alvarokr Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Witam. Mam pytanko..czy któryś z was posiada może vaga? Kumpel ma problem z Seatem Leonem 2.0TDI 170KM z 2008r chip na 200KM. Pasuje go zdiagnozować. Poprosił abym tu zapytał czy znalazłby się ktoś z Krakowa z VAGiem i wiedzą na temat diagnostyki tych silników rzecz jasna nie za darmo.. a może macie jakiś warsztat gdzie dobrze się znają na tych silnikach i posiadają dobry sprzęt do diagnostyki?
Yoghurt Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Witam. Mam pytanko..czy któryś z was posiada może vaga? Kumpel ma problem z Seatem Leonem 2.0TDI 170KM z 2008r chip na 200KM. Pasuje go zdiagnozować. Poprosił abym tu zapytał czy znalazłby się ktoś z Krakowa z VAGiem i wiedzą na temat diagnostyki tych silników rzecz jasna nie za darmo.. a może macie jakiś warsztat gdzie dobrze się znają na tych silnikach i posiadają dobry sprzęt do diagnostyki? vaga mam ja. natomiast brak mi wiedzy na temat diagnostyki - ale zawsze mozna samochod zlogowac, logi wrzucic na forum i ktos madry na pewno sie znajdzie
gruszka Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 cześć nieroby będzie ktoś z Vagiem w niedziele? i kupie 4 gumy 225/40/18
PABLO Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 cześć nieroby będzie ktoś z Vagiem w niedziele? i kupie 4 gumy 225/40/18 A przyjedziesz tym Peugeotem :?:
PABLO Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 ale dzisiaj dramat na rynku Nie było jak przejść czy co
jarko Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Kurde, zimny łokieć daje rade... Jedną ręke se opaliłem... Lewą BTW
PABLO Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Kurde, zimny łokieć daje rade... Jedą ręke se opaliłem... Lewą BTW No ja tak samo po kilku dniach jazdy po Krk :decayed:
nex Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 PABLO wybierasz się na Kryspinów ?? Będą też wybory mistera
saint4 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Panowie a planujecie jakiś spocik w rejonach kielc??
PABLO Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Panowie a planujecie jakiś spocik w rejonach kielc?? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=17637.0 Tam uzyskasz odpowiedź Ale możesz przyjechać jutro na spota do nas
ranyjulek Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Nie zapomnijcie o spociku dzisiaj Dobry! Może dziś uda mi się przyjechać
Rekomendowane odpowiedzi