Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pochwalony

ktoś może polecić jakąś fajną knajpkę z orientalnym jedzeniem w Krakowie?

jak coś zapraszam do mnie zrobię Ci zupkę z torebki z mięskiem :naughty:

Na co dzień mi wystarcza już : P

pochwalony

http://www.edosushi.pl/

ostatnio tam jadłem ale żeby dłużej posiedzieć to trzeba mieć zdrowe plecy bo siedzisz na ziemi no i trzeba przyjść w skarpetkach bez dziur bo się ściąga buty :naughty:

młody jestem jeszcze to plecy zdrowe tylko czy mnie będzie stać :mysli:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pochwalony

http://www.edosushi.pl/

ostatnio tam jadłem ale żeby dłużej posiedzieć to trzeba mieć zdrowe plecy bo siedzisz na ziemi no i trzeba przyjść w skarpetkach bez dziur bo się ściąga buty :naughty:

Tomek to byłeś chwile Japończykiem widzę :shocked::decayed:

Opublikowano

Chińska.. nie wyraziłem się ściśle :tongue4:

Jeśli zależy Ci na tym, żeby się porządnie najeść i niedrogo zapłacić, to polecam bar orientalny PHUONG HOANG przy ul. Kadeckiej 8. Jedzenie jest pyszne (szczególnie kurczak po wietnamsku i zupka WOTON), tanie (kurak po wietnamsku kosztuje 13,30 i jest to najdroższa pozycja z dań z kurczaka. Reszta po 10,50 - 11,90) a porcje naprawde mega duże. Natomiast wystrój i wielkość sali pozostawia dużo do życzenia. Jest po prostu ciasno i zawsze tłoczno, więc randka z płcią przeciwną odpada.

Jeśli zatem randka ale NON-CHINESE to polecam restauracje WAWELSKĄ na rogu Stradomskiej, Grodzkiej i Gertrudy. Jedzenie pyszne, dużo i w rozsądnej cenie :good:

Opublikowano

młody jestem jeszcze to plecy zdrowe tylko czy mnie będzie stać :mysli:

nie ma tragedii ale jest za to niezły polew z jedzenia pałeczkami

Opublikowano

Zjedz se pączka to przejdą smaki na chińczyka :D:decayed:

Opublikowano

Również polecam to co napisal Sokól czesto tam jadalem.Jedzonko pycha

Opublikowano

Dobre :polew:

Opublikowano

ale teraz widzicie że płaci się za usługę przeglądu a nie za jej pozytywny dla właściciela auta efekt.

Usługa przeglądu auta na stacji diagnostycznej to 50zł a nie 100zł :wink4:

Do astry żony mam chłopa co ma serwis i od razu podbija przeglądy.

Jade do niego i mówię niech naprawia tak żeby mógł podbic :rolleyes:

Jeśli zależy Ci na tym, żeby się porządnie najeść i niedrogo zapłacić, to polecam bar orientalny PHUONG HOANG przy ul. Kadeckiej 8. Jedzenie jest pyszne (szczególnie kurczak po wietnamsku i zupka WOTON), tanie (kurak po wietnamsku kosztuje 13,30 i jest to najdroższa pozycja z dań z kurczaka. Reszta po 10,50 - 11,90) a porcje naprawde mega duże. Natomiast wystrój i wielkość sali pozostawia dużo do życzenia. Jest po prostu ciasno i zawsze tłoczno, więc randka z płcią przeciwną odpada.

Nie jadłem, ale również słyszałem dobre opinie na temat tej restauracji :good:

Opublikowano

Od dzisiaj w kinach premiera The Fighter, dobry film, kto nie oglądał to polecam -> http://www.fighter.monolith.pl/

Ja już w styczniu w HD to oglądałem :):decayed:

Opublikowano
  • Autor
:siema::hi:
Opublikowano

Nie jadłem, ale również słyszałem dobre opinie na temat tej restauracji :good:

No to spróbuj tamtejszego jedzenia, tylko nie przed pracą, bo nie będzie Ci się chciało jeździć później :gwizdanie: Ja zawsze biorę sobie tam zupke WOTON i kurczaczka po wietnamsku. Jeśli uda mi się wszystko zjeść - a przeważnie się udaje, to jestem naprawde zmiażdżony.

Aż mi w brzuchu zaburczało... Chyba się zbiore i przed pracą pojade coś zjeść :decayed:

Opublikowano

:hi: co tak z rana smaki robicie :tongue4:

jeżeli chodzi o dobre jedzenie polecam resaturacje magillo , z Kobietą jak najbardziej fajne miejsce a przy okazji można zjeść w towrzystwie dzikich zwierząt , to fajny klimat i co prawda moze nie jest najtaniej ale porcje są bardzo duże i smacznie podane.

http://www.magillo.pl/panoramy/Magillo_VT/wejscie_start.html

co do suhi jadłem raz na św. jana i klimat też fajny ale jakoś nie przekonuje mojego podniebienia wodorost i surowa ryba

Opublikowano

Dzięki Panowie :naughty: właśnie o wypad z dziewczyną chodzi;)

Opublikowano

:hi:

ale teraz widzicie że płaci się za usługę przeglądu a nie za jej pozytywny dla właściciela auta efekt.

Usługa przeglądu auta na stacji diagnostycznej to 50zł a nie 100zł :wink4:

cena usługi przeglądu rejestracyjnego o którym dyskutujemy jest ustawowo ustalona i stacje nie mogą jej sobie same ustalać a taki układ że chłop ma serwis i SKP to dopiero może wciskać kit sam sobie napędzając koniunkturę bo co "znajdzie" to zarobi

Opublikowano

ja Wam powiem gdzie jechać na przegląd zeby przejść ale za stówe :decayed:

Opublikowano

a taki układ że chłop ma serwis i SKP to dopiero może wciskać kit sam sobie napędzając koniunkturę bo co "znajdzie" to zarobi

Może, ale nie musi :gwizdanie:

Opublikowano

pewnie ze nie musi ale zakład musi chulać więc robótka tez sie prosi jakaś , ja mam sprawdzone 2 punkty w krakowie gdzie pracują moi koledzy ze szkoły i tam nie robią problemów :decayed:

Opublikowano
:siema: wariaty :kox:
Opublikowano

:siema: wariaty :kox:

przypaliłeś coś :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.