jarko Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 dziś byłem w dupanowicach dolnych czyli pod Warszawką , od Jedrzejowa zima :gwizdanie: śnieg na drogach bryja i błoto posniegowe + tony soli Hehe pomykałem Sobie dzisiaj z rana koło 6 z Balic do domciu. Koło auto speciala natrafiłem na białe coś, wyglądające jak lanos z napisem sprzedam... Gość pociskał dosyć ostro, znaczy do świateł gdzie go spokojnie dochodziłem delikatnie Sobie pyrkając I tak do wiaduktu na Azorach... Dwie szybkie zmiany pasa, świeży śnieżek, koleiny, gaz do dechy, krawężnik, pas zieleni, wszystkie koła pokrzywione - normalnie akcja a'la P.... A od Wyki wiosna :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Jarko Pijesz coś dzis czy pracujesz ?
KERCZI Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 w jesteś w Wiśle i nie dałeś znać... :bicz3: to wpadaj na drinka
jarko Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Jade tyrać, na zlot muszę coś kasy przyszparować Jutro możemy coś pyknąć
lukaszg8 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 lukaszg8 troche za duży podpis spoko spoko dopiero to ogarniam wszystko daj pan troche czasu EDIT: Juz chyba wszystko tak jak ma byc :)
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Piotr oddaj mi płetwy, i resztę gratów też, przy okazji jakąś flaszkę obalimy, tylko przywieź ze sobą :naughty: przepite mam, czekam
lukaszg8 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Piotr oddaj mi płetwy, i resztę gratów też, przy okazji jakąś flaszkę obalimy, tylko przywieź ze sobą :naughty: przepite mam, czekam Ja mam 2 flaszki w lodowce czekajace na zbawienie moze tez wpadnę ?
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Piotr oddaj mi płetwy, i resztę gratów też, przy okazji jakąś flaszkę obalimy, tylko przywieź ze sobą :naughty: przepite mam, czekam Ja mam 2 flaszki w lodowce czekajace na zbawienie moze tez wpadnę ? jak się nie zabezpieczysz to na pewno wpadniesz, zwłaszcza po dwóch flaszkach :polew:
Cuber Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 przy okazji jakąś flaszkę obalimy, tylko przywieź ze sobą :naughty: przepite mam, czekam innych to juz nie zapraszasz widze ale sie juz przyzwyczaiłem :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Jarko Pijesz coś dzis czy pracujesz ? hipokryzja .......
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Piotr oddaj mi płetwy, i resztę gratów też, przy okazji jakąś flaszkę obalimy, tylko przywieź ze sobą :naughty: przepite mam, czekam a reszta to co? karta SD? zimno mi , Wy wpadnijcie
lukaszg8 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Piotr oddaj mi płetwy, i resztę gratów też, przy okazji jakąś flaszkę obalimy, tylko przywieź ze sobą :naughty: przepite mam, czekam Ja mam 2 flaszki w lodowce czekajace na zbawienie moze tez wpadnę ? jak się nie zabezpieczysz to na pewno wpadniesz, zwłaszcza po dwóch flaszkach :polew: po dwoch 0,7 to wpaśc moge co najwyzej pod stół :polew: :polew:
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 nic dziwnego że Ci zimno, +39 kontra - 3 :polew:
Cuber Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Jarko Pijesz coś dzis czy pracujesz ? hipokryzja ....... ??????
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Grześ, kilka postów wcześniej, zanim napisałeś że Cię nie zapraszam sam ustawiałeś się tylko z Jarko
Cuber Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Grześ, kilka postów wcześniej, zanim napisałeś że Cię nie zapraszam sam ustawiałeś się tylko z Jarko nie ustawiłem sie tylko z nim to raz, dwa szukałem kompana na dziś, :tongue4:
boseron Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 witajcie koledzy, zapraszam wszystkich do siebie na wódeczke wpadajcie jak dacie rade.........
Rekomendowane odpowiedzi