PABLO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Gdzie taki model dostać?? i coś dla Boserona za***iste KERCZI a nie myślałeś o tych felach?? Mi się podobają
gruszka Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Gdzie taki model dostać?? i coś dla Boserona Ta M3 to kiepsko zrobiona bo nie wyrezali head'up-a nijak, popisałeś się brakiem wiedzy wiec Cię doedukowałem sorry może tu kogoś urażę ale nie jara mnie motoarcheologia więc się przyznaje że takich szczegułów nie koduje :>
pawel1380 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Złe nie są mnie sie ten model felg podoba, ale do B5 pasuja tak sobie..
KERCZI Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Tomek, w trasce nie cisnelem na maxa bo nawet nie bylo po co....na trojce mielilem przy tej sliskiej nawierzchni, nie mam ani kropli szans wowczas... Q rzadzi.... MODEL KOX ale sadze ze to hand made...
gruszka Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Mój znajomy mógł by Nam taki filmik śmignąć jak mająCi z Mustanga
PABLO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 David n u ciebie w sedanie takie widzę :kox:
gruszka Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Nie wiem czy bym je chciał to chyba 18"
FANTOMAS Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Tomek, w trasce nie cisnelem na maxa bo nawet nie bylo po co....na trojce mielilem przy tej sliskiej nawierzchni, nie mam ani kropli szans wowczas... Q rzadzi.... no bo tak coś właśnie widziałem że coś za bardzo zostawałeś myśle sobie nie poznaje kolegi czyżby cochones już nie te
PABLO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Nie wiem czy bym je chciał to chyba 18" To są 19tki Mirona http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=86526.0
FANTOMAS Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Nie wiem czy bym je chciał to chyba 18" no widzisz kolego GRUCHA jednak tez nie wiesz wszystkiego to są 19" http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=86526.0;highlight=cupra
KERCZI Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Cuber http://allegro.pl/audi-a4-avant-2007-black-minichamps-i1408011737.html
gruszka Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Tomek, w trasce nie cisnelem na maxa bo nawet nie bylo po co....na trojce mielilem przy tej sliskiej nawierzchni, nie mam ani kropli szans wowczas... Q rzadzi.... no bo tak coś właśnie widziałem że coś za bardzo zostawałeś myśle sobie nie poznaje kolegi czyżby cochones już nie te masz jakiśprogram czy seria? bo jeszcze twej a4 nie widziałem, i sięz chęciąz tobąz ciekawości zepne, mam nadzieje że z 200 km mi jeszcze zostało
PABLO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Cuber http://allegro.pl/audi-a4-avant-2007-black-minichamps-i1408011737.html Nie pokazuje mu bo Cuberek zaraz zamówi
gruszka Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Nie wiem czy bym je chciał to chyba 18" no widzisz kolego GRUCHA jednak tez nie wiesz wszystkiego to są 19" http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=86526.0;highlight=cupra dlatego przyjacielu napisałem CHYBA
PABLO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Tomek, w trasce nie cisnelem na maxa bo nawet nie bylo po co....na trojce mielilem przy tej sliskiej nawierzchni, nie mam ani kropli szans wowczas... Q rzadzi.... no bo tak coś właśnie widziałem że coś za bardzo zostawałeś myśle sobie nie poznaje kolegi czyżby cochones już nie te masz jakiś program czy seria? bo jeszcze twej a4 nie widziałem, i się z chęcią z tobą z ciekawości zepne, mam nadzieje że z 200 km mi jeszcze zostało Co nie widziałeś dzisiaj jego A4ki :gwizdanie: Szybko coś się uwinąłeś ze spota..
KERCZI Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Grucha to dawaj go , jak sie tylko ladniej robi, niech robi filmik, zrzucimy sie dla niego na cos dobreggo...
FANTOMAS Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Tomek, w trasce nie cisnelem na maxa bo nawet nie bylo po co....na trojce mielilem przy tej sliskiej nawierzchni, nie mam ani kropli szans wowczas... Q rzadzi.... no bo tak coś właśnie widziałem że coś za bardzo zostawałeś myśle sobie nie poznaje kolegi czyżby cochones już nie te masz jakiś program czy seria? bo jeszcze twej a4 nie widziałem, i się z chęcią z tobą z ciekawości zepne, mam nadzieje że z 200 km mi jeszcze zostało no to mogłeś się dzisiaj rozglądnąć po pasciach to byś może moją dojżał ale u mnie po dzisiejszym to już też pewnie tylko 3 gary chodza więc QPA
PABLO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Tomek, w trasce nie cisnelem na maxa bo nawet nie bylo po co....na trojce mielilem przy tej sliskiej nawierzchni, nie mam ani kropli szans wowczas... Q rzadzi.... no bo tak coś właśnie widziałem że coś za bardzo zostawałeś myśle sobie nie poznaje kolegi czyżby cochones już nie te masz jakiś program czy seria? bo jeszcze twej a4 nie widziałem, i się z chęcią z tobą z ciekawości zepne, mam nadzieje że z 200 km mi jeszcze zostało Nie przesadzaj czemu miało by Ci tyle zwiać koników ze 265KM :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi