Cuber Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 hhehe tez oglądam i przełączam na Zagłebie vs Lech tez cienizna ps. Ballentines + Pepsi robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 czesc Koledzy taka piękna pogoda a człowiek musi w pracy siedzieć Ale łączę się z Tobą w bólu Ja też się łączę [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:20_________________________________________________Tranzit prawie wyrwaliśmy ten telewizor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 nie róbcie smaka bo zejde po flache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 nie róbcie smaka bo zejde po flache :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 nie róbcie smaka bo zejde po flache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Cześć. Panowie chce kupić RNS-a, nie interesowałem się tym za bardzo, moglibyście mi powiedzieć co do mojego paska będzie pasować? Czy coś takiego jak to? http://allegro.pl/radio-cd-vw-golf-bora-passat-polo-gps-rns-navi-kod-i1560510816.html czy lepiej kupić nie oryginała jakiegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Tranzit prawie wyrwaliśmy ten telewizor Pablo... Nie Tranzit - tylko TRANSIT A telewizor załatwił mi jeden dobry człowiek z forum. Nie powiem że to MIODZIO żeby nie robić kryptoreklamy nie róbcie smaka bo zejde po flache A schodź Jak zamówisz Panów żeby mnie przywieźli dobrowolnie na Siem...ego to napijemy się razem, bo żona daleko daleko TRAORE MÓJ IDOL!! Zagłębie - Lech 1-0 [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 22:11_________________________________________________ Cześć. Panowie chce kupić RNS-a, nie interesowałem się tym za bardzo, moglibyście mi powiedzieć co do mojego paska będzie pasować? Czy coś takiego jak to? http://allegro.pl/radio-cd-vw-golf-bora-passat-polo-gps-rns-navi-kod-i1560510816.html czy lepiej kupić nie oryginała jakiegoś Gdybym do swojego auta kupował, to wolałbym dołożyć troche i kupić oryginał. Nieoryginały markowe będą w niewiele niższych lub porównywalnych cenach. O nieoryginałach niemarkowych nie chce mi się pisać. Poza tym wyglądem mogą nie pasować do konsoli środkowej... Ale zrobisz jak zechcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Gdybym do swojego auta kupował, to wolałbym dołożyć troche i kupić oryginał. Chodzi o to że oryginał kupisz taniej niż podróbe. Nie chodzi w tym momencie o cene tylko co kupić bo nie siedze w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 czesc nex kupe lat co tam u Ciebie byku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Cześć. Panowie chce kupić RNS-a, nie interesowałem się tym za bardzo, moglibyście mi powiedzieć co do mojego paska będzie pasować? Czy coś takiego jak to? http://allegro.pl/radio-cd-vw-golf-bora-passat-polo-gps-rns-navi-kod-i1560510816.html czy lepiej kupić nie oryginała jakiegoś Gdybym do swojego auta kupował, to wolałbym dołożyć troche i kupić oryginał. Nieoryginały markowe będą w niewiele niższych lub porównywalnych cenach. O nieoryginałach niemarkowych nie chce mi się pisać. Poza tym wyglądem mogą nie pasować do konsoli środkowej... Ale zrobisz jak zechcesz Te nie oryginały markowe oferują znacznie więcej jak oryginały... Do takiego B5 lub też paska również B5 nawet bym się nie wygłupiał z jakimiś dziwnymi starymi oryginałami BTW Dzięki chętnym za pomoc z vagowaniem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Cuber-ku, nie znam się na tym. Co polecasz kupić? Boseron, hej, leci powolutku, właśnie się wybieram na giełdę do gliwic w niedziele ale najpierw muszę wiedzieć po co :-) [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 22:33_________________________________________________jarko, co byś polecił kupić? powiedzmy do tysiaka jestem coś w stanie kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Cuber-ku, nie znam się na tym. Co polecasz kupić? W tym co napisał Jarko jest bardzo duzo racji ps. Ja jestem zwolennikiem ORI rzeczy wiec kupił bym to co było ORI w Pasku fakt ze to juz baaardzo stara technologia no ale ORI :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a te RNS-e co do audi wchodzą do paska nie podejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Szperaj i szukaj - na allegro jest tego trochę... Jakiś pionek, jvc... Cokolwiek kupisz będzie to znacznie lepszy sprzęt jak ten z Twojego linka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ja jestem zwolennikiem ORI rzeczy wiec kupił bym to co było ORI w Pasku fakt ze to juz baaardzo stara technologia no ale ORI :gwizdanie http://allegro.pl/radio-cd-vw-golf-bora-passat-polo-gps-rns-navi-kod-i1560510816.html chodzi Ci o ten link który podałem wyżej? Czy do tej navi się da wgrać język PL?? A i co najważniejsze czy można wrzucać tu płyty audio z muzyką i je czyta czy konieczna jest zmieniarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a te RNS-e co do audi wchodzą do paska nie podejdą Raz że nie do 1tyś zł, dwa na pewno nie będzie tak dobrze wyglądał jak w A4, a trzy to po co ma przepłacać za sprzęt który i tak mu nie będzie wizualnie za bardzo pasował i będzie znacznie uboższy w różne opcje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 moze i tak, nie znam sie na tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ja tak jak Cuber napisał jestem zwolennikiem ORI. Wolę mieć uboższy i gorszy sprzęt który będzie fajnie komponował się z resztą niż wypasa który będzie mnie raził w oczy. A kolega zrobi jak zechce (albo inaczej - lobby którego z nas będzie mocniejsze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ja chce to ori kupić co podałem linka , tylko chciałbym wiedzieć czy to odtwarza płyty cd z muzyką czy konieczna jest zmieniarka, oraz co z językiem polskim i na jakiej zasadzie wgrywa się mapy bądź odczytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 dlatego włąsnie używam concerta II , moze i nie jest najnowszym wynalazkiem ale gra bardzo dobrze zwłąszcza na Bose daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi