Gość bibon Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 -Jak się pan nazywa? -Ozzi. :polew: Pozdrawiamy Wasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Poziu ale wiesz że jak Ja się smiałem...... :gwizdanie: Imprezka wczorajsza była faktycznie mega choć Piatkowa tez była niezła :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 BYŁO ZDROWO OJJJJ BYŁO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 BYŁO ZDROWO OJJJJ BYŁO Jak u mnie było zdrowo...to ty wiesz gdzie byłeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Ale wiecie ze jak Ja byłem modem to Poziu był w.....a Tukanek z Tatą w prac Żaba a łyzka na to nie mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Max dzieki że przyjechałes :notworthy: :notworthy: Do uslug Uspie synka i wrzuce fotki Ale wytlumacz mi tego schumachera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 BYŁO ZDROWO OJJJJ BYŁO Jak u mnie było zdrowo...to ty wiesz gdzie byłeś ?? Poziu nie jesteś na bieżąco a nowa odpowiedz brzmi : u Twojej :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 BYŁO ZDROWO OJJJJ BYŁO Jak u mnie było zdrowo...to ty wiesz gdzie byłeś ?? Poziu nie jesteś na bieżąco a nowa odpowiedz brzmi : u Twojej :naughty: i to jest oparte na faktach :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 te dwa ostatnie wpisy - BAN i BAN :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 jakies nowinki, co s sie dzialo, ktos w papule zlapal? a co byś chciał wiedzieć?? Co sie dzialo tal po strescic trochu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 była głupia gadka , był liść wychowawczy , była krew , był spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 była głupia gadka , był liść wychowawczy , była krew , był spokój Lisc tuba ale,schumi chcial powtorke na ryneczku ale swiadkow za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 była głupia gadka , był liść wychowawczy , była krew , był spokój uuuuu tzn sie cos dzialo, oprocz tego ze sie dzialo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 joł niewiasty jak sie macie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 cześć Violetowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Ej co sie dzieje, Murzyn zszedl na vipa??? dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 VIP w ten sposób to Murzyn sie mi kłaniał jak dostał 5 długości z rolki.... :notworthy: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 VIP w ten sposób to Murzyn sie mi kłaniał jak dostał 5 długości z rolki.... :notworthy: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 no fajnie było, dzieki melodyjne usta za wszystko :th: no Ty masz za co dziękować dokładnie :polew:Światowy, a gdzieś ty wczoraj wylądował że kolorki zmieniłeś ? Dzięki trójkolorowym za zakończenie weekendu w jedyny rozsądny sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi