KERCZI Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 i jak Themon?? Dobrze Bangla???
themOn Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 i jak Themon?? Dobrze Bangla??? szkoda mi niszczyc tak ladnego opakowania
KERCZI Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 i jak Themon?? Dobrze Bangla??? szkoda mi niszczyc tak ladnego opakowania buahahah to nie ruszaj tego tylko postaw w gablotce albo zrobie Ci nowe samo opakowanie
PABLO Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 w sumie to juz ze 20 bedzie :gwizdanie: Kontrole czy szuszarka Pablo nie jezdzij tak dumnie po nocach A gdzie mnie widziałeś
KERCZI Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 na stella sawickiego po 3:00
boseron Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 pany dziś jade na koncert Deep Purple do katowickiego spodka, to zespół mojego dzieciństwa na nim sie wychowałem i nie moge sie juz doczekać miłej słonecznej soboty zycze wszystkim , tymczasem zmykam z Córunią na spacerek....
PABLO Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 na stella sawickiego po 3:00 Wracałem do domu już bo o 7:00 tzreba było wstać do roboty To mnie pewnie widziałeś na wysokości dywizjonu 303 czyli nowohuckiej a nie stella S. bo nie jechałem przez wiadukt
jarko Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Pablo coś Ci się ulice popyrtały Na wiadukcie masz aleje J. Pawła a pod S. Sawickiego :gwizdanie: BTW Jak tak bardzo lubisz Sam Sobie myć auto to w NH jest taka myjka gdzie płaci się 10 zeta i dostaje odkurzacz, szlaufa, gąbkę i wiaderko z ciepłą wodą + szampon - wszystko Samemu się robi
PABLO Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Pablo coś Ci się ulice popyrtały Na wiadukcie masz aleje J. Pawła a pod S. Sawickiego :gwizdanie: BTW Jak tak bardzo lubisz Sam Sobie myć auto to w NH jest taka myjka gdzie płaci się 10 zeta i dostaje odkurzacz, szlaufa, gąbkę i wiaderko z ciepłą wodą + szampon - wszystko Samemu się robi A powiedz mi jak się nazywa przystanek tramwajowy na wiadukcie Dołem jest Nowohucka jeszcze :gwizdanie: Chyba wiem o które miejsce Ci chodzi, obok sokoła, tam na dół się wjeżdża
jarko Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Hahaha nazwa przystanku to nie nazwa ulicy
jarko Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 A jak już jesteś taki szczegółowy to bliżej wiaduktu jest II Pułku Lotniczego... Przy Dywizjownu 303 jest na pewno S. Sawickiego :gwizdanie: A tak poza tym to fajna nuta David Guetta feat Fergie & LMFAO Getting Over You Official VideoclipHQ.mp4
PABLO Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Jarko to pierwsze to moje osiedle A nuty nie posłucham bo nie mam tu głośników
Tukan Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 To czytaj z ruchu warg :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 To czytaj z ruchu warg Jarko pijesz dzisiaj :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi