FANTOMAS Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Ja mam manuala :polew: :oklaski: :oklaski: dokładnie widziałem ma manual-a w schowku i czyta go zawsze przed odpaleniem żeby jakiejś procedury nie pominąć :>
Transitpower Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Ja mam manuala :polew: :oklaski: :oklaski: dokładnie widziałem ma manual-a w schowku i czyta go zawsze przed odpaleniem żeby jakiejś procedury nie pominąć :> :polew:
KERCZI Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Ja mam manuala :polew: :oklaski: :oklaski: dokładnie widziałem ma manual-a w schowku i czyta go zawsze przed odpaleniem żeby jakiejś procedury nie pominąć :> :polew: Jak bym miał meble kalwaryjskie w samochodzie tez bym tak robil.....
PABLO Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Ale pitolicie 3 po 3 :decayed: Meble kalwaryjskie :polew:
pawel1380 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Ja mam manuala :polew: :oklaski: :oklaski: dokładnie widziałem ma manual-a w schowku i czyta go zawsze przed odpaleniem żeby jakiejś procedury nie pominąć :> :polew: Jak bym miał meble kalwaryjskie w samochodzie tez bym tak robil..... Pewnie lepszy WC polerowany plastik :polew:
Transitpower Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Uśmiałem się :decayed: A teraz z innej beczki: http://fakty.interia.pl/galerie/ciekawostki/najdluzszy-most-swiata/zdjecie/duze,1481986,1,271 :blink:
pawel1380 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Ciekawe ilu chinczykow poległo przy nim
KERCZI Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Panowie najpierw tutaj pisze, mam dokladke tylniego zderzaka S-line do 2.0 tdi na jedna strone czarny akryl w stanie idealnym do sprzedania
PABLO Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 O kutwa, ale most Prawie jak Dębnicki :polew: Mieli zabawę w Poznaniu.. Łącza wartość tych fur w tym roku przekroczyła 70mln zł http://moto.pl/MotoPL/1,88571,9665895,Gran_Turismo_Polonia_2011__.html
jarko Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Rekomendowane odpowiedzi