PABLO Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 http://moto.allegro.pl/fiat-uno-1-3-turbo-jak-audi-a3-i1610490355.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 http://moto.allegro.pl/fiat-uno-1-3-turbo-jak-audi-a3-i1610490355.html co za ulep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/17000/krakow,tragiczny,wypadek,kierowcy,porsche,911,na,ul,ksiecia,jozefa,%28zdjecia%29/ Kolejna porszawka rozwalona w Krk i tym razem śmierć na miejscu i nawet hamulce ceramczne nie pomogły... :confused4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 f*ck ciekawe kto to współwłaściciel Bumy [br]Dopisany: 16 Maj 2011, 13:58_________________________________________________ http://moto.allegro.pl/fiat-uno-1-3-turbo-jak-audi-a3-i1610490355.html co za ulep był na centralnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 a kto się tu podnieca ?.... " :oklaski: i " no jakoś takoś mi to wcześniejsze wyglądło f*ck ciekawe kto to współwłaściciel Bumy No to sobie walnął reklamę BUMY wielkim BUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ten chłopak z Prosiaka to odziedziczył Bumę po tacie który zmarł na zawał jakieś 2-3 lata temu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 i ostatnio mocno ją zmodyfikował ale ... niestety Porsche nie jest najlepszym samochodem jak jest mokro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 i ostatnio mocno ją zmodyfikował ale ... niestety Porsche nie jest najlepszym samochodem jak jest mokro dokładnie wczoraj po spocie też mnie trochę korba wzięła z kolegą z czarnej B6 a były momenty że było jak w wodolocie takie zdjęcie powinny się włączać w RNS-ie po przekręceniu kluczyka człowiekowi by od razu przechodziła ułańska fantazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 i ostatnio mocno ją zmodyfikował ale ... niestety Porsche nie jest najlepszym samochodem jak jest mokro dokładnie wczoraj po spocie też mnie trochę korba wzięła z kolegą z czarnej B6 a były momenty że było jak w wodolocie takie zdjęcie powinny się włączać w RNS-ie po przekręceniu kluczyka człowiekowi by od razu przechodziła ułańska fantazja dokładnie tak powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 już sie tam możesz zalogowac na przyszłośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 pablo ty masz coś z tych klientów co idą do play że tak trzymasz się tego play ?? moja żona ma w play tel od 2 lat ale czeka tylko do wygaśniecia umowy i wraca do orange roaming w play poza abonamętem w orange w abonamęcie sms specjalne tzn do radia itp w play poza abonamętem w orange w abonamęcie wap w play poza abonamętem w orange w abonamęcie itp nie pokreślą Ci przeglądarka przypadkiem słów na czerwono ? witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 A JA TEZ "nie umiem" liczyc dlatego za 200pln netto mam w PLAY darmowe rozmowy, smsy, mmsy, videorozmowy internet i wszystko bez limitu a oprocz tego jeszcze co miesiac 100min za granice i nie interesuje mnie era ktora nic nie daje ani plus ktory tym bardziej ma jakies bzdurne taryfy ani tym bardziej zlodzieje z tpsa czyli orange...jak ktos ma problem to niech pusci sygnal to oddzownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 już sie tam możesz zalogowac na przyszłośc tam też moderujesz jakiego masz nicka zaraz pewnie poleci always zawsze sucho zawsze pewnie i prostamol extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 tam też moderujesz jakiego masz nicka zaraz po Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 tam też moderujesz jakiego masz nicka zaraz po Tobie "zaraz po Tobie" dziwny ten nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 pablo ty masz coś z tych klientów co idą do play że tak trzymasz się tego play ?? moja żona ma w play tel od 2 lat ale czeka tylko do wygaśniecia umowy i wraca do orange roaming w play poza abonamętem w orange w abonamęcie sms specjalne tzn do radia itp w play poza abonamętem w orange w abonamęcie wap w play poza abonamętem w orange w abonamęcie itp nie pokreślą Ci przeglądarka przypadkiem słów na czerwono ? witam Kampus był chyba pijany albo naćpany jak to pisał bo nic z tego nie zrozumiałem w A w realu wydaje się porządny chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 A JA TEZ "nie umiem" liczyc Z tym liczeniem chodziło o pre-paid Misiu Jeżeli chodzi o abonament to sam się zastanawiam nad zmianą na play :gwizdanie: Tym bardziej że naciągacze z orange mocno walą w ..uja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Wszystkim ,odnośnie pleya jestem bardzo zadowolony i nie narzekam miałem w orange i w erze to istny dramat,każdy niech wybiera co mu pasuje i tyle na ten temat minut mam wystarczająco więc mnie to lotto ,nie muszę puszczać sygnałów ,dzwonię i po sprawie :gwizdanie:.Boseron dowiadywałem się z tą strefą jest tak jak mówiłeś 10 zł dla mieszkańca za miesiąc ,trzeba będzie wykupić i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Play dobra sieć wcześniej mialem Plus Heyah Era a Orange omijam szerokim łukiem od niemowlaka Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi