FANTOMAS Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 hello krakusy. Ścigneliśmy się dziś z Dawidem i musze stwierdzić że mnie minimalnie objeżdza... W prędkości maks. też nie mam szans (moje 240km/h vs jego 249km/h). Czyli Marek te wszystki mody suszarka z BRD drugi ICek białe kierunki i nic nie pomogło objechał cię CR po zwykłym czipsie Czyżby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Siemian to jak sie to w koncu ma?? ten COMPSPORT? Zaraz sie okaze ze i ja Cie objade buahahah chętnie się ścigne z Tobą. Mierzyłeś się z Dawidem? Moje przypuszczenia co do potencjału silników CR chyba były słuszne... Ciekaw jestem jak to wygląda w Twoim przypadku Kerczi. Tak z ciekawości jakie masz ustawione ładowanie turbiny? ja mam jeszcze zapas 0,1 bara ale niestety Patryk nie chce podnieść bo mówi że przy mojej nodze szybko zajeżdze to auto... :confused4: [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 23:27_________________________________________________ hello krakusy. Ścigneliśmy się dziś z Dawidem i musze stwierdzić że mnie minimalnie objeżdza... W prędkości maks. też nie mam szans (moje 240km/h vs jego 249km/h). Czyli Marek te wszystki mody suszarka z BRD drugi ICek białe kierunki i nic nie pomogło cie objechał po zwykłym czipsie Czyżby tak, silnikiem konstrukcyjnie z 8 lat młodszym... przyznaje się bez bicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 http://moto.allegro.pl/audi-s4-2-7-biturbo-oryginal-bezwypadkowy-i1271399121.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 http://moto.allegro.pl/audi-s4-2-7-biturbo-oryginal-bezwypadkowy-i1271399121.html furka Jarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 http://moto.allegro.pl/audi-s4-2-7-biturbo-oryginal-bezwypadkowy-i1271399121.html furka Jarka Da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 jutro się pewnie sprzeda ale jego nowy zakup będzie fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 http://moto.allegro.pl/audi-s4-2-7-biturbo-oryginal-bezwypadkowy-i1271399121.html i go już dojechali furka znana ale zobaczcie jakiego RNS(a) sprzedaje na innej aukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/15-lat-na-jednym-oleju-i-jezdzi,1546529 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Dzieńdobrryyy trochę zimno http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/15-lat-na-jednym-oleju-i-jezdzi,1546529 :> laaata temu teść miał takiego mesia tylko C180 nawet kolor ten sam i że jeżdżony był tylko do kościoła to oleju też ładnych parę lat nie wymieniał aż się zawór zawiesił tłok mu pokazał miejsce w szeregu i było po temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 sa chetni dzis na kielbaske i bora bora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 sa chetni dzis na kielbaske i bora bora? ups zapomniałem Ci odpisac na eSa, co do wieczora hmmm jeszcze nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Jakbyscie cos planowali to dajcie znac na kom bo mnie do wieczora nie bedzie na kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Jakbyscie cos planowali to dajcie znac na kom bo mnie do wieczora nie bedzie na kompie ostatnio z planowanie w Krakowie róznie bywa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Ja np od jakiegoś czasu planuje rzucić fajki mam to w palanach tylko ciągle nie ma czasu kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Ja np od jakiegoś czasu planuje rzucić fajki mam to w palanach tylko ciągle nie ma czasu kiedy to tak samo jak i Ja Dzisiaj meczyk Lecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 czyli co? nie pojemy dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 czyli co? nie pojemy dzis? i tak mało chętnych jest z tego co widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 czyli co? nie pojemy dzis? i tak mało chętnych jest z tego co widze powiedzialbym ze ich nie ma :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 klubowicze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi