Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to krakowskim targiem: 19:00 na kapelance na BP

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Transit a mozesz napisac gdzie ta miejscówka ? Po co jakieś czajenie itd itp :mysli:

Opublikowano

Transit a mozesz napisac gdzie ta miejscówka ? Po co jakieś czajenie itd itp :mysli:

Ależ nie ma problema :) Miejscówka jest na starych fortach w BODZOWIE. Były tam swojego czasu rozgrywane mistrzostwa w trialu i cyklotrialu. Jeśli ktoś chciałby sprawdzić na mapie, to dojazd jest ulicą Tyniecką, później skręcamy w Widłakową, później w Nierówną i na końcu w Bodzowską. Jeśli ktoś był, to wie o czym pisze. Jest naprawde pięknie :good:

Opublikowano

Obczaili drogę :?: :)

Ja z rana przejadę się na Kryspinów jeszcze bom biały jak cholera :decayed:

Opublikowano

Obczaili drogę :?: :)

Ja z rana przejadę się na Kryspinów jeszcze bom biały jak cholera :decayed:

błuaaahhahaaaaaa syn piekarza :polew: :polew: PABLO ty to jednak jestes prze ch....j

Opublikowano

Ależ nie ma problema :) Miejscówka jest na starych fortach w BODZOWIE. Były tam swojego czasu rozgrywane mistrzostwa w trialu i cyklotrialu. Jeśli ktoś chciałby sprawdzić na mapie, to dojazd jest ulicą Tyniecką, później skręcamy w Widłakową, później w Nierówną i na końcu w Bodzowską. Jeśli ktoś był, to wie o czym pisze. Jest naprawde pięknie :good:

:hi:

Mowa o tych fortach?:)

11.jpg

20434_105193756165372_100000242434953_128116_546465_n.jpg

Opublikowano

11.jpg

Dokładnie. Widzę że znasz ten teren, to może wypowiesz się na temat grilla tam?? :cool1:

Opublikowano

błuaaahhahaaaaaa syn piekarza :polew: :polew: PABLO ty to jednak jestes prze ch....j

:decayed:

Opublikowano

niezle dajesz na tym rowerku :good: moze wpadniesz tez jutro zapraszamy.

T zróbmy tak między 18.30 a 19.00 zbiórka na BP bo napewno niektórzy bedą spóźnieni zeby kazdy zmieścił sie w czasie i o 19 odjazd na miejsce grilika, kto nie zdązy to kij mu w nery :tongue4:

Opublikowano

11.jpg

Dokładnie. Widzę że znasz ten teren, to może wypowiesz się na temat grilla tam?? :cool1:

[

Znam każdy kamień tam:) Fajne miejsce z super widokiem, idealne na grila i do innych celów też :embarrassed:

Polecam zostawić furki kawałek niżej bo ostatni kawałek drogi jest wytyrany przez motory a na samej górze można przeciąć oponę na nie widocznych wystających z ziemi pozostałościach jakiegoś ogrodzenia.

Opublikowano

T0 zróbmy tak między 18.30 a 19.00 zbiórka na BP bo napewno niektórzy bedą spóźnieni zeby kazdy zmieścił sie w czasie i o 19 odjazd na miejsce grilika, kto nie zdązy to kij mu w nery :tongue4:

Boseron ważne byśmy nie przyjechali na miejsce jak już ciemno będzie :)

Opublikowano

Dobra... To Wy się zastanawiajcie o której zbiórka a ja idę spać. W każdym razie tak jak BOSERON napisał - będziemy na BP od 18:30. Punktualnie o 19:00 jedziemy na miejsce. Jak ktoś nie zdąży to kom.

Dobranoc :hi:

Opublikowano

Widzę że jak sójki za morze się umawiacie :naughty: było zrobić w centrum miasta każdy by miał blisko np u Wąskiego :naughty: tylko nie te widoki a to ważna sprawa.W tygodniu to problem po pracy jak ktos ma jeszcze rodzinę no ale to moje prywatne zdanie :wink4:

Opublikowano

Dziś w Bodzowie, następnym razem przy windzie u Wąskiego - jaki problem :wink4:

18.30 BP Kapelanka, 19.00 wyjazd :good:

Karczek jest, grill też, jakieś tacki, sztućce, węgiel też się znajdą... A jakby co to tesco jest obok :cool1:

Opublikowano

Dziś w Bodzowie, następnym razem przy windzie u Wąskiego - jaki problem :wink4:

18.30 BP Kapelanka, 19.00 wyjazd :good:

Karczek jest, grill też, jakieś tacki, sztućce, węgiel też się znajdą... A jakby co to tesco jest obok :cool1:

ok tak tylko napisałem :) mogę chyba :naughty:
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

dzwoniłeś ?
Opublikowano

mogę chyba :naughty:

No nie wiem :kox::polew:

Jeżeli nie łamie 19pkt. regulaminu to chyba tak :naughty:

Opublikowano

mogę chyba :naughty:

No nie wiem :kox::polew:

Jeżeli nie łamie 19pkt. regulaminu to chyba tak :naughty:

zacytuj go bo nie wiem jak brzmi :naughty:
Opublikowano

czytaj forum :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.