Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Napisałbym stare... Ale chyba nic nie będę pisał :decayed:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

to tez stare ale dla tych co nie widzieli:

Następnego dnia w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki:

- Jak tam Twój wczorajszy sex? -beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie?

- No u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna romantyczną kolację. Później przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina przecudownej gry wstępnej. Następnie godzina nieziemskiego sexu a na koniec wyobraź sobie, ze przez godzinę rozmawialiśmy czule ze sobą. Bajka po prostu!

W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów:

- Jak tam Twój wczorajszy sex?

- No zaje-biście! Przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, pobzykałem i zasnąłem! A u Ciebie?

- U mnie? K*rwa, u mnie beznadzieja. Przychodzę-nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne było i takie drogie, że nie starczyło mi na taksówkę powrotna i musiałem zap**rdalać do domu na piechotę. Przychodzimy k*rwa przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece. Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem przez godzinę nie mogłem się spuścić. Na to wszystko tak się wk*rwiłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem.

Opublikowano

Siema :hi: Henie

Opublikowano

a można się jakoś do Was dołączyć ;-) ?

musisz kupic PS3....dla Corki rzecz jasna... :polew: :polew:

co to sie podzialo Ludzie kupuja dzieciom jedno, dwuletnim PS3 z Fifa albo GT5 w prezencie :polew: :polew: :polew::kox:

hehe, zrobiłem to przed narodzinami ;-)

Opublikowano

to tez stare ale dla tych co nie widzieli:

Następnego dnia w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki:

- Jak tam Twój wczorajszy sex? -beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie?

- No u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna romantyczną kolację. Później przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina przecudownej gry wstępnej. Następnie godzina nieziemskiego sexu a na koniec wyobraź sobie, ze przez godzinę rozmawialiśmy czule ze sobą. Bajka po prostu!

W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów:

- Jak tam Twój wczorajszy sex?

- No zaje-biście! Przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, pobzykałem i zasnąłem! A u Ciebie?

- U mnie? K*rwa, u mnie beznadzieja. Przychodzę-nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne było i takie drogie, że nie starczyło mi na taksówkę powrotna i musiałem zap**rdalać do domu na piechotę. Przychodzimy k*rwa przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece. Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem przez godzinę nie mogłem się spuścić. Na to wszystko tak się wk*rwiłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem.

A to znają??

Leci Supermen nad dużym miastem i myśli: - Ale bym coś pobzykał... Nagle patrzy, a na dachu wieżowca leży goła Wonderwoman z rozłożonymi nogami. No to Supermen pomyślał: podlece, bzykne, odlece - nawet nie zdąży zareagować. Przecież Supermen jestem. Jak pomyślał - tak zrobił. Podleciał, bzyknął, odleciał.

Na to Wonderwoman: Rany boskie!! Co się stało??

A Niewidzialny Człowiek: Nie wiem, nie mam pojęcia, ale du-pa boli jak cholera...

:kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Ameryki autor tego artykułu nie odkrył. Już od jakiś ok 3lat odkąd EUR tak piknęło w góre z ok. 3,3 w górę to wiadomo że się u gebelsów taniej całego auta w chodliwym modelu nie znajdzie z małym przebiegiem albo trzeba być na miejscu żeby coś upolować przed miejscowymi handlarzami ale to i tak graniczy z cudem bo Niemcóry nie są głupie i wiedzą co jest ile warte i nie ma ogłoszeń w stylu "pilnie tanio sprzedam z powodu wyjazdu" (do Irlandii na zmywak). Tak do połowy 2008 to mozna było autentycznie na tym biznes robić bo co by się nie kupiło to się było do przodu i wszystko schodziło. Potem Eur pikneło prawie na 5zł z 3,3 czyli poszło o 1,7zł czyli jak ktoś targał furę za 10 000Eur to był na tym w plecy prawie 17 000zł :confused4: . U nas rynek używek się ustalił na pułapie tych cen z czasów kiedy ciagnęli wszystko na potęge ponieważ był tego taki zalew że nawet po tym jak eur poszło w górę to ludzie dalej liczyli jeszcze ceny odsprzedaży po tym jak auto "tanio" kupili a że rynek się zapchał więc ludzie woleli sprzedać cokolwiek i uwolnić gotówkę niż się bujać i ceny aut nie poszły w góre za Euro i tak też zostało praktycznie do dzisiaj może jest już lepszy stosunek EUR\PLN ale dalej jest to w przypadku aut całych nie uszkodzonych z małymi (normalnymi u nas) przebiegami nierealne żeby kupić w lepszej cenie niż w Polsce auto z tego samego roku z tym samym wypasem i udokumentowanym przebiegiem i stanem techn.

A niemiec handlarz (bo o zwykłym śmiertelniku to nie ma mowy) do nas po "tańszą A4" z drugiej ręki nie przyjedzie bo oni mają o nas stereotyp że jesteśmy wszyscy krętaczami , oszustami i złodziejami którzy najpewniej to sprzedadzą im coś kradzionego szczepionego z dwóch z przekręconym licznikiem ale sami sobie taką opinię wyrobiliśmy bo niestety ale jak widziałem tych ziomali którzy przyjeżdżali na taki plac i wysiadali uflejeni w klapkach z brudnymi nogami (bo od 5 dni są w "objazdówce" i szkoda na motel) biegnąc pod płot żeby się wylać bo szkoda im 50cent i potem jeden przed drugim się chwli co to nie zaj...ał z którego rozbitka no to o czym mowa.

Opublikowano

Tomek w pobiedniku na lotnisku robiles fotki auta? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Blisko ma to pewnie tam :wink4:

Opublikowano

No od razu po wylądowaniu :naughty:

Opublikowano

Ameryki autor tego artykułu nie odkrył. Już od jakiś ok 3lat odkąd EUR tak piknęło w góre z ok. 3,3 w górę to wiadomo że się u gebelsów taniej całego auta w chodliwym modelu nie znajdzie z małym przebiegiem albo trzeba być na miejscu żeby coś upolować przed miejscowymi handlarzami ale to i tak graniczy z cudem bo Niemcóry nie są głupie i wiedzą co jest ile warte i nie ma ogłoszeń w stylu "pilnie tanio sprzedam z powodu wyjazdu" (do Irlandii na zmywak). Tak do połowy 2008 to mozna było autentycznie na tym biznes robić bo co by się nie kupiło to się było do przodu i wszystko schodziło. Potem Eur pikneło prawie na 5zł z 3,3 czyli poszło o 1,7zł czyli jak ktoś targał furę za 10 000Eur to był na tym w plecy prawie 17 000zł :confused4: . U nas rynek używek się ustalił na pułapie tych cen z czasów kiedy ciagnęli wszystko na potęge ponieważ był tego taki zalew że nawet po tym jak eur poszło w górę to ludzie dalej liczyli jeszcze ceny odsprzedaży po tym jak auto "tanio" kupili a że rynek się zapchał więc ludzie woleli sprzedać cokolwiek i uwolnić gotówkę niż się bujać i ceny aut nie poszły w góre za Euro i tak też zostało praktycznie do dzisiaj może jest już lepszy stosunek EUR\PLN ale dalej jest to w przypadku aut całych nie uszkodzonych z małymi (normalnymi u nas) przebiegami nierealne żeby kupić w lepszej cenie niż w Polsce auto z tego samego roku z tym samym wypasem i udokumentowanym przebiegiem i stanem techn.

A niemiec handlarz (bo o zwykłym śmiertelniku to nie ma mowy) do nas po "tańszą A4" z drugiej ręki nie przyjedzie bo oni mają o nas stereotyp że jesteśmy wszyscy krętaczami , oszustami i złodziejami którzy najpewniej to sprzedadzą im coś kradzionego szczepionego z dwóch z przekręconym licznikiem ale sami sobie taką opinię wyrobiliśmy bo niestety ale jak widziałem tych ziomali którzy przyjeżdżali na taki plac i wysiadali uflejeni w klapkach z brudnymi nogami (bo od 5 dni są w "objazdówce" i szkoda na motel) biegnąc pod płot żeby się wylać bo szkoda im 50cent i potem jeden przed drugim się chwli co to nie zaj...ał z którego rozbitka no to o czym mowa.

tobie sięchce tak klepaćczy masz sekretarkę ??

Opublikowano

tobie się chce tak klepać czy masz sekretarkę ??

tak, ma syntezator mowy Ivona :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

ozi już tym razem chyba nie będzie problemu z dołączeniem się do pokoju w GT5 :wink4:

Było mega :kox: :kox: :kox:

Pablo a ktoś z klubu gra w Fife11 ? :cool1:

Opublikowano

ja grywam tylko ostatnio mam ciut mniej czasu ;-)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

No dobra ,podobaja mi się

no to łykaj, po to wkleilem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.