Gość Trzeniu Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 A myśli że moj seryjny AWX da rade.... na Pimpy może wystarczy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 A myśli że moj seryjny AWX da rade.... na Pimpy może wystarczy :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 :polew: cóż wiecej napisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ja sobie stane z toba Kulidzko ................. tak zeby sobie pogadac hheheheeh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 K2-Tech Ty tyle nie obserwuj tylko coś pisz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ja sobie stane z toba Kulidzko ................. tak zeby sobie pogadac hheheheeh o czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 K2-Tech Ty tyle nie obserwuj tylko coś pisz na forum To ten kolega był ta A6 C6 ostatnio ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 K2-Tech Ty tyle nie obserwuj tylko coś pisz na forum To ten kolega był ta A6 C6 ostatnio ?? Tak[br]Dopisany: 31 Marzec 2008, 23:51 _________________________________________________ Ja sobie stane z toba Kulidzko ................. tak zeby sobie pogadac hheheheeh o czym? Spontan :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K2-TECH Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Cubi nie boj nie boj...ja sie poszkole, przyczaje i dopiero wtedy...pogadamy Pzdr dla wszystkich i jeszcze raz dzieki za siwetne wprowadzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Pzdr dla wszystkich i jeszcze raz dzieki za siwetne wprowadzenie. hmmm to jeszcze w którys Piatek musisz wyskoczyć z Nami to dopiero bedzie przywitanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K2-TECH Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 w piatek powiadasz?? a co sie dzieje w piatki?? co myslicie zeby zrobic komunikator - cos na zasadzie chatu dla uzytkownikow?? ale taki nie komercyjny?? jesli wyrazacie aprobate ja moge cos poczarowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 w piatek powiadasz?? a co sie dzieje w piatki?? co myslicie zeby zrobic komunikator - cos na zasadzie chatu dla uzytkownikow?? ale taki nie komercyjny?? jesli wyrazacie aprobate ja moge cos poczarowac. w jakim sensie poczarowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 w piatek powiadasz?? a co sie dzieje w piatki?? co myslicie zeby zrobic komunikator - cos na zasadzie chatu dla uzytkownikow?? ale taki nie komercyjny?? jesli wyrazacie aprobate ja moge cos poczarowac. w jakim sensie poczarowac ? czary mary , chokus pokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 zapewne chce takowy stworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 spdam do wyrka , pozdrowionka i jak to powiedział Trzeniek , dzis 1 Kwietnia wiec nie dajcie sie robić w ch u j a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 jako że jest po północy to muszę to powiedzieć... jak ja Was ku.wa nie lubie :decayed: [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2008, 01:19 _________________________________________________narazka byki :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K2-TECH Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Wrzucam jeszcze raz - wszystkich zainteresowanych zapraszam do wspolnego chatu na http://www.audi.domki.krakow.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 helo, ide zaraz w kime , wlasnie dotarlem do pewnego kraju, znowu cala nocka zarwana, za kolkiem. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ogre i Jarko wrzucicie fotki ze spotu w niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi