Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z9291931X,Audi-A6.jpg

tiiiaaa :chytry: na pewno to zmienili żeby ulżyć te 4kg wiadomo że lepiej to brzmi niż przyznanie że system był do bani czyt. wada fabryczna

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nowe a6 wlasnie na tvn turbo

Oglądałem właśnie teraz, powtórka była a wczoraj była premiera o której mówiłem wam :)

Niezły wypas, auto same się podporządkuje do nawigacji która jest na google maps i sama skrzynia biegów się ustawia pod drogę by jak najefektowniejsza była jazda :kox:

Tylko że jak Kornacki powiedział u nas na Polskich drogach to nie będzie działało :decayed:

Ogólnie przód mi się jej PRZEZAJEBIŚCIE podoba :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

a te kompletne ledy z przodu to będzie standart czy jak to zwykle w audi trzeba będzie za wszystko słono dopłacać :chytry:

Chciałbym żeby taka pogoda jak dziś była w BT bo na kulig to raczej już na pewno nie ma co liczyć więc wolałbym żeby było słonko niż jakaś plucha a tak coś zapowiadają jak na razie że ma być w kratkę

Opublikowano
  • Autor

"Kulig" się zrobi na wozach jak coś :cool1:

Opublikowano

a te kompletne ledy z przodu to będzie standart czy jak to zwykle w audi trzeba będzie za wszystko słono dopłacać :chytry:

Chciałbym żeby taka pogoda jak dziś była w BT bo na kulig to raczej już na pewno nie ma co liczyć więc wolałbym żeby było słonko niż jakaś plucha a tak coś zapowiadają jak na razie że ma być w kratkę

Myślę że to już standard przy takiej furze i tym segmencie :)

A co do pogody to i tak będziesz cały czas naje%% to pogoda nie powinna Cię interesować :decayed: :decayed: :decayed:

2 lata temu było kuuupe śniegu, rok temu tak jak dzisiaj na polu a teraz może być fifty/fifty :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no niestety Pablo mylisz się , za reflektory w technologi LED jest dopłata 8690 zł :naughty:

ps. Pablo a po uj na Warszawskich wklejasz linki z Nowym A6? :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

no niestety Pablo mylisz się , za reflektory w technologi LED jest dopłata 8690 zł :naughty:

Podziękował :decayed:

Ale chyba już jest elektryka w standardzie a nie że trzeba dopłacać za elektryczne szyby (w RS4 B7 były korbki z tyłu jak się nie dopłaciło :polew::kox:)

Trzeba sprawdzić na stronie konfiguracje :)

Opublikowano

za reflektory w technologi LED jest dopłata 8690 zł :naughty:

:wallbash: tak myślałem ehh... to audi to pokażcie jak będzie wyglądał wersja dla ubogich bo tą ze zdjęć to pewnie rzadko będzię mozna spotkać :wink4:

Opublikowano

za reflektory w technologi LED jest dopłata 8690 zł :naughty:

:wallbash: tak myślałem :wallbash: ehh... to audi to pokażcie jak będzie wyglądał wersja dla ubogich :wink4:

Dzisiaj trzeba oglądnąć na moto.pl relację na żywo z premiery co Wąski podał linka, po 20:00 będzie :)[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 16:18_________________________________________________

ps. Pablo a po uj na Warszawskich wklejasz linki z Nowym A6? :mysli: :mysli: :mysli:

Bo może pójdą na balet przy okazji potańczyć i zobaczą premierę A6 :decayed:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 16:21_________________________________________________A więc jutro czeka mnie ponad 700Km bo jadę po to auta z kolegą i mam nadzieję że już w końcu kupi.http://otomoto.pl/renault-megane-piekny-stan-solardach-C18041244.html

Meganka świeżo sprowadzona do opłat, serwis Renault mam już ugadany w Rzeszotarach i tam się ją dokładnie sprawdzi.

http://www.renault.pl/dealer/impwar

Ale wolałbym żeby kupił tą B6 cabrio co tam stoi :naughty:

Opublikowano

Pablo my też mamy nadzieję że ten kumpel w końcu już kupi :cool1:

Opublikowano
  • Autor

a startował z pułkapu 45 tyś jak dobrze pamiętam :kox:

Opublikowano

:>

Opublikowano

a startował z pułkapu 45 tyś jak dobrze pamiętam :kox:

He he no :>

On ma kasę tylko zainwestował na giełdzie bo się od tamtego roku zajawił w to granie :decayed:

Niech kupi, pojeździ jakiś czas a później będzie polował na nowszą A3 z lat 2004-06.

[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 16:46_________________________________________________

:>

Bo jeszcze zaczniecie robić jutro zakłady czy kupi czy nie :polew:

Opublikowano

było http://allegro.pl/show_item.php?item=1520514044

ale to chyba coś sklecone bo skóra tył z przodem się różni (bardziej wyświecona) :mysli:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 16:46_________________________________________________

Bo jeszcze zaczniecie robić jutro zakłady czy kupi czy nie :polew:

:facepalm:

Opublikowano

:facepalm:

:polew::kox:

Opublikowano
  • Autor

ale to chyba coś sklecone bo skóra tył z przodem się różni (bardziej wyświecona) :mysli:

Przeca tył jest od serii a nie od S4 z Recaro :gwizdanie:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/felgi-19-5x112-audi-vw-opony-255-35-19-i1496073316.html :kox:

Takie fotele w materiale Recaro to bardzo rzadko się widuje jak ma ta B6, jeszcze nie widziałem na forum u nikogo takich :mysli:

http://allegro.pl/unikat-audi-a4-1-9-tdi-131ps-recaro-sport-pakiet-i1482896040.html

Opublikowano

ale to chyba coś sklecone bo skóra tył z przodem się różni (bardziej wyświecona) :mysli:

Przeca tył jest od serii a nie od S4 z Recaro :gwizdanie:

no tak mi się właśnie wydawało że tył też jest inaczej szyty w S4 ale widac od razu po gatunku skóry no ale jak widać można i tak komuś zżenić

Opublikowano
  • Autor

Tomku, może to poprostu błąd w fotkach :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.