Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:D :D :D

Ok pany miłej nocy :hi:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie słyszeliście o jakimś napoju MonaVie :?:

Podobno za granicą strasznie to chleją :polew:

Kumpel zaczął na tym zarabiać a nic praktycznie nie robi, tylko jak jedna osoba poleci następnej to już z tego kasa jest :decayed:

Plan Marketingowy Monavie cz.1.mp4

http://www.monavie.com/

Kumpel zaczął na tym zarabiać a nic praktycznie nie robi, tylko jak jedna osoba poleci następnej to już z tego kasa jest

to tak samo jak Ci co zarabiali krocie grając w jakieś tam gry z tego co opowiadałeś :gwizdanie:

kolejny Amway :decayed:

Według mnie to też ściema ;) A co do amwaya, to pamiętam jak lata temu znajomi moich rodziców w to weszli. Pamiętam, że jak do nas przychodzili to oglądali katalogi samochodowe i wybierali, który sobie kupią. A skończyli w dwóch pokojach pod Krakowem, z trójką dzieci i psami...

Opublikowano

Witam,

Mam prosbe, wspominaliscie wczesniej o stronie recyklingu samochodów/czesci - lecz nie moge jej znalezc. moze ktos podac jeszcze raz

pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich :hi:

Pozdrowienia z uroczej wioski LES DEUX ALPES w Alpach Francuskich :notworthy:

Do zobaczenia na niedzielnym spocie :hi: :hi:

Opublikowano

dlatego lokalizacja Jarko jest nie od parady :) - będzie miło...

:kox: Przewidział wszystko :good:

Opublikowano

dlatego lokalizacja Jarko jest nie od parady :) - będzie miło...

:kox: Przewidział wszystko :good:

albo miła lokalizacja, albo miłe odszkodowanie :naughty:

p.s. zobacz zo zrobil Węgrzyn przed mostkiem przed wjazdem do Niego... :cool1:

Opublikowano

Kurde, niby tu mieszkam ale już dawno tamtędy nie jechałem... :decayed:

Zastanawia mnie tylko czy ta cała S7 przez Kraków bedzie miała dwa pasy... Poza tym juz jakiś koleś od zabytków ją oprotestował i wygrał... Stwierdził że planowany wiadukt u zbiegu ulic Ujastek i Solidarności będzie zacny widok na hutę Mittala zasłaniać :kox:

Opublikowano

bo jeszcze w łapę nie dostał...

Opublikowano

Pewnie tak :kox:

Aż się dziwię że jeszcze Cystersi nie protesuję... W końcu tymczasowe jupitery na Hutniku, które widok na klasztor zasłaniają mają być w przyszłym roku zdemontowane :gwizdanie:

Opublikowano

Ja pierdo..ę dziś musiałem jechać na Lubocką więc daleka Huta... :wallbash:

Nie obrażając nikogo ale tam 20 felg mieć nie można no way..

Masakra jakaś.Dobrze że za mną nie trąbili.To już nie slalom gigant to było toczenie... :wallbash:

Nigdy więcej. :angry:

Opublikowano

Masakra jakaś.Dobrze że za mną nie trąbili.To już nie slalom gigant to było toczenie... :wallbash:

ja tam mam 19" i jakos daje rade :) Mietki jestes i tyle :) Bałes sie zeby kalwaria sie nie rozleciala??? :)))) Tak to juz jest z antycznymi meblami :):polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Nawet mnie dzis na zarty nie bierz bo jest wku..ny na maxa.

Nie wiem jak Ty tam dajesz rade to ci chyba całe auto skrzypi...

Podziękował.Jedna wielka pieprzona dziura,koleiny i garby...

Opublikowano

W Hucie fakt, drogi nie są najlepsze... Ale nie jest tak że taki Bieżanów, Prokocim, Kozówek, Wola czy Ruczaj mają lepsze :gwizdanie:

Gdzie mieszkasz :?:

Opublikowano

W Hucie fakt, drogi nie są najlepsze... Ale nie jest tak że taki Bieżanów, Prokocim, Kozówek, Wola czy Ruczaj mają lepsze :gwizdanie:

w Kalwarii Zebrzydowskiej :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Centrum.Ruczaj jest znacząco lepszy, dojazd do Bieżanowa,Prokocimia również.Nie mówię co na osiedlach bo tam się nie kręcę(raczej sporadycznie mi się zdarza coś takiego).

Pomijajac fakt ze w Hucie ku..a wszyscy sie wyjatkowo spiesza...

No albo nie wiem juz sie tak toczyłem ze mi sie wydawało.. :decayed:

Opublikowano

Centrum.Ruczaj jest znacząco lepszy, dojazd do Bieżanowa,Prokocimia również.

no nie mów ze Wielicka w strone wieliczki od wysokosci nowosądeckiej do kozłówka jest wspaniała bo ja gorszej nie widziałem :gwizdanie:

Opublikowano

Wspaniała nie jest.Ale i tak lepsza od tego po czym jechałem.(nazwy ulic nie podam).

Nie wiedziałem czy patrzec na dziury czy na znaki czy na światła na przejazdach...

Więcej Audi się tam nie zapuszczam.. :decayed:

Opublikowano

Trafiłem na coś takiego na forum golfa: http://www.dlaali.pl

Wklejam tutaj, bo nie bardzo wiem gdzie indziej.

Opublikowano

:siema:

A ja zapierdzielam Fiatem Doblo i mam na wszystkie dziury wyjeebane :polew::decayed:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 18:21_________________________________________________

w Kalwarii Zebrzydowskiej :polew: :polew: :polew:

KERCZI rozjebałeś mnie tym postem :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 18:22_________________________________________________Brat teraz do mnie dzwonił i mówił że firma Andy Car mają jakąś promocje do 1 Lipca na ozonowanie klimatyzacji za uwaga 19zł :polew:

Gostek dał mu ulotkę, znajdują się na ul. Wyki Kazimierza przy Opolskiej, trzeba jechać sprawdzić :decayed:

A tu ich stronkę znalazłem http://www.andy-car.pl/[br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 18:30_________________________________________________Panowie robimy w tym tygodniu spota na kiełbachy :?: [br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 19:03_________________________________________________

I co na to Mania powie :polew:

http://finanse.wp.pl/kat,98674,title,Tak-wyglada-proces-produkcji-coca-coli,wid,13586990,wiadomosc.html?ticaid=1ca64