sokolnh Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 google coś wypluło http://www.katalog.micros.com.pl/katalog.php?kat=067071,baterie_alkaliczne,baterie,_akumulatory,_%B3adowarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 tak widziałem to ale ze zdjęć widać że to chyba jakiś NN pewnie Chinol wolałbym żeby się to nie wylało i jeszcze to drugi koniec miasta i jeszcze te korki do ronda ofiar .... to już mi się całkiem odechciało pytałem też u tych http://www.evan.com.pl/?id=1 ale też brak chyba zamówie z netu[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 17:31_________________________________________________Eeehhh..... widzę że się temat kiełbasy spalił nic z tego chyba jak widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 ktoś jeszcze chętny na kiełbaske wieczorowa porą Ja na 22:25 gdzieś bym się wyrobił, może wcześniej jak szybciej wrócił bym z MM2 Cuber poszło pw looknij :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Ja już jestem po więc chyba nie przyjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 tak widziałem to ale ze zdjęć widać że to chyba jakiś NN pewnie Chinol wolałbym żeby się to nie wylało i jeszcze to drugi koniec miasta i jeszcze te korki do ronda ofiar .... to już mi się całkiem odechciało pytałem też u tych http://www.evan.com.pl/?id=1 ale też brak chyba zamówie z netu[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 17:31_________________________________________________Eeehhh..... widzę że się temat kiełbasy spalił nic z tego chyba jak widzę jak mi się udo to się zjawię Pany nie wie ktoś gdzie u nas jest jakiś zawodowy sklep z bateriami muszę kupić takie paluszki AAAA (takie najmniejsze) i nigdzie po hiperach tego nie ma (tylko AAAA nie AAA bo te są wszędzie) zadzwoń mają fajne ceny i towar http://cyber-shop.pl/index.php?cPath=5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 no to widzę że lipa po całości z kielbaskami ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 no to widzę że lipa po całości z kielbaskami ;( no jest paru kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 to jest ten wypad pod hale czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 no teraz to cholera wie czy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Trzeniu a wpadniesz po mnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Jakby co to Cuber wiesz gdzie mnie szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Jakby co to Cuber wiesz gdzie mnie szukać alkoholików nie biore Przemian a Ty jak ? ruszysz dupsko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Jakby co to Cuber wiesz gdzie mnie szukać alkoholików nie biore Przemian a Ty jak ? ruszysz dupsko ? A jak zapraszasz to skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 no to dobra 22-ga pod Halą zadzwoń po lale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Cholera zadzwonie do was jak przyjadę do domu bo nie wiem czy jeszcze będziecie wcinać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 no to dobra 22-ga pod Halą zadzwoń po lale Z zona walcze Lala ma cos z telefonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 to nie walcz tylko zbieraj dupsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 hello krakusy. Ścigneliśmy się dziś z Dawidem i musze stwierdzić że mnie minimalnie objeżdza... W prędkości maks. też nie mam szans (moje 240km/h vs jego 249km/h). Rewanż jak założe 17' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 ja jednak odpuszczam , nie chce mi się później szukać miejsca do parkowania przez 15 min i 500m od domu Smacznego , idę pociupać w CODa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 hello krakusy. Ścigneliśmy się dziś z Dawidem i musze stwierdzić że mnie minimalnie objeżdza... W prędkości maks. też nie mam szans (moje 240km/h vs jego 249km/h). Rewanż jak założe 17' nie możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi