Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Ktoś korzystał z usług tej firmy http://www.studiopolysku.pl/?? Myślicie, że warto kupić kupon na gruperze ze zniżką z 400 zł na 99?? Zastanawiam się czy nie zakupić tego bo mam uwaloną tapicerkę, a i renowacja lakieru by nie zaszkodziła

Opublikowano

:hi:

Zniżka na odnawianie lakieru i mycie wnętrza jeśli kogoś interesuje :)

http://gruper.pl/x.php/1,1917/Studio-Polysku-myjnia-samochodowa-Krakow.html

Dzwoniłem tam i program new shine po zniżce to 1090 zł netto...to chyba wolę sobie kupić cały sprzęt Meguaiersa i samemu pobawić się w weekend...

No to zajebistą promocję zrobili...

Opublikowano

to za 99zeta w promocji pewnie myją auto nabłyszczają opony i wieszają w środku choinkę zapachową :>

Opublikowano

http://www.adrenalinemotorsport.pl/

tu masz pablo wszystkie

Opublikowano

5.16 znajmomy z płońska srebrne TT objerzdzam go moim do 220 :tongue4: Z tego co widze to chłopaki scigają się w modlinie, i zastanawiam się jak oni tam niektórymi furami wjezdzają. :> Swoim bał byś się nie urwać czegoś po drodze :confused4:

Opublikowano

to za 99zeta w promocji pewnie myją auto nabłyszczają opony i wieszają w środku choinkę zapachową :>

Nic Ci za 99 zł nie zrobią tylko odejmą 400 od cennika danej usługi.

Przykładowo New Shine kosztuje 1490 netto więc zapłacisz 1090 netto...

I dziwne ze operuja kwotami netto w rozmowie telefonicznej..chyba zeby lepiej brzmiało.

1090 netto to 1340 brutto po promocji.

Sorry za tyle to ja mam maszyne do polerki z super całym zestawem i bedzie mi służyła jakiś czas a nie jednorazowy strzał.

No a przecież pucowanie w lecie w garażu w weekend to sama radocha... :naughty::tongue4:

Opublikowano

Nic Ci za 99 zł nie zrobią tylko odejmą 400 od cennika danej usługi.

Przykładowo New Shine kosztuje 1490 netto więc zapłacisz 1090 netto...

I dziwne ze operuja kwotami netto w rozmowie telefonicznej..chyba zeby lepiej brzmiało.

1090 netto to 1340 brutto po promocji.

Sorry za tyle to ja mam maszyne do polerki z super całym zestawem i bedzie mi służyła jakiś czas a nie jednorazowy strzał.

No a przecież pucowanie w lecie w garażu w weekend to sama radocha... :naughty::tongue4:

Netto podają bo jak nie chcesz kwitu to usługa w cenie netto :wink4:

Opublikowano

:doh1: :doh1: no jasne :rolleyes:[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 17:14_________________________________________________Mam jeszcze szybkie pytanko.Z pewnością ktoś będzie wiedział.

Wczoraj jezdziłem nową A5 którą kupił kumpel.I dziś dał mi książkę serwisową żebym po wlepie sprawdził sobie wyposażenie.

I dochodzimy do sprawy zawieszenia.On podobnie jak ja nie ma S-lina.Ani zewnętrznego ani wewnętrznego(wiadomo że przy wewnętrznym ma się obniżone zawieszenie)

Jemu na wlepie pisze 1BE a u mnie 1BA.

Czyli jak mniemam on ma sportowe zawieszenie z wersji Sline za dopłatą pomimo tego że Slina wewnetrznego nie ma ...czy dobrze kombinuję?Bo jest taka opcja w konfiguratorze za 1450 zł.Czyli jeśli tak jest to ma zawias 10mm niżej tak jak przy seryjnym Slinie wewnetrznym?

Opublikowano

:doh1: :doh1: no jasne :rolleyes:[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 17:14_________________________________________________Mam jeszcze szybkie pytanko.Z pewnością ktoś będzie wiedział.

Wczoraj jezdziłem nową A5 którą kupił kumpel.I dziś dał mi książkę serwisową żebym po wlepie sprawdził sobie wyposażenie.

I dochodzimy do sprawy zawieszenia.On podobnie jak ja nie ma S-lina.Ani zewnętrznego ani wewnętrznego(wiadomo że przy wewnętrznym ma się obniżone zawieszenie)

Jemu na wlepie pisze 1BE a u mnie 1BA.

Czyli jak mniemam on ma sportowe zawieszenie z wersji Sline za dopłatą pomimo tego że Slina wewnetrznego nie ma ...czy dobrze kombinuję?Bo jest taka opcja w konfiguratorze za 1450 zł.Czyli jeśli tak jest to ma zawias 10mm niżej tak jak przy seryjnym Slinie wewnetrznym?

jesli jest tak samo jak w B7 to wychodzi na to ze kupil sobie zawieche s-linowa, Nie musi miec pakietow zeby dokupic sobie sama zaiweche i on bedzie mial -20mm w stosunku do Twojego...

Opublikowano

Przy A5 jest -10mm..

a to narobili sportowego zawieszenia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 18:45_________________________________________________a 1bv w takim razie? Jest w ogole?? TEZ -10MM tylko ze twardsze??

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Nie do wiary!! Stoch wygrał :notworthy: :notworthy: :good: :good:

Opublikowano

Chłopak się rozkręca :good:

Opublikowano

Przy A5 jest -10mm..

a to narobili sportowego zawieszenia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 18:45_________________________________________________a 1bv w takim razie? Jest w ogole?? TEZ -10MM tylko ze twardsze??

1BV chyba wogóle nie ma w A5.Bo niby co by to miało być?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.