Gość PrZeMiAn Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 to co Pablo? 1000pln???? Pablo ja Ci tam kiedyś wisiałem 400 stówy - to ja bym Ci je teraz oddał :polew:
FANTOMAS Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Kuwafa jak zapodam temat to zaraz jakies kłótnie i spory jest taka A6 3.2FSI w dobrej cenie ale się raczej chyba w nią nie ubieram bo komu potem taką egzotykę lunę a tu się z tego zaraz zawody kogutów wzięły ale fajnie coś się dzieje to o której jutro
Wąski Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Kuwafa jak zapodam temat to zaraz jakies kłótnie i spory jest taka A6 3.2FSI w dobrej cenie ale się raczej chyba w nią nie ubieram bo komu potem taką egzotykę lunę a tu się z tego zaraz zawody kogutów wzięły ale fajnie coś się dzieje to o której jutro
KERCZI Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Tomek daj sobie spokoj z 3.2, fajny silnik poki nie Twoj Stacja beznynowa - problem osiagie - nie powalaja sprzedaz auta - bujana na calego - na ten silnik musi byc amator no chyba ze lubisz wyzwania ))))))))))
PABLO Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 ja tez mam 18 wiec nie ma wielkiej roznicy Tak ale jakie ty masz kapcie a jakie ja mam O cholera KERCZI widzę że będzie jutro dobry spontan przez nasze zawody Ja będę po 22:00 u siebie także gdzieś koło 22:30 będę na Bora
FANTOMAS Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Tomek daj sobie spokoj z 3.2, fajny silnik poki nie Twoj Stacja beznynowa - problem osiagie - nie powalaja sprzedaz auta - bujana na calego - na ten silnik musi byc amator no chyba ze lubisz wyzwania )))))))))) właśnie to co wymieniłeś mnie wzdrygało przed tym autem chciałem zasięgnąc opinii od kogoś kto tym jeździ a nie reportera z auto motor sport-u który nie musi się martwić o koszty tego utrzymania zresztą tak jak ktoś napisał i ja też tak czytałem że miedzy 2.0 a 3.2 nie ma jakiejś przepaści a koszty przywozu takiego smoka (akcyza) to porażka a ty Kerczi masz przej..... wczoraj na ciebie czekaliśmy blisko do 22 bo miałeś być z jakimiś wymodzonymi ledami i tak nas wyjeb....
jarko Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 ja tez mam 18 wiec nie ma wielkiej roznicy Tak ale jakie ty masz kapcie a jakie ja mam baletnica
PABLO Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Tomek daj sobie spokoj z 3.2, fajny silnik poki nie Twoj Stacja beznynowa - problem osiagie - nie powalaja sprzedaz auta - bujana na calego - na ten silnik musi byc amator no chyba ze lubisz wyzwania )))))))))) właśnie to co wymieniłeś mnie wzdrygało przed tym autem chciałem zasięgnąc opinii od kogoś kto tym jeździ a nie reportera z auto motor sport-u który nie musi się martwić o koszty tego utrzymania zresztą tak jak ktoś napisał i ja też tak czytałem że miedzy 2.0 a 3.2 nie ma jakiejś przepaści a koszty przywozu takiego smoka (akcyza) to porażka a ty Kerczi masz przej..... wczoraj na ciebie czekaliśmy blisko do 22 bo miałeś być z jakimiś wymodzonymi ledami i tak nas wyjeb.... No właśnie KERCZI czekaliśmy prawie do 22 na Ciebie jak krowy pasące się na łące :ranting1: [br]Dopisany: 26 Maj 2010, 23:28_________________________________________________Sokolnh wpadnij swoim przyszłym monsterem :naughty:
FANTOMAS Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 jeszcze Pablo mówił Kerczi będzie z vagiem to się ucieszyłem bo robiłem wcześniej adaptacje czujnikow od xenonów i zapomniałem że w bagażniku były 3 zgrzewki wody a auto nie powinno być niczym obciążone przy tej adaptacji więc liczyłem że sobie to poprawie bo tam beton równo i w miarę ciemno więc widac będzie jak lampy się ustawily a tu QPA
PABLO Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 załóżcie się o 1000PLN i jazda , tak to zero emocji Dobra jeśli ja wygram to dajesz kasę a jeśli przegram to dajesz Kercziemu :naughty: [br]Dopisany: 26 Maj 2010, 23:30_________________________________________________ jeszcze Pablo mówił Kerczi będzie z vagiem to się ucieszyłem bo robiłem wcześniej adaptacje czujnikow od xenonów i zapomniałem że w bagażniku były 3 zgrzewki wody a auto nie powinno być niczym obciążone przy tej adaptacji więc liczyłem że sobie to poprawie bo tam beton równo i w miarę ciemno więc widac będzie jak lampy się ustawily a tu QPA Przyjedź jutro Tomek, wiesz gdzie i o której porze
FANTOMAS Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Ten kto przegra to kupuje neony i do jesieni ma z tym jeździć
PABLO Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Ten kto przegra to kupuje neony i do jesieni ma z tym jeździć Czemu nie
FANTOMAS Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Ten kto przegra to kupuje neony i do jesieni ma z tym jeździć Czemu nie Ale to tak po bandzie wkoło ramek od tablic też
PABLO Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Ten kto przegra to kupuje neony i do jesieni ma z tym jeździć Czemu nie Ale to tak po bandzie wkoło ramek od tablic też :mysli: To już musi na to wyrazić zgodę KERCZI
Rekomendowane odpowiedzi