Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

siemka :kox:

ps. Pablo zal ci 100 na parking ? :cool1:

Opublikowano

:bry:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 11:53_________________________________________________Panowie... Najbliższy spot będzie o 18-stej czy o 19-stej?? Bo szczerze powiedziawszy pasowałoby mi żeby był tak jak ostatnio... O 17:15 jest mecz Wisły więc pojawie się najwcześniej jak to tylko możliwe, czyli po 19-stej.

Opublikowano

wisły... phi oni nawet już z podbeskidziem nie potrafią wygrać :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

a no chyba ze tak :wink4:

wisły... phi oni nawet już z podbeskidziem nie potrafią wygrać :decayed: :decayed: :decayed:

własnie dobrze mówisz postawiłem stówe w sts ze wygrają z podbeskidziem i :wallbash: popaprańcy[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 12:55_________________________________________________ktoś sie wybiera wieczorem gdzies na miasto :mysli: bo ja wychodze napewno początkowo na bilarda później sie zobaczy.... :cool1:

Opublikowano

własnie dobrze mówisz postawiłem stówe w sts ze wygrają z podbeskidziem i :wallbash: popaprańcy

trzeba było mnie spytać to bym Ci powiedział że wtopią :decayed::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Mozemy ustalić na godzinę 19-sta :wink4:

Opublikowano

:hi:

BOSERON słyszałes cos na temat rozsypanych cegieł na obwodnicy krakowa jakies 2 dni temu wieczorem koło 22, jechalismy z 3 kumplami golfem i normalnire sie o smierc otarlismy :no:, bo gdyby nas tir nie wychamował specjalnie to napadlibysmy jakies 150km/h na te cegły, raczej nic by z nas nie zostało.

Opublikowano
  • Autor

BOSERON słyszałes cos na temat rozsypanych cegieł na obwodnicy krakowa jakies 2 dni temu wieczorem koło 22, jechalismy z 3 kumplami golfem i normalnire sie o smierc otarlismy :no:, bo gdyby nas tir nie wychamował specjalnie to napadlibysmy jakies 150km/h na te cegły, raczej nic by z nas nie zostało.

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

nie słyszałem ale będąc w pracy bardzo często słysze ze z ciężarówki wysypały sie jakieś kamienie czy cegły , w takiej sytuacji wine ponosi przewoźnik za nieodpowiednie zabezpieczenie przewożonego materiału i jeżeli zostanie to stwierdzone za przeładowanie samochodu(DMC)

Opublikowano

:hi:

ps. Pablo zal ci 100 na parking ? :cool1:

Nie żal, tylko przez prawie 5 lat płace po 130zł i myślałem że po co takie kilkunastoletnie auto trzymać na parkingu.

Wczoraj trochę się najadłem strachu i pierdziele już, jak dobrze pójdzie to dziś się dogadam z gościem i za 50zł będę miał parking strzeżony :)[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 14:48_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=NKbZsgvO2Ec&feature=player_embedded#at=94

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie słyszałem ale będąc w pracy bardzo często słysze ze z ciężarówki wysypały sie jakieś kamienie czy cegły , w takiej sytuacji wine ponosi przewoźnik za nieodpowiednie zabezpieczenie przewożonego materiału i jeżeli zostanie to stwierdzone za przeładowanie samochodu(DMC)

no tylko co z tego jak bym juz pewnie kwiatki wąchał od spodu :wallbash:

spadły mu 2 palety cegieł i na lewym pasie była hałda wysokosci 60cm, a na prawym porozzucane pojedyńcze, nawet poboczem nie dało sie tak ominąc zeby w zadną nie wjechac... tyle co aut widziałem bez kół i zawieszen to masakra, szczescie ze było juz późno bo na bank by była tragedia, a tak to naszczescie nic nikomu sie nie stało.

Opublikowano

no tylko co z tego jak bym juz pewnie kwiatki wąchał od spodu :wallbash:

spadły mu 2 palety cegieł i na lewym pasie była hałda wysokosci 60cm, a na prawym porozzucane pojedyńcze, nawet poboczem nie dało sie tak ominąc zeby w zadną nie wjechac... tyle co aut widziałem bez kół i zawieszen to masakra, szczescie ze było juz późno bo na bank by była tragedia, a tak to naszczescie nic nikomu sie nie stało.

O k**wa :blink: Dobrze ze wam sie udalo bo by byla tragedia ;(
Opublikowano

Widzieliście :mysli: były fiat Kolkov'a

Sprzedał uszkodzonego i goście go zrobili na tzw. "bezwypadkowy" :shocked:

http://allegro.pl/fiat-bravo-1-9-multijet-2009r-uszkodzony-i1454187978.html

http://otomoto.pl/fiat-bravo-1-9-multijet-1-reka-stan-ideal-C17861803.html

Opublikowano

Tomasz jak sie pojawisz walnął byś mi jakiegoś posta na temat silników benzynowych w B6. moze być na PV

dobry wieczór all :>

Opublikowano

Tomasz jak sie pojawisz walnął byś mi jakiegoś posta na temat silników benzynowych w B6. moze być na PV

dobry wieczór all :>

tyle to ja Ci moge walnąć:

Post dotyczący silników benzynowych:

"Panowie i Panie do aut napędzanych silnikami benzynowymi lejemy na stacji to paliwo z przekreślonymi literkami Pb

Dziękuje bardzo"

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no i zabłysłeś w swoim stylu :kox:

dziękuje ci bardzo za tą jakże pouczającą informacje :notworthy:

Opublikowano

Pany ma ktoś u siebie zamontowaną kamerkę cofania??

Opublikowano
  • Autor

:siema:

Pablo coś zrobił z ta pogodą ? :wallbash:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.