KERCZI Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pablo a gdzie widziales w b6 albo b7 silnik v8 3.6Litra???
Gość PrZeMiAn Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pablo a gdzie widziales w b6 albo b7 silnik v8 3.6Litra??? W Kambodży
PABLO Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pablo a gdzie widziales w b6 albo b7 silnik v8 3.6Litra??? Sorry linki mi się pomyliły, myślałem że chodziło Ci o B6 S4 Kumpel taką V8 miał ale sprzedał po pół roku bo na PB nie wyrobił Wydech końcowy miał ultera, 2 końcówki 80mm i dźwięk V8 rozpierdzielał
KERCZI Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jak Ci sie linki myla to pisz PW..... :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jak Ci sie linki myla to pisz PW..... :polew: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jak Ci sie linki myla to pisz PW..... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :decayed: :decayed: kvrwa , padłem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:40_________________________________________________Kerczi , kurfa ..... leżę i leżę i .............. :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:41_________________________________________________Pablo , Ty w ogóle tu nie pisz.... wysyłaj PW :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jak Ci sie linki myla to pisz PW..... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :decayed: :decayed: kvrwa , padłem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:40_________________________________________________Kerczi , kurfa ..... leżę i leżę i .............. :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:41_________________________________________________Pablo , Ty w ogóle tu nie pisz.... wysyłaj PW :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ty się już całkiem spuściłeś :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jak Ci sie linki myla to pisz PW..... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :decayed: :decayed: kvrwa , padłem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:40_________________________________________________Kerczi , kurfa ..... leżę i leżę i .............. :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:41_________________________________________________Pablo , Ty w ogóle tu nie pisz.... wysyłaj PW :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ty się już całkiem spuściłeś :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: czujesz to?
siemian Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ale to chyba na PW pytają... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:43_________________________________________________przeciez do Sir Pabla nikt by się inaczje już nie odważył... Powinni zrobić VipPW, bo kto to widział żeby Pablo czytał takie PW dla zwykłej hołoty... :polew: :polew:
KERCZI Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Wy sie smiejecie a tym czasem mam zapchana skyrznke wiadomosciami od Pabla a tam w kazdej PW "WDECH" albo "WYDECH"
KERCZI Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Tukan??? http://motoryzacja.interia.pl/motocykle/news/354-pkt-idioci-na-motorach,1460541
Gość PrZeMiAn Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 no leje jak.. :gwizdanie: Leje w Krakowie?? W Dębicy słoneczko
Cuber Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Narazie nie pada i nawet ciepło jest rano popadało :gwizdanie:
Gość PrZeMiAn Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Narazie nie pada i nawet ciepło jest rano popadało :gwizdanie: Zaraz sie pakuje i wracam do domu Kraka Jutro rezanko
Cuber Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 a co znowu będziesz rezał warjaty
Gość PrZeMiAn Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 a co znowu będziesz rezał warjaty Jak co? RNSik + dach matt
Rekomendowane odpowiedzi