longinus Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Bry... Choroba się rozprzestrzenia... Mam już grill od "ESY"...
Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 cze dziewczynki. Jak samopoczucie na "dzien przed"??? ;>
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Mam już grill od "ESY"... zakładaj , zobaczymy jak będzie wyglądało. Jestem ciekaw czy nie będzie się gryzło z tym małym grillem w zderzaku cze dziewczynki. Jak samopoczucie na "dzien przed"??? ;> jakoś bez ciśnienienia
Tytus Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 wszystkim Mam już grill od "ESY"... Wrzuc fotke na forum jak bedzie gotowe
longinus Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Mam już grill od "ESY"... zakładaj , zobaczymy jak będzie wyglądało. Jestem ciekaw czy nie będzie się gryzło z tym małym grillem w zderzaku pisząc "mam" miałem na myśłi że mam już założony :naughty: jak dla mnie wyglądo spożo :th:
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 no to zarzuć jakąś fotką kolego :th:
Mad_MAX Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Bry wszystkim A mnie trzepie , bo musze jechac do banku zfuzjowanego BPekao
Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 zmien bank ;] mnie tez telepalo po fuzji
sokolnh Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 good morning sunshines ale pogoda psikusy odstawia
Mad_MAX Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 zmien bank ;] mnie tez telepalo po fuzji a w jakim masz ?? Mi to glownie potrzebne jest konto internetowe
Gość trueogre Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 cze dziewczynki. Jak samopoczucie na "dzien przed"??? ;> dziewczynek to nie skomentuje nawet a co do samopoczucia to normalne, my z KRK to stare wygi jesteśmy, nic nam nie straszne, także na spokoju :gwizdanie: :gwizdanie: zmien bank ;] mnie tez telepalo po fuzji mnie telepało 2 dni, i od razu zmieniłem
Cuber Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 Bry wszystkim Kurde kocioł w pracy jak diabli.... no ale jak pomyśle ze juz dzis wyjeżdzam to Widze ze wszyscy uciekają po fuzji banków hahah ja tez to zrobiłem co do grila z Esy to powiem ze jakos tak nie podoba mi sie jak robic to wszytsko naraz ( zderzak przedni ) :th:
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 a ja mam w Mbanku od 6 lat konto i jest za***iście :kox: pełna profeska :th:
wit.s Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Wielki Brat patrzy. Zgadnijcie w jakim banku zapie*dalam (bo pracą tego już nazwać nie można). Może dlatego uciekliście, że nie zwróciliście się do właściwej osoby
Gość trueogre Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Wielki Brat patrzy. Zgadnijcie w jakim banku zapie*dalam (bo pracą tego już nazwać nie można). Może dlatego uciekliście, że nie zwróciliście się do właściwej osoby ja uciekłem bo rate kredytu miałem 780 zł a jak przeniosłem go do millennium to płace 525 zl :naughty:przez 28 lat to daje 85 680 w kieszeni, więc nie sądze że rozmowa z Tobą by mnie zatrzymała :polew:
Mad_MAX Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 lol , dopiero wrocilem Porazka po calosci
Gość trueogre Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 lol , dopiero wrocilem Porazka po calosci czemu ?
Mad_MAX Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Na szczescie zalatwilem wszystko ale sie wystalem w dwoch kolejkach , z 15 minut rozmowy z infolinia , bo w banku pewnych rzeczy nie moga zalatwic. Normalnie nerwica
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 mam kredyt jeszcze przez 28 lat gdzieś ty miał rozum żeby taki kredyt brać
Gość trueogre Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 mam kredyt jeszcze przez 28 lat gdzieś ty miał rozum żeby taki kredyt brać taki kredyt to dobra inwestycja
Rekomendowane odpowiedzi