Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Wieczorową porą.

Jarko najlepszego.

Pablo myślę że jak ten twój kolega tak się zbiera do kupna samochodu to dalej nic z tego nie będzie :facepalm:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Pablo a cóż Ty sie tak podniecasz tym A6 ? :cool1:

Opublikowano

Jarko najlepszego. :good::notworthy:

Pablo... bz komentarza... :facepalm: :facepalm: :facepalm:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 20:24_________________________________________________

no jak to co... Pewnie kolega go prosił żeby był na czasie bo chce sobie kupić a6 albo a8 tylko że teraz na giełdzie zainwestował i szuka astry w gazie....

Opublikowano

Bo to pierwsze A6 które mi się za***iście podoba :kox:

A ta relacja kijowa ludzi pokazują cały czas a nie A6 :thumbdown:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

no jak to co... Pewnie kolega go prosił żeby był na czasie bo chce sobie kupić a6 albo a8 tylko że teraz na giełdzie zainwestował i szuka astry w gazie....

Milcz kundlu :kox::decayed:

Rano jedziemy i jak wszystko będzie ok w serwisie to wracamy tym autem.

Opublikowano
  • Autor

Pablo , weź rusz dupe i jedź do salonu tam sobie pooglądasz a nie w TV :wallbash:

Opublikowano

taaaa już to widze. Kolege pewnie bedzie siedzenie w dupe uwierało i nie kupicie...

Opublikowano

Pablo , weź rusz dupe i jedź do salonu tam sobie pooglądasz a nie w TV :wallbash:

Jutro będę przejeżdżał to może wpadnę do salonu i się oblooka :wink4:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 20:32_________________________________________________

taaaa już to widze. Kolege pewnie bedzie siedzenie w dupe uwierało i nie kupicie...

Daj spokój, jemu się podoba to auto co zrobić :wink4:

Tylko dowiedziałem się że te silniki 1.9 w Renault są wadliwe zwłaszcza te z filtrem cząstek stałych, ojciec kumpla i jego znajomy ma ten silnik i ciągle mają problemy :gwizdanie:

Opublikowano

pracownik ma megane z takim silnikiem. Jezdzi tym 3 lata i nic mu się nigdy z tym nie działo. Aż jestem wielce zdziwiony....

Opublikowano

pracownik ma megane z takim silnikiem. Jezdzi tym 3 lata i nic mu się nigdy z tym nie działo. Aż jestem wielce zdziwiony....

No widzisz :)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Jutro będę przejeżdżał to może wpadnę do salonu i się oblooka :wink4:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 20:32_________________________________________________

Daj spokój, jemu się podoba to auto co zrobić :wink4:

Tylko dowiedziałem się że te silniki 1.9 w Renault są wadliwe zwłaszcza te z filtrem cząstek stałych, ojciec kumpla i jego znajomy ma ten silnik i ciągle mają problemy :gwizdanie:

Zależy Pablo nie ma reguły najbardziej psującymi autami co przyjeżdżają do kuzyna na warsztat to są Ople ,Fordy i po części niestety Francuzy,ja przez pół roku jeździłem Clio 1,5 dci i złego zdania nie powiem na ten temat,wiem tylko tyle że po przesiadce teraz na moje audi i :quattro: nie wróciłbym do Renault :>

Opublikowano

Zależy Pablo nie ma reguły najbardziej psującymi autami co przyjeżdżają do kuzyna na warsztat to są Ople ,Fordy i po części niestety Francuzy,ja przez pół roku jeździłem Clio 1,5 dci i złego zdania nie powiem na ten temat,wiem tylko tyle że po przesiadce teraz na moje audi i :quattro: nie wróciłbym do Renault :>

1.5 dci jest o wiele lepszą konstrukcją niż 1.9 :)

dzisiejszy wypadek w moim mieście

2 osobówki zmiażdzone między ciężarówkami :shocked:

ofiara śmiertelna-2,5 letnie dziecko ;(

zobaczcie foto co zostało z osobówek :confused4:

http://www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=1775&NrSection=500&NrArticle=199150&IdTag=3790

;(

Opublikowano

Możliwe owszem ja miałem 1,5 pojedziecie sprawdzicie i będziecie wiedzieć

Opublikowano

Tak zrobimy.

Ludzie już nie mają co wymyślić :shocked:

http://allegro.pl/auto-rzesy-rzesy-do-samochodu-hit-2011-i1502777101.html?source=pr

Opublikowano

Idealne dla Ciebie Pablo :wink4:

A Tobie o co chodzi :mysli:

Może ktoś się znajdzie jakiś nowy na forum z takim modem :kox::decayed:

Opublikowano

Tak zrobimy.

Ludzie już nie mają co wymyślić :shocked:

http://allegro.pl/auto-rzesy-rzesy-do-samochodu-hit-2011-i1502777101.html?source=pr

a ludzie to kupują dramat :facepalm: :facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.