Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

1140.jpg

kupił blaszki od S4 a i na wymianę klocków już nie starczyło :naughty:

[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 14:13_________________________________________________Pablo kolega kupił wóz :mysli:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No kufa nie do wiary :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

czego sie nie robi przed zlotem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed:

ja to z kielbaskami odpadam, musze dojsc do siebie do piatku :naughty:

Opublikowano

czego sie nie robi przed zlotem :polew: :polew: :polew:

malował nawet błotniki od wewnątrz :shocked:

Opublikowano

Ale lans do końca nawet do takiej roboty lakierki i spodnie w kantke :naughty:

Opublikowano

No a jak??? Nie ma ze boli...o klockach juz nikt nie wspomnial...Tomek zaraz po tym wypastowalem buty :)))

Opublikowano

No a jak??? Nie ma ze boli...o klockach juz nikt nie wspomnial...Tomek zaraz po tym wypastowalem buty :)))

ma się rozumieć....:guma:

Opublikowano

dobra dobra pewnie pomalowałes na połysk tym sprayem co lezy obok :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

to co Panowie ? 21-sza Kiełbaski pod Halą ? :kox:

Opublikowano

:hi:

1140.jpg

kupił blaszki od S4 a i na wymianę klocków już nie starczyło :naughty:

[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 14:13_________________________________________________Pablo kolega kupił wóz :mysli:

no ładnie, a mi coś ściemniał że ciężko z czasem dzisiaj :wink4:

Opublikowano

no też przez zlotem ostro modze :decayed::naughty::polew: :polew: :polew:

Kerczi błagam Cie załóż relingi a będziesz miał jedno z ładniejszych aut na fourm :decayed::wink4:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 16:45_________________________________________________od zdjęcia relingów już tylko jeden krok do ucięcia duupy i wyrezania sedana :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Kerczi błagam Cie załóż relingi a będziesz miał jedno z ładniejszych aut na fourm :decayed::wink4:[br]od zdjęcia relingów już tylko jeden krok do ucięcia duupy i wyrezania sedana :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :decayed: :decayed:

SKLEJ C........ :tongue4:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 17:27_________________________________________________

Opublikowano

Kerczi błagam Cie załóż relingi a będziesz miał jedno z ładniejszych aut na fourm :decayed::wink4:[br]od zdjęcia relingów już tylko jeden krok do ucięcia duupy i wyrezania sedana :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :decayed: :decayed:

SKLEJ C........ :tongue4:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 17:27_________________________________________________

:good::polew:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 18:23_________________________________________________

to co Panowie ? 21-sza Kiełbaski pod Halą ? :kox:

Tak jest :good:

Opublikowano
:hi: Ja niestety dzisiaj nie podjadę bo mnie bierze jakieś chorupsko i trzeba posiedzieć w domu :wallbash:
Opublikowano

:good::kox: aż suteczki z ważenia jej się podniosły [br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 18:30_________________________________________________Kolega PABLA kupił auto :> więc będziemy mieli chwilę spokoju
Opublikowano

Wczoraj jak pisałem zmieniłem ogumienie.

Zimówki zostawiłem do mycia i zakonserwowania dopłaciłem za ta usługe 30 zł dodatkowo i pojechałem.

Dzis przyjezdzam (jestem stalym klientem tam od lat) odbieram te koła i mowie:

Eno bez jaj przeciez one sa mega brudne.

A na to pracownik ze oni je tylko tak myja zeby sie dalo przykleic ciezarki przed zima i posmarowali gumy jakims syfem i tyle.

Mowie z usmiechem jeszcze ze dobry zart ale trzeba je umyc no bez jaj.

A on na serio ze moge zlozyc skarge isc do kierownictwa....

W pierwszej chwili zglupialem i jako zem goralisko myslalem ze jak mu pier..ne w łeb to mu kierownictwo bokiem wyjdzie,ale po sekundzie to tak naprawde zal mi sie ich zrobilo.

Stwierdziłem ze szkoda nerwow za 30 zł..brak słow.bede sie skarzył i kłocił..przykro mi sie zrobilo bo zawsze bylem OK nawet raz jednemu tam flaszke 0,7 kupiłem jak mi dopiescił tak jak chciałem..a teraz taka chamówa na stałym kliencie.

Umyłem sobie sam w domu, godzine poswieciłem...

Pod zwykła woda schodziło..bez problemu a jak sprskalem preparatem to na blysk..ech..czyli szukam wulkanizatora dobrego.Moja noga wiecej tam nie stanie. :wallbash: Wkur..ia mnie coś takiego w tym kraju.

Zawsze we wszystkich moich biznesach mega dbałem o klientów,dla mnie coś takiego nie do pomyślenia,głupio by mi było najzwyczajniej.To sa czyste koła..:

img0865ap.jpg

Uploaded with ImageShack.us

img0866kx.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ktos może polecic cos w okolicy Salwatora porzadnego?Kogos kto zna klucz dynamometryczny? :decayed:

Opublikowano

ale posłuchajcie jak sobie leciała do męża

.....Vafanculo........ (spie..dalaj)

To sa czyste koła..:

nie no hamówa po całości ja to takich kól bym się brzydził założyć na auto a co dopiero do bagażnika :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.