FANTOMAS Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 życie :gwizdanie: :gwizdanie: tiaaa.... gdzie indziej też tak piszesz ...nazywam się Zieluch też mam sześć lat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 życie :gwizdanie: :gwizdanie: tiaaa.... gdzie indziej też tak piszesz ...nazywam się Zieluch też mam sześć lat.... cicho bosię wyda 12 lat jak już :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ale na zegarczek było dla biednego studenta :naughty: odezwał sie biedny student Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ale na zegarczek było dla biednego studenta :naughty: odezwał sie biedny student Który narzeka że nie ma na mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 no bo nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 vipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 i co tam Panie w Czadzie słychać bo dawno cię nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 i co tam Panie w Czadzie słychać bo dawno cię nie widziałem Eee był nie dawno themoniasty na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 i co tam Panie w Czadzie słychać bo dawno cię nie widziałem stara bida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 :hi: Pancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 czy jest ktoś u nas kto mam u siebie jakieś CarPc w aucie z rns-e?? Ja cosik tworze u siebie i zawsze przydało by się jakieś konsultacje. Pierwsze przymiarki są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 oooo jak to zrobiles??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 no powiem ci ze trochę zabawy jest :gwizdanie: ogólnie graty z laptopa zasilacz m2atx i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 no powiem ci ze trochę zabawy jest :gwizdanie: ogólnie graty z laptopa zasilacz m2atx i takie tam pokaz foto calosci paczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 na razie wszystko jest w fazie budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Temat gdzieś o tym na forum widziałem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Nie powiem fajnie się to zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Widzę że nie wszyscy śpią Tomasz Właśnie znalazłem na kompie stare fotki, jeden z moich pierwszych spotów (jesień 2007), ah kiedy to było i sobie pomyślę ile ludzi się przewinęło za ten czas Spot gdzie się zjechaliśmy pod plaze, gdzie była m. in Cubrowa B6, B6 REX'a, A6 MadMax'a (ale już nie wszyscy go kojarzą ), nieśmiertelna B5ka Themona oraz czerwona B5ka Sokoła i moja stuningowana B5 z innymi lampionami z tyłu i słynnym tłumiku oraz KOXOWYMI M3 lookami I tydzień wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi