Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Karol nie zapomnij wyprać spodni przed BT :wink4:

I wypastowac butow :naughty:

nie mogę sobie darować że nie zdążyłem strzelić mu foty jak jechał na połysk :naughty:

Myślę że wszystko idzie w kierunku tego że nie długo na spotach będzie selekcjoner i w trampkach i dresie nie będzie wjazdu na spota :embarrassed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Poczekaj Paweł jak będzie cieplej to się będziemy w większości zjeżdżać na Bora Komorowskiego we Czwartki lub zakopianka carrefour :kox:

poczekaj Pablo jak sprzedam betke i kupie nowa to wam tam te audiki wszystkie poobjezdzam bo cos M5 chodzi mi po glowie... potem sprzedam obydwa potwory i wsiade do R8 :naughty: joke... do tego pudla to nawet deska do kajta by nie weszla juz nie mowiac o snowboardowej...

a tak btw to ja sie ma moj audik do betki na przyspieszeniu? mi sie wydaje straszna zamulka tak powyzej 200km/h krową, choc nie powiem ale po wirusie jakby lepiej audi sie zbiera przy wiekszych predkosciach tylko sk***iel lyka troche ropy, ciezko mi zejsc ponizej 17l jak lece powyzej 200km/h, beciak niby lzejszy ale w 14l sie miesci przy 250km/h, przy 200 biega w okolicy dyszki...

ciekawe ile paliwo mnie wyjdzie w 4 osoby, dopakowana na max, ze 3 tony bedzie wazyla, buty juz jej zmienilem na 20 od najnowszej q7 to dodatkowy minus, na pewno wyjdzie wiecej niz sam pobyt ;p jak to z audi :decayed: a tak wzbranialem sie przed cayene bo duzo pali...

Opublikowano

Poczekaj Paweł jak będzie cieplej to się będziemy w większości zjeżdżać na Bora Komorowskiego we Czwartki lub zakopianka carrefour :kox:

Albo na Lipskiej. Zajebsty asfalt tam polozyli. Nic tylko tam smigac.

Tamtędy śmigaliśmy kiedyś ze spotów na rybitwy i dobra też jest prosta :kox:

Jak były Rybitwy to ta droga tam całkiem inaczej wyglądała :wink4:

Opublikowano

poczekaj Pablo jak sprzedam betke i kupie nowa to wam tam te audiki wszystkie poobjezdzam bo cos M5 chodzi mi po glowie

jesteś pewien ? :gwizdanie:

Opublikowano
:bry::hi:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano
  • Autor

Jarko, Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin!!!!!!

No to zdrówko :naughty:

zdrwko.jpg

Opublikowano

100 LAT !!!!! Wszystkiego Najlepszego z Okazji 18 Urodzin!!!!!!

Opublikowano

100 lat Jarko !!!

Opublikowano

poczekaj Pablo jak sprzedam betke i kupie nowa to wam tam te audiki wszystkie poobjezdzam bo cos M5 chodzi mi po glowie

jesteś pewien ? :gwizdanie:

:naughty:

:hi: jarko 100 lat :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

jarko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, WYMARZONEJ FURY I WSZYSTKIEGO CO SOBIE TAM ŻYCZYSZ!!! :naughty:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 11:33_________________________________________________

Wszystkiego Najlepszego z Okazji 18 Urodzin!!!!!!

:polew::kox:

Opublikowano

JARKO!!! Jeszcze tego Ci życzę :decayed:

9S2z7sqwQMU

Opublikowano

nowe a6 wlasnie na tvn turbo

Opublikowano

JARKO 100LAT!!!

tego Ci zycze na te urodziny ze o zdrowiu nie wspomne

100lat-audi.jpg?w=468&h=312

Opublikowano

:hi:

A ja Ci życzę Jarek 50lat :wink4: bo po 80-tce to już zero fanu i człowiek się tylko z tego cieszy że mu prostata codziennie pozwala rano pęchęrz wypróżnić :confused4: interesu to już na pewno nie odpalisz :naughty: więc z tego tematu też zero przyjemności do auta też już lepiej za kółko nie wsiadać więc po co męczyć rodzinę i być kulą u nogi dla ZUS-u dlatego życzę Ci żebyś przez te 50lat zawsze wstawał rano z uśmiechem :wink4:

Opublikowano

Dzięki PANY :notworthy:

Opublikowano

No po takiej zwyczajowej wiązance fantomasa nie pozostajre nic jak tylko życzyć:

NAJLEPSZEGO JARKO!!!!!!!!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.