Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieki za spocika ja także drinkuje i powiem ze super sie czuje bo oglądam własnie koncert ACDC z Argentyny , na takim samym byłem w Warszawie z tej samej trasy koncertowej, ale te argentynki są ładne :slina:

ja mam telefon w Play własnie miesiąc temu przedłużyłem umowe i powiem ze jest to najlepsza sieć w Polsce :good:

abonament 59 zł w tym 420 minut do wszystkich sieci + 100 minut/6 miesięcy bonus do wszystkich ale najwazniejsze jest to ze do Play jest za darmo cały czas więc jezeli wszyscy mieliby w Polsce Play to kazdy z kazdym gdałby za darmo cały czas płacąc jedyne 59 złiesięcznie abonament i do tego dązy ta sieć :good: chcą sie zrobić monopolistą naszego rynku, sms i mms kosztuje 19 gr. za kazde połaćzenie przychodzące trwające minimum 2 min dostajemy 1 minute gratis do wszytkich sieci, przerabiałem orange, ere i plusa i za tą kwote abonamentu nikt nie ma tyle darmowych minut do weszytkich sieci co Play :good: zatem Mariusz nie puszczaj mi juz bitów tylko dzwoń normalnie , mnie w play stać na wszystko a Wy musice kombionować :decayed:

tymczasem next drink :> and Highway To Hell :evil:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Boseron dopisałem powyżej w poście by Transitowi jeszcze bardziej rozjaśnić sprawę :)

Opublikowano

pablo ty masz coś z tych klientów co idą do play że tak trzymasz się tego play ??

moja żona ma w play tel od 2 lat ale czeka tylko do wygaśniecia umowy i wraca do orange

roaming w play poza abonamętem w orange w abonamęcie

sms specjalne tzn do radia itp w play poza abonamętem w orange w abonamęcie

wap w play poza abonamętem w orange w abonamęcie itp

Opublikowano

Nic z tego nie mam tylko stwierdzam ile znajomych (którzy przerabiali wszystkie sieci) osób przeszło już do Playa jakie są minusy i plusy :wink4:

Dodam że ja byłem przez 11 lat w Plusie i na abonamencie gdzie średnio płaciłem 130-160zł/miesiąc bo się nigdy nie mieściłem teraz jak sobie przypomnę o tym to głowa opada :facepalm:

Wszystko już napisałem co miałem napisać :gwizdanie:

Mowa była przede wszystkim o karcie a nie abonamencie.

Na razie jestem w orange w tygodniu podejmę decyzje czy zostanę czy przejdę do nich :wink4:

Jak by nie było Transit, Boseron i Kampus nadrobiliśmy trochę spamu za całkowicie cichy weekend hyhyhy :kox:

Opublikowano

dzieki za spocika ja także drinkuje i powiem ze super sie czuje bo oglądam własnie koncert ACDC z Argentyny , na takim samym byłem w Warszawie z tej samej trasy koncertowej, ale te argentynki są ładne :slina:

ja mam telefon w Play własnie miesiąc temu przedłużyłem umowe i powiem ze jest to najlepsza sieć w Polsce :good:

abonament 59 zł w tym 420 minut do wszystkich sieci + 100 minut/6 miesięcy bonus do wszystkich ale najwazniejsze jest to ze do Play jest za darmo cały czas więc jezeli wszyscy mieliby w Polsce Play to kazdy z kazdym gdałby za darmo cały czas płacąc jedyne 59 złiesięcznie abonament i do tego dązy ta sieć :good: chcą sie zrobić monopolistą naszego rynku, sms i mms kosztuje 19 gr. za kazde połaćzenie przychodzące trwające minimum 2 min dostajemy 1 minute gratis do wszytkich sieci, przerabiałem orange, ere i plusa i za tą kwote abonamentu nikt nie ma tyle darmowych minut do weszytkich sieci co Play :good: zatem Mariusz nie puszczaj mi juz bitów tylko dzwoń normalnie , mnie w play stać na wszystko a Wy musice kombionować :decayed:

tymczasem next drink :> and Highway To Hell :evil:

:kox: nie do wiary, altruiści dobrodzieje :shocked:

Jakby mieli monopol to byś się dopiero przekonał o cenach :gwizdanie:

Darmowe rozmowy, sms'y - jasne :naughty:

Nowa firma, normalne że różnymi ofertami przyciągają klientów - ciekawe jak długo :gwizdanie:

Z tego co wkleił Pablo można wyczytać że play cały czas jest daleko za potentatami i pewnie jeszcze jakiś czas będą kusić..

Poza tym jak dobrze pogadasz to w innych sieciach też masz sporo darmówek...

Moja ostatnia umowa to 200min. darmowych + 200 do innych sieci lub 400 do orange + 5 darmowych numerów za 100zł/m.

Nie do przegadania...

To tak jak ze sklepami... Jeden pójdzie do biedronki, drugi w almie zrobi zakupy :naughty:

Opublikowano

ja w orange abonamęt za 100 zł mam 5 numerów za Free w orange

400 SMS do wszystkich sieci

+50 min do orange

+100 min Extra do wszystkich sieci

+ 100 zł abonamentu do wykorzystania i to wszystko za 100 zł

w play nie wykorzystane minuty lub abonamęt nie przechodzi na next week a w orange do 3 miechuw przechodzi

wasze zdrowie

Ps kolega ze srebrnej B7 nie pamiętam niku który przegonił mnie po spocie ma Quatro czy lepsze gumy na przodzie bo grzebałem na 4 biegu pod górkę koło plazy a kolega pojechał :(

Opublikowano

Ps kolega ze srebrnej B7 nie pamiętam niku który przegonił mnie po spocie ma Quatro czy lepsze gumy na przodzie bo grzebałem na 4 biegu pod górkę koło plazy a kolega pojechał :(

Kolega jeździ na dopalaczach i w podłodze auta ma dodatkowy napęd jak fred Flinstone :)

Opublikowano

zatem Mariusz nie puszczaj mi juz bitów tylko dzwoń normalnie , mnie w play stać na wszystko a Wy musice kombionować :decayed:

Że ja Ci bity puszczam?? Toś mnie rozdrażnił teraz :angry: :bicz3: Z resztą nie będę tego komentował :wallbash:

A tak na marginesie - witam wszystkich użytkowników Orange, Plusa i Ery :decayed:

Opublikowano
  • Autor

witam wszystkich użytkowników Orange, Plusa i Ery

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :kox:

A Ja mam w Orange abonament za 200 zeta w tym 1200 minut do wszystkich a do Orange za friko cały czas :wink4:

Opublikowano

:bry:

a ja witam wszystkich umiejących dzielić i mnożyć :naughty:

.......witam wszystkich użytkowników Orange, Plusa i Ery :decayed:......

Bujaj sie :polew:

Boseron :good:

a reszcie :tongue4:

w sumie za re-play umowy za 75zł brutto mam 600min do wszystkich 1GB internetu w pełnej prędkości a potem bez limitu w GPRS. Dla fejsbucu i nasząwiochę i inny szit mam transfer bez ograniczeń za free i coś tam jeszcze nie wspomnę o innych pierdołach jakie podawał Łukasz. Moja żona ma oranżade i ta "super partia kurwo..." daje za 120zł/netto - 500min. Cuber to twoje 200zł to też pewie netto :cool1: a w tym posranym plaju masz np. za 250zł rozmowy bez limitu do wszytskich sieci więc czym się tu podniecać w tej pomarańczy :mysli:. Przy takim układzie to ci "wszyscy biedni" moga ci puszczać bita a ty możesz z nimi nawijac aż Ci ucho spuchnie .Nie wiem kto jest tępy ale ja liczyć raczej umię i rachunek jest prosty , roaming w abonam. wali mnie to od czasu do czasu mogę za to zapłacić , SMS specj.w abonamencie :facepalm: - nie odbieram telefonu hasłem RMF FM najlepsza muzyka :tongue4: a minuty mi nie muszą przechodzić bo mam ich w hu.. i hu... mnie to obchodzi kto ile płaci żeby się do mnie dodzwonić jak ma interes to płaci nikogo się nie prosze żeby do mnie zadzwonił bo zbieram darmowe minity :confused4:

Gdyby nie ten posrany Play to dalej byście płacili abonamenty po 150zł i mieli po 200min a to dzięki nim zaczęła się taka ostra konkurencia bo wcześniej to era z plusem i oranżadą pokroili sobie torcik i szoku cenowego sobie nie robili bo po co więc wali mnie kto co sobie myśli o tym w jakiej jestem sieci drogo mu mogę podać stacjonarny i nr tel do Mietka co rope spuszcza z TIR-a :tongue4:

Opublikowano

:bry: Kurde blade się zrobiła dyskusja :kox:

A tak na marginesie - witam wszystkich użytkowników Orange, Plusa i Ery :decayed:

A no witam serdecznie jak by nie było jeszcze jestem w Orange :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Cuber to twoje 200zł to też pewie netto :cool1: a w tym posranym plaju masz np. za 250zł rozmowy bez limitu do wszytskich sieci więc czym się tu podniecać w tej pomarańczy :mysli:

a kto się tu podnieca ? Ja mam stary abonament który nie zmieniam od 6 lat , płace dokładnie 180 zł netto i mnie to Wali ogólnie rzecz biorać kto co daje i za ile i jaka siec jest za***ista :decayed:

Opublikowano

za 250zł rozmowy bez limitu do wszytskich sieci więc czym się tu podniecać w tej pomarańczy :mysli:.

Dodam jeszcze że oprócz połączeń bez limitu do wszystkich sieci masz 3h rozmów za granice za free.

Opublikowano

PABLO kup sobie kartę telegrosik i po problemie

Opublikowano

PABLO kup sobie kartę telegrosik i po problemie

Myślałem nad kartą z biedronki testowałeś powiedz dobra :mysli::naughty:

Opublikowano
49f95b890001053d47b7116.jpg
Opublikowano
:polew: :polew: :polew::kox:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.