jarko Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ale co, to już dzisiaj :?: I jeszcze to w tv transmitują :?:
PABLO Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ale co, to już dzisiaj :?: I jeszcze to w tv transmitują :?: Od rana wszystkie polsaty, tvny, cnny, a nawet jedynka czy program E! itd transmitują
jarko Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Na comedy central jak zwykle fajne seriale więc nie wiem nic o żadnych transmisjach... TVN'u i Polsat'u nie oglądam
PABLO Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Na comedy central jak zwykle fajne seriale więc nie wiem nic o żadnych transmisjach... TVN'u i Polsat'u nie oglądam A TVP1 nie oglądasz
Wąski Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jaki ślub dobrze że Pablo jest to wiesz
Wąski Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Na comedy central jak zwykle fajne seriale więc nie wiem nic o żadnych transmisjach... TVN'u i Polsat'u nie oglądam A TVP1 nie oglądasz nie każdy siedzi w domu
PABLO Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Na comedy central jak zwykle fajne seriale więc nie wiem nic o żadnych transmisjach... TVN'u i Polsat'u nie oglądam A TVP1 nie oglądasz nie każdy siedzi w domu A no tak Ale jarko ma telewizje w aucie
jarko Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 A TVP1 nie oglądasz Tylko TVP HD dobrze że Pablo jest to wiesz nie każdy siedzi w domu Jedynie Ci co po nocy się regenerują prawie Ale jarko ma telewizje w aucie Radio, tv brak - jakoś nie uśmiecha mi się z choinką na dachu pomykać
PABLO Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Radio, tv brak - jakoś nie uśmiecha mi się z choinką na dachu pomykać Albo "talerzem" na dachu :kox:
Transitpower Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Panowie... Pytanie mam - a w zasadzie prośbe: Nie ma któryś z Was zbędnego ale sprawnego telewizora?? Bo chciałbym zawieźć do żony... Jak tam jesteśmy to nie dość że nie ma internetu, nie ma zasięgu komórka to na domiar złego nie ma co oglądać bo nie mamy telewizora... Jakby któryś z Was miał to dajcie znać na PW, GG lub kom. Z góry dziękuje
PABLO Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Panowie... Pytanie mam - a w zasadzie prośbe: Nie ma któryś z Was zbędnego ale sprawnego telewizora?? Bo chciałbym zawieźć do żony... Jak tam jesteśmy to nie dość że nie ma internetu, nie ma zasięgu komórka to na domiar złego nie ma co oglądać bo nie mamy telewizora... Jakby któryś z Was miał to dajcie znać na PW, GG lub kom. Z góry dziękuje Ludzie czasami oddają stare ale dobre tv w MM to trzeba by było tam podjechać albo zadzwonić, czasami nawet się zdarzały LCDeki
FANTOMAS Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam wszystkie mordy no to już od jutra każdy polak coś będzie smażył na trawniku
boseron Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 czesc Koledzy taka piękna pogoda a człowiek musi w pracy siedzieć
PABLO Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 A myślałem że kiełbaski dzisiaj jakie takie ino :decayed:
Cuber Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 no to już od jutra każdy polak coś będzie smażył na trawniku
Transitpower Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 czesc Koledzy taka piękna pogoda a człowiek musi w pracy siedzieć A ja siedze sobie przy piwku i oglądam cienizne w wykonaniu Legły i Widzewa Ale łączę się z Tobą w bólu
Rekomendowane odpowiedzi