Wąski Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Muszę się pochwalić w prezencie dziś dostałem lot cessną 152 nad Krakowem powiem że trzeba być kozakiem aby być pilotem akrobacyjnym nie takie to proste jak by się wydawało
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Muszę się pochwalić w prezencie dziś dostałem lot cessną 152 nad Krakowem powiem że trzeba być kozakiem aby być pilotem akrobacyjnym nie takie to proste jak by się wydawało :good:
Wąski Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Trzeba załatwić grilla i bedzie gites ja stawiam browara [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 22:04_________________________________________________Shocking Accident
miodzio Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Trzeba załatwić grilla i bedzie gites ja stawiam browara [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 22:04_________________________________________________Shocking Accident
KERCZI Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no prosze to kozak...i jak przezycia????? miales pietra??
Gość PrZeMiAn Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Muszę się pochwalić w prezencie dziś dostałem lot cessną 152 nad Krakowem powiem że trzeba być kozakiem aby być pilotem akrobacyjnym nie takie to proste jak by się wydawało :good: Też taki kiedyś dostałem Start w Aeroklubie i loty są nad Niepołomicami Kozak impreza
pawel1380 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Tez miałem okazję bawić się Cessna ,super sprawa..
Transitpower Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam wszystkich chyba po raz kolejny... Otóż zaufany mechanik zrobił mi dziś zepsuty termostat... Koszt sumaryczny to 100 PLN (z czego podobno 40 PLN sama część). Odebrałem też i zamontowałem te nieszczęsne lampki do oświetlania tablicy rejestracyjnej (Miodzio - ja się jeszcze z Tobą policze, bo dziś nie zdążyłem). Koszt nowych w ASO to 97 PLN Ale za to świecą jak złoto :> Poza tym nie będzie mnie na niedzielnym spocie, bo podłapałem prace i wyjeżdżam w piątek gdzieś za granice. Taka drobna spedycja... Tak więc uprzedzając fakty - PABLO - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN A teraz idę spać, bo wyrąbany jestem jak koń po westernie
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam wszystkich chyba po raz kolejny... Otóż zaufany mechanik zrobił mi dziś zepsuty termostat... Koszt sumaryczny to 100 PLN (z czego podobno 40 PLN sama część). Odebrałem też i zamontowałem te nieszczęsne lampki do oświetlania tablicy rejestracyjnej (Miodzio - ja się jeszcze z Tobą policze, bo dziś nie zdążyłem). Koszt nowych w ASO to 97 PLN Ale za to świecą jak złoto :> Poza tym nie będzie mnie na niedzielnym spocie, bo podłapałem prace i wyjeżdżam w piątek gdzieś za granice. Taka drobna spedycja... Tak więc uprzedzając fakty - PABLO - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN A teraz idę spać, bo wyrąbany jestem jak koń po westernie Skoro nie będziesz mógł złożyć w sobotę bo wtedy mam to rozumiem Szkoda że nie będzie Cię na spocie bo Cię cosik ominie
david_n Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Tez miałem okazję bawić się Cessna ,super sprawa.. [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 01:11_________________________________________________http://komixxy.pl/685678/Moher-na-pasach
Wąski Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no prosze to kozak...i jak przezycia????? miales pietra?? wielkiego i zdziwko
sokolnh Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ja bym nie wsiadł do takiego samolotku więc gratuluje wole przyziemny transport
Wąski Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ja bym nie wsiadł do takiego samolotku więc gratuluje wole przyziemny transport e tam byś nie wsiadł [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 08:48_________________________________________________Jak kursy SJS ?
sokolnh Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 jeszcze się tym nie zajmowałem wkrótce
Wąski Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 jeszcze się tym nie zajmowałem wkrótce ja II stopień za dwa tygodnie robię http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,9390834,DGP__Kierowca_bez_licencji_nie_przewiezie_pasazera.html
gruszka Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 jeszcze się tym nie zajmowałem wkrótce ja II stopień za dwa tygodnie robię http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,9390834,DGP__Kierowca_bez_licencji_nie_przewiezie_pasazera.html jak k.wa za dwa tygodnie??
Wąski Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 jeszcze się tym nie zajmowałem wkrótce ja II stopień za dwa tygodnie robię http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,9390834,DGP__Kierowca_bez_licencji_nie_przewiezie_pasazera.html jak k.wa za dwa tygodnie?? spoko 19 wtorek
Rekomendowane odpowiedzi