david_n Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Cuber to wrzuc ktoras z tych prozpozycji, ktore sie pojawily, przynajmniej tymczasowo
sokolnh Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Siemka wszystkim Jak już niektórzy wiedzą mój pocisk utknął dziś na środku drogi na szczęście to tylko alternator i dało się naprawić więc tragedii nie ma Piotrek dzięki za szybką pomoc :notworthy: a mi to nie podziękujesz, że muszę za Ciebie pracować
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Siemka wszystkim Jak już niektórzy wiedzą mój pocisk utknął dziś na środku drogi na szczęście to tylko alternator i dało się naprawić więc tragedii nie ma Piotrek dzięki za szybką pomoc :notworthy: a mi to nie podziękujesz, że muszę za Ciebie pracować jak będziesz w jego wieku to inni będą pracowac na ciebie
boseron Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 nie ma to jak po cięzkiej pracy wypić whisky z colą.....mniam i do spania
Cuber Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Boseronku lepiej smakuje z Pepsi
boseron Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Boseronku lepiej smakuje z Pepsi ja wole z colą pepsi za słodka jak dla mnie ide jeszcze coś zjeść. ten gril we wtorek to o której planujecie bo na 20 mam do pracy jakby było troche wcześniej to bym podbił do Was z kiełbaską i piwkiem
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 W11 do spania bo sie tam przejde wpadaj na browca , masz całe 2min z buta
boseron Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 W11 do spania bo sie tam przejde wpadaj na browca , masz całe 2min z buta wziałem juz prysznic i sącze drinka więc innym razem napewno Cie odwiedze
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ktoś idzie w miasto w długi weekend? :gwizdanie: Pablo , Ciebie nie pytam
KERCZI Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 :hi: Iwan i spojler pokaz wszystkim nowa fryzurke :polew:
boseron Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ktoś idzie w miasto w długi weekend? :gwizdanie: Pablo , Ciebie nie pytam mozna by sie było wybrać w sobote gdzies większa ekipą, dawno nie spadłem z baru
Cuber Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ktoś idzie w miasto w długi weekend? :gwizdanie: Ja wyjeżdżam wiec nie da rady, pewnie nie tylko Ja ps. nie chcesz sprzedac dokąłdki zderzaka przedneigo z B6 ? mam kupca
Rekomendowane odpowiedzi