Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nad Twoim postem :decayed:

Widzę właśnie :decayed:

Ale nadal to ja Ciebie pytam :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Pablo nie kumasz? :wallbash:

Opublikowano

Przecież żartuje :decayed:

Tak główny :wink4:

Opublikowano

Dobra dobra, pewnie piłeś wczoraj z Siemianem :)

Opublikowano

Dobra dobra, pewnie piłeś wczoraj z Siemianem :)

Ee no co ty, no piliśmy chyba na forum do rana :polew:

Opublikowano

Kraków Główny ?

Główny i autobus 129 lub 159 wysiadasz na Młyńskiej i 5 min z buta :)[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 14:09_________________________________________________

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8265571,Policja_zatrzymala_przed_Palacem_Prezydenckim_mezczyzne.html :good:[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 14:11_________________________________________________nie do wiary co my jemy

http://biznes.interia.pl/wiadomosci/finanse-osobiste/news/polska-gigantyczny-przekret-na-miesie,1520265

http://www.zw.com.pl/artykul/505509_Dworzec_Centralny_stal_na_bombie_z_kebaba.html

Opublikowano

Pablo , nie rób ze mnie kretyna. Radio miałem strojone z anteną przez ludzi którzy zajmują się CB od 15 lat ( punkt w ELBUDzie) i pomimo to szumiało. No ale masz rację , najlepsi specjaliści pracują w MM .......... :kox:

KLIENT: Panie a ta navi jest dobra?

MM: Tak , wszyscy ją kupują!!

tak kurvva , kupują bo kosztuje 299PLN :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Merytorycznie jesteście na poziomie sprzedawców rozrzutników do gnoju :cool1:

Opublikowano

Pablo , nie rób ze mnie kretyna. Radio miałem strojone z anteną przez ludzi którzy zajmują się CB od 15 lat ( punkt w ELBUDzie) i pomimo to szumiało. No ale masz rację , najlepsi specjaliści pracują w MM .......... :kox:

KLIENT: Panie a ta navi jest dobra?

MM: Tak , wszyscy ją kupują!!

tak kurvva , kupują bo kosztuje 299PLN :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Merytorycznie jesteście na poziomie sprzedawców rozrzutników do gnoju :cool1:

Trzeniu ale ty pier**lisz farmazony, navi moze byc dobra za nawet 299zł jesli się znasz na rzeczy bo jak ktoś nie ma pojęcia to woli wydać 1000zł w błoto, tak?!?

I takie teksty to wal do gości którzy nie mają pojęcia o sprzęcie a nie do mnie bo nie pozwolę żebyś pierdzielił o rzeczach o których nie masz pojęcia, rozumiesz??

A jak miałeś stary model TTI to sorry zrobili Cię w c**ja bo seria przed 2 i roku co chwile była reklamowana, dlatego się wzięli za wykonanie i nowe TTI są robione na nowych podzespołach, ale nie musisz tego słuchać bo jak zawsze jesteś najmądrzejszy i pozjadałeś wszystkim rozumy :cool1:

A na temat nawigacji nie udzielaj się lepiej :wink4:

Opublikowano

PABLO załatwisz mi jakiś zestaw radio CB + antena? :naughty:. Żeby dobrze hulało :naughty:.

Opublikowano

Kraków Główny ?

Główny i autobus 129 lub 159 wysiadasz na Młyńskiej i 5 min z buta :)[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 14:09_________________________________________________

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8265571,Policja_zatrzymala_przed_Palacem_Prezydenckim_mezczyzne.html :good:[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 14:11_________________________________________________nie do wiary co my jemy

http://biznes.interia.pl/wiadomosci/finanse-osobiste/news/polska-gigantyczny-przekret-na-miesie,1520265

http://www.zw.com.pl/artykul/505509_Dworzec_Centralny_stal_na_bombie_z_kebaba.html

Dobrze, że tylko drobiowe mięso uznaje :tongue4:

Opublikowano

PABLO te linki co dałeś to mówisz odpowiedni zestaw? Bo ten typ co to sprzedaje na allegro to ziomuś i mieszka ode mnie 10km :decayed: :decayed:

Opublikowano

PABLO załatwisz mi jakiś zestaw radio CB + antena? :naughty:. Żeby dobrze hulało :naughty:. Możemy podjechać w piątek np do MM

W MM2 teraz lipa z radiami bo dużo sprzętu poszło na akcji bez vatu a mądry kierownik oczywiście nic jeszcze nie zamówił.

Największą wyprzedaż w roku jest w ostatni weekend tego miesiąca i będzie na pewno kilka dobrych opcji.

Natomiast nie wiem czy jest jeszcze president Tommy bo był u mnie na gazetce za 349zł i ludzie hurtowo je kupowali i może bym dał radę zrobić teraz taką cenę ale nie obiecuję, to radio nie ma tylko FM czyli np u szwabów nie pojeździsz ale radyjko jest dobre jak za takie pieniądze.

Do tego ta antena co Ci dałem wcześniej linka i za kwotę ok 400zł masz zestaw gdzie normalnie byś dał ok 650-700zł w sklepie. [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 14:49_________________________________________________

PABLO te linki co dałeś to mówisz odpowiedni zestaw? Bo ten typ co to sprzedaje na allegro to ziomuś i mieszka ode mnie 10km :decayed: :decayed:

Wysłałem do niego już kilku moich klientów i są zadowoleni z zakupu :wink4:

Zadzwoń do niego i się dowiedz czy ma na stanie ten sprzęt :)[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 14:49_________________________________________________Dzisiaj wieczorem podjadę do MM2 coś odebrać i lookne na te cb radia co jest na stanie bo jestem na urlopie do końca miesiąca.

Opublikowano

PABLO już dzwoniłem. Jadę zaraz do niego po to. Jak mi będzie c**jowo chodzić to lepiej kup wazelinę :decayed: :decayed:

Opublikowano

PABLO już dzwoniłem. Jadę zaraz do niego po to. Jak mi będzie c**jowo chodzić to lepiej kup wazelinę :decayed: :decayed:

:polew::decayed:

Pamiętaj żebyś to zestroił a wtyk do zapalniczki dodaje gratis bo u mnie do wszystkiego trzeba dopłacać :wallbash:

Opublikowano

:polew::decayed:

Pamiętaj żebyś to zestroił a wtyk do zapalniczki dodaje gratis bo u mnie do wszystkiego trzeba dopłacać :wallbash:

Ja i tak tego nie będę podpinał pod gniazdo zapalniczki tylko sobie zrobię bezpośrednią instalację na stałe

Opublikowano

Ja tam nigdy nic nie stroiłem a bangla jak ta lala :naughty:

Co president to president :cool1:

Opublikowano

Dokladnie jezeli chodzi o presidenta to tez to przerabiałem w innych samochodach i było PLUG&PLAY :>

Przy okazji mowie DZIEŃ DOBRY na regionalnym :notworthy: mysle ze w miare mozliwosci bede sie pojawial na spotach.

Opublikowano

Dokladnie jezeli chodzi o presidenta to tez to przerabiałem w innych samochodach i było PLUG&PLAY :>

Przy okazji mowie DZIEŃ DOBRY na regionalnym :notworthy: mysle ze w miare mozliwosci bede sie pojawial na spotach.

BRY, to wiesz gdzie masz sie pojawic we wtorek :)

Opublikowano

I nie zapomnij o KFC :cool1:

Opublikowano

I nie zapomnij o KFC :cool1:

Faktycznie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.