Gość Trzeniu Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 mam kredyt jeszcze przez 28 lat gdzieś ty miał rozum żeby taki kredyt brać taki kredyt to dobra inwestycja sie wie sie gra sie ma [br]Dopisany: 06 Marzec 2008, 14:12 _________________________________________________ale jaja .... 4 godziny spokoju na forum no to czas zacząć
Tukan Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Melduje gotowosc,Tylko do czego Juz wiem Operacja spam na forum
sokolnh Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 sokolnh wielkie dzięki za założenie hid'ów spoko :th:
sokolnh Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Ale cisza, wszyscy w Wiśle czy jak kazdy robi liste co spakowac do Wisły, jakies kapcioszki itp albo przynajmniej ja
Gość trueogre Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Ale cisza, wszyscy w Wiśle czy jak kazdy robi liste co spakowac do Wisły, jakies kapcioszki itp ale przynajmniej ja ja jeszcze musze popracować coby jutro mieć wolne, i spakuje też się jutro
Mad_MAX Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Hmm no cisza okrutnasz Mam CB Ale w Krk to normalnie porazka chyba ze ja tak mam Strasznie szumialo , co jakis czas ktos sie odzywal i wtedy bylo spoko , bo pewnie byl blisko [br]Dopisany: 06 Marzec 2008, 21:51 _________________________________________________No i nie znam sie na tym to moze cos mam nie teges
Tukan Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Panowie czy jest ktos moze chetny na wyjazd do Wisly,a sie nie zapisal bo moze ,,moja'' nie pojedzie wiec bylo by miejsce,ale dokladne info dal bym jutro...Moze znacie takiego kogos kto chce??
marcin j Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Ale wam dobrze, ja niestety musiałem zrezygnować. Szkoda mi strasznieeeeeeeeeeeee ;(
Mad_MAX Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Ale wam dobrze, ja niestety musiałem zrezygnować. Szkoda mi strasznieeeeeeeeeeeee ;( Nawet nie mow mi ze ciebie nie bedzie
marcin j Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Ale wam dobrze, ja niestety musiałem zrezygnować. Szkoda mi strasznieeeeeeeeeeeee ;( Nawet nie mow mi ze ciebie nie bedzie Nie moge , bo wczoraj o północy poleciałem w trase służbową i dziś rano dopiero dotarłem do celu non stop za kółeczkiem ;( Ale wam dobrze, ja niestety musiałem zrezygnować. Szkoda mi strasznieeeeeeeeeeeee ;( już możesz załować .... Wiem, właśnie przypominam sobie poprzedni rok w Wiśle
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 jest tu kto? :dance: :dance: :dance:
Mad_MAX Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Nie moge , bo wczoraj o północy poleciałem w trase służbową i dziś rano dopiero dotarłem do celu non stop za kółeczkiem ;( No to 2h snu i smigasz do Wiselki heheehe
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Panowie macie jakieś pomysły co trzeba wziąść? coby nie zapomnieć czegoś :gwizdanie:
Mad_MAX Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Panowie macie jakieś pomysły co trzeba wziąść? coby nie zapomnieć czegoś :gwizdanie: Yyy 0,7 ? hyhy a BT aparacik , kamerka , posprawdzac plyny , cisnienie w oponkach itp. ale to pewnie kazdy wie No i cos cieplejszego do ubrania , bo moze byc zimno
marcin j Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Panowie macie jakieś pomysły co trzeba wziąść? coby nie zapomnieć czegoś :gwizdanie: Yyy 0,7 ? hyhy a BT aparacik , kamerka , posprawdzac plyny , cisnienie w oponkach itp. ale to pewnie kazdy wie No i cos cieplejszego do ubrania , bo moze byc zimno Dużoflaszek weście, dużo rozmownej
Gość trueogre Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Ja jestem cały czas Co wziąść no właśnie się zastanawiam, woda ognista + statyw + aparat to chyba najważniejsze :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Właśnie dzwonił do mnie CUBER i prosił żeby Was pozrowić , był już ciepły :decayed: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 ja idę w kimono 3mcie się no i do jutra... mięczak
Rekomendowane odpowiedzi