Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 :good: ma ktoś fotki Calibry Przemiana z ciemnych dachem ?
Wąski Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 :good: ma ktoś fotki Calibry Przemiana z ciemnych dachem ? :polew: :polew: ukrywa je
Wąski Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Pany ma toś Elsę potrzebuję sprawdzić gdzie się reguluje hamulec ręczny w B6
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Pany ma toś Elsę potrzebuję sprawdzić gdzie się reguluje hamulec ręczny w B6 Lipa jest z Elsą , jesli ktoś ma to z miła checią bym od niego ją "odkupił" :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Pany ma toś Elsę potrzebuję sprawdzić gdzie się reguluje hamulec ręczny w B6 Lipa jest z Elsą , jesli ktoś ma to z miła checią bym od niego ją "odkupił" :gwizdanie: coś znów zle napisałem
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Pany ma toś Elsę potrzebuję sprawdzić gdzie się reguluje hamulec ręczny w B6 w ASO
KERCZI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Else ma Maciek z Bielska MK4 podobno przeniosl sie do Krakowa to bedziemy Go molestowac a tu prosze fota: do tego ja sie zrobi lusterka to nie bedzie tragedii
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 do białego pasuje , w srebrnym wygląda jakby element wymienili w blacharni
Wąski Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Pany ma toś Elsę potrzebuję sprawdzić gdzie się reguluje hamulec ręczny w B6 w ASO to damy radę [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 23:54_________________________________________________ do białego pasuje , w srebrnym wygląda jakby element wymienili w blacharni :polew: a niebieskim [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 23:54_________________________________________________ Else ma Maciek z Bielska MK4 podobno przeniosl sie do Krakowa to bedziemy Go molestowac a tu prosze fota: do tego ja sie zrobi lusterka to nie bedzie tragedii daj to zdjęcie nie przerobione
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 dla mnie Calibra Team sorry ale takie jest moje pierwsze spostrzeżenie , musi wywalic cały chrom z audicy ale i tak jakoś mi sie to nie widzi w srebrnym ...... Calibra Team ma spoty na tym samym pietrze co my :naughty:
Wąski Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 dla mnie Calibra Team sorry ale takie jest moje pierwsze spostrzeżenie , musi wywalic cały chrom z audicy ale i tak jakoś mi sie to nie widzi w srebrnym ...... Calibra Team ma spoty na tym samym pietrze co my :naughty: zazdrościsz mu po prostu ,przyznaj się
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 dla mnie Calibra Team sorry ale takie jest moje pierwsze spostrzeżenie , musi wywalic cały chrom z audicy ale i tak jakoś mi sie to nie widzi w srebrnym ...... Calibra Team ma spoty na tym samym pietrze co my :naughty: zazdrościsz mu po prostu ,przyznaj się tak na 100% do Siebie bym wrzucił folie :gwizdanie: :wallbash: ps. chyba srebrną :polew:
Gość PrZeMiAn Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Nie wiem o co ten temat cały - rozumiem że Cuber chce podgonić ilość postów i ożywić krakowskie. Mi ten mod odpowiada i to chyba najważniejsze. Nie wiem o co cała akcja.
siemian Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 każdy ma swój gust... mnie się ogólnie nie podobają b7 bez relingów. Ta folia też mi jakoś nie pasuje. Ale najważeniejsze że Przemianowi się podoba... ...pasuje mu do włośów na żelu
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Siemian , sorry że nie na pw ale dzięki za dzisiejszą pomoc w Bielsku
siemian Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 spoko, spoko. Ale może nie spamujmy tak bo jeszcze nam Pablo przypierdoli
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 dalej nie napisał co to ten Prendzel
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ...pasuje mu do włośów na żelu pasuje do Calibra Team :naughty: Nie wiem o co ten temat cały - rozumiem że Cuber chce podgonić ilość postów i ożywić krakowskie. Mi ten mod odpowiada i to chyba najważniejsze. Nie wiem o co cała akcja. Posty sie nie licza na krakowskich :gwizdanie: Przemian , jest wiele innych niskobudżetowych modów dla Twojej furmanki niż matowy dach i zdejmowanie relingów :gwizdanie: Ogólnie Ja wyrazam tylko i wyłacznie Swoją opinie na ten temat i moim skormnym zdaniem totalnie nie pasuje czarny matowy dach do srebnrego Audiola ale skoro juz to zrobiłes to szukaj, grila czarnego ,zdejmuj chrom pakiet z okien zmieniaj lusterka , felunek tez by sie przydał inny ( kolorem inny) itd itp
mega13 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Nie wiem o co ten temat cały - rozumiem że Cuber chce podgonić ilość postów i ożywić krakowskie. Mi ten mod odpowiada i to chyba najważniejsze. Nie wiem o co cała akcja. Jak nie wiesz o co cała ta akcja to pisz na PW, napewno Ci ktoś wyjaśni, na PW rzecz jasna!!
Rekomendowane odpowiedzi