FANTOMAS Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 orzesz ku..wa to jest już nie do wytrzymania już nigdy więcej piwska+łyski+wóda jeszcze nigdy mnie tak dymion nie walił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Makaroniarka fajna [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:58_________________________________________________kto na spota sie wybiera ? Wszyscy będą bo ładna pogoda, taki u nas klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Po orzesz ku..wa to jest już nie do wytrzymania już nigdy więcej piwska+łyski+wóda jeszcze nigdy mnie tak dymion nie walił Po 30-stce kace są znacznie mniej łaskawe...wiem coś o tym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 orzesz ku..wa to jest już nie do wytrzymania już nigdy więcej piwska+łyski+wóda jeszcze nigdy mnie tak dymion nie walił Tomcio mozemy sobie podać ręce, proponuje cos ciepłego zarzucić na ruszt, ja właśnie zupke sobie robie [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 15:23_________________________________________________fakt po 30 stce organizm dłużej sie regeneruje choć znaczenie ma mieszanie alkoholi, ilość i fajki jak ktoś pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Bo pić to trza umieć :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Bo pić to trza umieć :naughty: a że człowiek sie uczy całe życie ....... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 norbi3000 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN, WYMARZONEJ AUDICY RS I CZEGO SOBIE ŻYCZYSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teem111 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 DOŁANCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ PABLA RÓWNIEŻ ŻYCZE WSZYSTKIEGO NAJJ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 norbi3000 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN, WYMARZONEJ AUDICY RS I CZEGO SOBIE ŻYCZYSZ DOŁANCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ PABLA RÓWNIEŻ ŻYCZE WSZYSTKIEGO NAJJ!!! dzięki Koledzy mnie dzisiaj nie będzie na spocie, bo tak jak reszta ekipy krakowskiej z tego, co widzę umieram w domu po wczorajszych urodzinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszD Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Ja również pasuje, ja z kolei umieram po dzisiejszym Zjeździe na Krechę z Łomnicy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Przyjedzie ktos po mnie?? Bo chetnie bym sie wybrał ale nie mam jak ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 właśnie nasz kierowca sie spóźni niestety ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Zaspałem po obiadku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 dzięki za spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 dzieki za dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Podziękował za spota i za nowych co byli :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 PABLO zvagowales fury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi