Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:siema::hi:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pablo, za tego Gracjana to jakaś kropa powinna byc :wallbash:

Opublikowano

Tomasz

http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8795882,UOKiK_tropi_malopolskich_stomatologow__Byla_zmowa_.html :naughty:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 11:19_________________________________________________Znajomy ma do sprzedania 4 koła zimowe 17 z A6 4fo 245/45/17

Zieluch chcial 17 w zimie[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 11:35_________________________________________________

btw to pozdro z Plocka :naughty:

Opublikowano

Pozdro :hi:

Opublikowano
  • Autor

Znajomy ma do sprzedania 4 koła zimowe 17 z A6 4fo 245/45/17

a masz jakieś fotki ? i jaka cena :decayed:

Opublikowano

mam podaj maila

Opublikowano
  • Autor

mam podaj maila

poszło pw :cool1:

Opublikowano

mam podaj maila

poszło pw :cool1:

poszło [br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 11:51_________________________________________________aha i dwie nowe 205/55/16 barum zimowe
Opublikowano

:hi:

Tomek kiedyś to były inne czasy :naughty: są takie auta do sprzedania i nie potrzeba sciągać z USA /bez prawa rej./

Wiem że są takie auta ale to raczej rodzynki więc raczej nie stoją po każdym szrocie dlatego 3 naraz to dla mnie jak trafić w totka :naughty:

My nie mamy NZOZ-u więc mi fundusz lata nie chce się nam użerać z tymi kontraktami.

Opublikowano
Opublikowano

http://biznes.onet.pl/wielka-wojna-o-napoj-energetyczny,18572,4020779,1,prasa-detal niezła kasa [br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 14:28_________________________________________________

http://moto.allegro.pl/ac-cobra-427-shelby-replika-2009-roadster-i1357485453.html :naughty: :naughty: :naughty:

wiecie może jak w praktyce trzymają się takie samochody? za***ista taka cobra :)

zależy na czym jest zrobiona
Opublikowano
  • Autor

nawet 1 mln zł miesiecznie dla Michalczewskiego :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

Tomasz

http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8795882,UOKiK_tropi_malopolskich_stomatologow__Byla_zmowa_.html :naughty:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 11:19_________________________________________________Znajomy ma do sprzedania 4 koła zimowe 17 z A6 4fo 245/45/17

Zieluch chcial 17 w zimie[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 11:35_________________________________________________

btw to pozdro z Plocka :naughty:

kerczi to wpadnij do mnie już jestes blisko :)

Opublikowano

Glowa do gory, pomysl moze o zmianie blach jak radzą tutaj.

w moim wypadku to nie takie proste, auto jest na rodziców zarejestrowane (nie mieszkają w KRK) i oprócz tego audi wciągnięte jest w aktywa trwałe przedsiębiorstwa rodziców

Opublikowano
Trochę chyba kolegę fantazja poniosła że ktoś mu da te 6-dych za 5-ty rok z dwoma pakami na budziku nawet jak motor jest git i czip.

I taką Matkę Boską Audi powinno dawać w wposażeniu seryjnym dla każdego 2.0TDi B7 jak u tego kolegi :wink4:

Image028.jpg[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 15:52_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=96956.15 aj że tego nie widziałem u mnie to właśnie powaliło motor

Opublikowano

Glowa do gory, pomysl moze o zmianie blach jak radzą tutaj.

w moim wypadku to nie takie proste, auto jest na rodziców zarejestrowane (nie mieszkają w KRK) i oprócz tego audi wciągnięte jest w aktywa trwałe przedsiębiorstwa rodziców

:confused4: zawsze mogliby dać upoważnienie do wykonania tego typu formalności ale w 2giej sprawie może być trudniej choć nie wiem na sto procent bo nie znam procedur jak to się ma. Aha i dobra rada, jak zgłosiłeś szkodę do Warty do dzwoń i dopytuj się bo sami nic nie zrobią a często - gęsto rzeczoznawcy zbywają temat i mają to w .. D. :kwasny:

Co Wam powiem to Wam powiem.Wczoraj trochę zabalowałem % i dziś przyszedł moment że trzeba wsiadać za kierownice i wątpliwości czy jestem sprawny technicznie, więc postanowiłem że pójdę na komisariat żeby mnie przebadano, co będę ryzykować. Obskoczyłem dwa i usłyszałem również dwa..ale teksty : "Niestety" nie mamy . :shocked: No to zabrałem się i tyle po mnie, co ciekawe, jeśli wsiadłbym za kółko i nie daj Bóg zatrzymali mnie do rutynowej, dmuchnąłbym i wynik 0.2+ to leżę i kwiczę, ale jak chcesz być uczciwym to nie :angry::disgust: ..ba .zabrałbym pracę :polew::tongue4: no nic dopiero po kawie po 16 wsiadłem by mieć większą pewność ale cykor był. Nie ma co ryzykować, do pożaru nie jechałem :decayed:

Śniegu napadało, może jutro ślizgawka poza KrK :naughty:

Opublikowano

posrany po same płetwy :shocked:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.