Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale nie tanie w zakupie :thumbdown: A Jarek pisal ile ma na auto :) Jechalem laguna ze Szkocji do Polski doładowana na maxa silnik 1.6 i nie mam nic do tego auta,na taxi/przewóz osób jak znalazł :good:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale nie tanie w zakupie :thumbdown: A Jarek pisal ile ma na auto :) Jechalem laguna ze Szkocji do Polski doładowana na maxa silnik 1.6 i nie mam nic do tego auta,na taxi/przewóz osób jak znalazł :good:

No tak nie zauważyłem, w takim razie w tych pieniądzach to była by dobra opcja :)

Opublikowano

Robert masz już uszczelkę dla mnie :naughty:

a tak poza tym witam wszystkich :wink4:

Opublikowano

Robert masz już uszczelkę dla mnie :naughty:

a tak poza tym witam wszystkich :wink4:

no nie mam :gwizdanie:

[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 13:55_________________________________________________

Siemian jak by Ci hamulce juz nie starczaly to tu masz fajny tuning-zestaw http://allegro.pl/item904714782_star_266_serwo_hamulcowe.html :decayed:

niezłe koleś ma fury

Opublikowano

daj proszę znać jak już będzie to zaglądnę :wink4:

Opublikowano

Jak ktoś chce mieć większe auto i bardziej komfortowe to niech kupi A6 1997-2004 1.9 TDI i śmiga na taxi, przy dobrym egzemplarzu nie będzie nic ładować w auto.

Rozumiem że auto powinno być tanie bo do pracy itd ale moim zdaniem jeśli miałbym kupować np lagunę a mi się średnio podoba tylko cieszy fakt że auto będzie tanie w utrzymaniu to szukał bym kompromisu np taką A6 większe, bardziej komfortowe i też nie drogie w utrzymaniu.

Pablo proszę Cię tylko mi nie pisz że A6 jest tanie w eksploatacji...

Sprawdź Sobie koszty utrzymania głupiego zawieszenia, a przy Krakowskich drogach wymienia sia tak samo często w A6 jak i w lagunie czy jakimś oplu...

Dalej brniesz w komfort i luksus nie bacząc w żaden sposób na koszty utrzymania :gwizdanie:

Opublikowano

Jarko mercedes beczka 200D lac i jeździć :decayed:

Opublikowano

Tylko pewnie większość tych beczek dostępnych na rynku to po taksiarzach :wink4:

Opublikowano

Jarko mercedes beczka 200D lac i jeździć :decayed:

1000000 KM gwarantowane :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jarko, myśle że Polonez ATU Plus będzie idealny , bardzo tanie koszta utrzymania a i gazu Ci mało spali..... były tez diesle :tongue4:

Poszukaj Passata 1,9 klekota i po sprawie :gwizdanie: wiekszy niż A4 w środku , nienaganny srodek itd itp a co do zawiechy to Marek wymieniał raz w Passku przez 200 tyś km ale wymienił raz na ORI a nie jakieś tanie gówna z netu :gwizdanie:

Opel hmmm wcale taki nie jest tani w utrzymaniu :wink4:

Opublikowano

Każdy ma inne propozycje :kox::decayed:

Opublikowano

ja tak jak wczesniej Jarkowi mowilem, albo Pasek albo laguna ew. Mazda 626 ale jeszcze ta japonska[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 14:24_________________________________________________omega ew. ale ople maja dramat blache i fakt ze tanio ale trzeba grzebac w nich

mimo wszystko do taxi autko musi wygladac jako taka a nie rdza.pl

Opublikowano

Jarko, myśle że Polonez ATU Plus będzie idealny , bardzo tanie koszta utrzymania a i gazu Ci mało spali..... były tez diesle :tongue4:

Szkoda że już ich nie produkują, zacne auta kiedyś były :naughty:

Poszukaj Passata 1,9 klekota i po sprawie :gwizdanie: wiekszy niż A4 w środku , nienaganny srodek itd itp a co do zawiechy to Marek wymieniał raz w Passku przez 200 tyś km ale wymienił raz na ORI a nie jakieś tanie gówna z netu :gwizdanie:

Nigdy nic taniego z netu nie montowałem u siebie w aucie. Zrobiłem przez 2 lata 50tyś i już po raz drugi musiałem LF wymieniać...

Opublikowano

http://allegro.pl/item902328588_mazda_626_zarejstrowana_stan_perfekcyjny.html[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 14:33_________________________________________________a moze poprostu: http://allegro.pl/item903741351_mercedes_benz_e_200_kompressor_avantgarde.html[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 14:34_________________________________________________i moj ostatni typ: http://allegro.pl/item901225067_skoda_octavia_2000r_1_6_klima_101km_full_opcja.html

Opublikowano

na taxi musi być komofortowe i wygodne nie koniecznie nowsze, hm..... merc 124W , Audi 100 , VW passat do 15k masz wybór dość duży a czy diesel czy LPG Twój wybór

Opublikowano

O Jarko Jarko trudna decyzja :tongue4: a ja myślę że i tak kupisz Opla

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.