Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Przemian o tym samym wczoraj pomyslałem :naughty: o czym będziemy teraz dyskutować ,

Pablo a za ile poszła ta meganka ? ( usiłuje ciągnąć wątek :wink4: )

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chłopy... jakbym chciał iść pod sukiennice to na jaką ulicę ustawić automapę najlepiej (najbliżej, może darmo albo lepszy parking)?

ul.Szpitalna tam jest parking stosunkowo tani i bardzo blisko [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 09:39_________________________________________________

fajna :good: kupujesz :mysli:

Opublikowano

Panowie kto mógłby mi zrobić logi itd.?

Opublikowano
Opublikowano

fajna :good: kupujesz :mysli:

niestety nie sram pieniędzmi :decayed: [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 12:14_________________________________________________i kolejne

http://moto.allegro.pl/audi-80-quattro-b2-i1524810310.html

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

:hi: :hi:

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
  • Autor

pojeba..... :decayed:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Pablo ale nas to ptaszek obchodzi... :gwizdanie:

Cieszymy się że kupiliście bo nie będziesz nas już zamęczał swoimi durynymi tekstami na forum o zakupie auta... :gwizdanie: :gwizdanie:

Ale jestem pewien że znajdziesz sobie jakiś temat zastępczy... W tym to jesteś zdolniacha :polew: :polew:

Tak w ogóle to :hi: :hi: :hi: wszystkim[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 07:46_________________________________________________ja pierdziele... Kto wymyśla te zamiany słów "ch...j" na "ptaszek" :polew: :polew:

Siemian Ciebie jak to nie interesowało to po chu.. to czytasz, chłopaków na spocie u mnie w Krk to interesowało i prosili bym dał znać jak wrócę to wyłożyłem relacje :decayed:

A swoje riposty to sobie możesz schować w d*pę bo Ci coś nie wychodzą :polew:

Boseron 600zł z tej ceny urwaliśmy, myślę że dobra cena biorąc po uwagę ceny innych Meganek z dużo gorszym wyposażeniem i niewiadomym stanem technicznym :)

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :kox:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 13:35_________________________________________________Chłopaki jest jakaś firma która mogłaby wszystkie formalności załatwić co do rejestracji auta (tłumaczenie papierów i opłaty w urzędzie celnym itd) bo kolega nie ma czasu z tym jeździć i wolałby komuś zapłacić. I jeszcze jedno bo jest ustawa że cło trzeba zapłacić do 5 dni od momentu zrobienia przeglądu i czy musi zapłacić w swoim urzędzie celnym (on podlega pod Nowy Targ) czy np można by było załatwić to w Krk :mysli:

Opublikowano

deklaracje AKC-U masz złożyć w UC do 14 dni od daty przekroczenia granicy (wjazdu samochodu do Polski) oczywiście nie musi to być równoznaczne i zbliżone z datą zakupu jeśli wiesz o czym pisze :wink4: UC odpowiednio do miejsca zameldowania

np. http://www.lodz.ic.gov.pl/uc2/index.php?id=41&id2=56

jest ustawa że cło trzeba zapłacić do 5 dni od momentu zrobienia przeglądu

ktoś Ci głupot naopowiadał akcyze płacisz tak jak opisałem wyżej i żadnego przeglądu już nie musisz robić dla auta sprowadzonegood września 2009 weszła ustawa honorująca ważności przeglądów państw unijnych więc jeśli masz w dowodzie wpisany wazny przegląd to przechodzi to automatem do nas oczywiście co urząd to swoje dlatego w niektórych wystarczy pieczątka i wpis w dowodzie a w niektórych żądają dokumentów np. poświadczenie wydania TUV ze stacji diagnostycznej

Opublikowano

deklaracje AKC-U masz złożyć w UC do 14 dni od daty przekroczenia granicy (wjazdu samochodu do Polski) oczywiście nie musi to być równoznaczne i zbliżone z datą zakupu jeśli wiesz o czym pisze :wink4: UC odpowiednio do miejsca zameldowania

np. http://www.lodz.ic.gov.pl/uc2/index.php?id=41&id2=56

jest ustawa że cło trzeba zapłacić do 5 dni od momentu zrobienia przeglądu

ktoś Ci głupot naopowiadał akcyze płacisz tak jak opisałem wyżej i żadnego przeglądu już nie musisz robić dla auta sprowadzonegood września 2009 weszła ustawa honorująca ważności przeglądów państw unijnych więc jeśli masz w dowodzie wpisany wazny przegląd to przechodzi to automatem do nas oczywiście co urząd to swoje dlatego w niektórych wystarczy pieczątka i wpis w dowodzie a w niektórych żądają dokumentów np. poświadczenie wydania TUV ze stacji diagnostycznej

Ok Tomek dzięki, przegląd zrobił bo już chciał mieć spokój jak robił diagnostykę :wink4:

Zgadza się Tomek, dzwoniłem teraz do Nowego Targu tam gdzie on podlega i 14 dni jest czasu na opłacenie akcyzy a nie cła bo auto jest z unii.

Jutro z rana pojadę z nim do tego Nowego Targu i pomogę mu wszystko na miejscu załatwić a nie będzie płacić jakiejś firmie kilkaset złotych.

Opublikowano

Ok Tomek dzięki, przegląd zrobił bo już chciał mieć spokój jak robił diagnostykę :wink4:

to was diagnosta naciągnął na stóweczke :no: bezpotrzebnie i teraz od tego dnia już musi się zmieścić w tych 14 dniach bo jest ślad że auto było już w Polsce tego dnia a podatek akcyzowy następuje z dniem przekroczenia granicy RP bo auto mogłeś kupić nawet rok temu ale UC to nie interesuje dla nich wazne jaką datę wwozu "towaru" do RP wpisujesz w AKC-U

Opublikowano

Joł Panicze

Opublikowano

Joł Panicze

Cześć Wacław

Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.