KERCZI Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 tylko jak podpiac ori kamere do a4 skoro nie wystepowala...
siemian Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 zieluch dał 300zł. wolałbym dopłacić i mieć miód maline...[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 12:22_________________________________________________zieluch ma z jakiegoś VW chyba. No jakoś się da napewno bo znam jeszcze jedną osobę która tak ma
miodzio Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 zieluch dał 300zł. wolałbym dopłacić i mieć miód maline...[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 12:22_________________________________________________zieluch ma z jakiegoś VW chyba. No jakoś się da napewno bo znam jeszcze jedną osobę która tak ma to na czym polega ta miód malina?? :gwizdanie: Zresztą możesz zobaczyć w niedziele Kerczi u mnie jak chcesz powinienem być.
siemian Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 na tym że w nocy normalnie wszystko widać...
miodzio Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 na tym że w nocy normalnie wszystko widać... czyli musi mieć podczerwień np jak ta http://allegro.pl/kamera-cofania-pyle-samochodowa-kolor-podczerwien-i1524848989.html
FANTOMAS Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam w ten h*jowy dzień mialem w nocy włam do gabinetu od rana policja zdejmowanie śladów żeby tym h*jom złodziejom bokiem wyszło
Cuber Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam w ten h*jowy dzień mialem w nocy włam do gabinetu od rana policja zdejmowanie śladów żeby tym h*jom złodziejom bokiem wyszło Wiemy wiemy że dziś 1 Kwietnia
siemian Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam w ten h*jowy dzień mialem w nocy włam do gabinetu od rana policja zdejmowanie śladów żeby tym h*jom złodziejom bokiem wyszło nie dość że tancerz i wokalista to jeszcze kabareciarz
FANTOMAS Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 No niestety to nie pryma aprilis h*je wyłamali drzwi łomem mrodujemy się ze szwagrem żeby jakoś je poprostować żeby dało się je zamknąć na noc
siemian Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 uuuu powaga?? Jeśli tak to rzeczywiście nie ciekawie... A dużo wyniesli? W sumie napewno wszystko ubezpieczone, ale niepotrzebny kłopot i nerwy...
FANTOMAS Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dużo nie wynieśli ale drzwi rozpiździli tak że masakra
KERCZI Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 a myslalem ze takich rzeczy juz sie nie robi.... masakra... :wallbash: to moze na odstresowanie tak KIEŁBACHY dzisiaj??
Transitpower Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 a myslalem ze takich rzeczy juz sie nie robi.... masakra... :wallbash: to moze na odstresowanie tak KIEŁBACHY dzisiaj?? Ale pod warunkiem, że będą tak samo pyszne jak wczoraj
PABLO Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja wczoraj byłem ze znajomym na kiełbaskach w NH przy placu centralnym i 100 razy mają lepsze niż pod halą, sam on mi nie wierzył bo nawet nie wiedział że są tam kiełbaski, od tej pory tylko tam będzie jeździć
pawel1380 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ale tam są dziury kto Ci tam pojedzie ? :decayed:
PABLO Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ale tam są dziury kto Ci tam pojedzie ? :decayed: Jakie dziury Paweł, byłeś tam z nami, chyba nie Do ronda Czyżyńskiego masz dobrą drogę bo jedziesz Jana Pawła II i z 2km od ronda w stronę placu centralnego troszkę gorsza jest jezdnia ale nie ma dziur także spokojnie można tam jeździć.
david_n Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ale tam są dziury kto Ci tam pojedzie ? :decayed: Jakie dziury Paweł, byłeś tam z nami, chyba nie Do ronda Czyżyńskiego masz dobrą drogę bo jedziesz Jana Pawła II i z 2km od ronda w stronę placu centralnego troszkę gorsza jest jezdnia ale nie ma dziur także spokojnie można tam jeździć. tak tak a świstak siedzi i tego.. :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja wczoraj byłem ze znajomym na kiełbaskach w NH przy placu centralnym i 100 razy mają lepsze niż pod halą, sam on mi nie wierzył bo nawet nie wiedział że są tam kiełbaski, od tej pory tylko tam będzie jeździć Jadłem tam i wole jednak zjesc pod Halą
Rekomendowane odpowiedzi