siemian Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 szczerze mówiąć przypuszczałem że będą szły równo, a się jednak przeliczyłem :gwizdanie: . Ale z drugiej strony, Cuber to nie była różnica 70Nm a tak by wynikało z wykresów. Chyba pojade do Gliwić się shamować a potem do V-techu sie shamować i porównac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 pojade do Gliwić się shamować a potem do V-techu sie shamować i porównac ja bym Ci radził się jechać shamować do psychologa :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 szczerze mówiąć przypuszczałem że będą szły równo, a się jednak przeliczyłem :gwizdanie: . Ale z drugiej strony, Cuber to nie była różnica 70Nm a tak by wynikało z wykresów. Chyba pojade do Gliwić się shamować a potem do V-techu sie shamować i porównac jesli masz 370 nm to masz prawie tyle co mój kumpel w serii na AVF a miał 348 NM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 21:17_________________________________________________ pojade do Gliwić się shamować a potem do V-techu sie shamować i porównac ja bym Ci radził się jechać shamować do psychologa :decayed: czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 pojade do Gliwić się shamować a potem do V-techu sie shamować i porównac ja bym Ci radził się jechać shamować do psychologa :decayed: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dobra widze że wszyscy chętni na kiełbaski , a wiec trzeba odpuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Siemian to jak sie to w koncu ma?? ten COMPSPORT? Zaraz sie okaze ze i ja Cie objade buahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Karol :oklaski: myslę że może sam spróbuję [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 21:37_________________________________________________ Siemian to jak sie to w koncu ma?? ten COMPSPORT? Zaraz sie okaze ze i ja Cie objade buahahah albo ja moją serią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Karol :oklaski: myslę że może sam spróbuję [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 21:37_________________________________________________ Siemian to jak sie to w koncu ma?? ten COMPSPORT? Zaraz sie okaze ze i ja Cie objade buahahah albo ja moją serią Ja polówką służbową tylko zmienie na zimówki żebym nie wypadł z drogi przy takich prędkościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Karol :oklaski: myslę że może sam spróbuję [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 21:37_________________________________________________ Siemian to jak sie to w koncu ma?? ten COMPSPORT? Zaraz sie okaze ze i ja Cie objade buahahah albo ja moją serią Ja polówką służbową tylko zmienie na zimówki żebym nie wypadł z drogi przy takich prędkościach to zalezy czy chcesz go objechac na pierwszych 200m czy na max predkosci[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 22:03_________________________________________________Robert, kup troche stuffu pocwicz i nic nadzwyczajnego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 wiem kto mi kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 wiem kto mi kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Karol :oklaski: myslę że może sam spróbuję [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 21:37_________________________________________________ Siemian to jak sie to w koncu ma?? ten COMPSPORT? Zaraz sie okaze ze i ja Cie objade buahahah albo ja moją serią Panowie byłem pod halą, powiem Wam że frekwencja powalająca :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 zadzwoń mają fajne ceny i towar http://cyber-shop.pl/index.php?cPath=5 dzięki za link ale już wczesniej zamówiłem tutaj https://ssl.north.pl/karta/lr61-bat.-alk.-mini-aaaa-2szt-varta-maxite--4761-,9319441.html Takie są bateryjki w pilocie od webasto wiecie ile chcą za nie w ASO prawie 89zł (a są trzy potrzebne maskara skąd oni mają czasem te ceny) Panowie byłem pod halą, powiem Wam że frekwencja powalająca :> Kto był ty i kiełbaski i Pan z zapachem mydełka FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Panów od Fa było nawet kilku :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Panów od Fa było nawet kilku :> i to jest właśnie ta niczym nie zastąpiona magia i atmosfera tego miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 ja nie wiem jak wy szybko jecie te kiełbaski byłem o 22.20 i nikogo nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 ja nie wiem jak wy szybko jecie te kiełbaski byłem o 22.20 i nikogo nie było no właśnie trzeba się szybko uwijać bo się zaraz może pojawić kolega Dawida wsadzi ci palec w tackę i pojadłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 ja nie wiem jak wy szybko jecie te kiełbaski byłem o 22.20 i nikogo nie było no właśnie trzeba się szybko uwijać bo się zaraz może pojawić kolega Dawida wsadzi ci palec w tackę i pojadłeś abo czy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 ja nie wiem jak wy szybko jecie te kiełbaski byłem o 22.20 i nikogo nie było no właśnie trzeba się szybko uwijać bo się zaraz może pojawić kolega Dawida wsadzi ci palec w tackę i pojadłeś mnie w to nie mieszaj :gwizdanie: ja dzis 9:45 w aucie spedzilem.. ide w kime, spokojnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi