Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ja nie jadę :tongue4::decayed:

BO ?

bo Poziek przyjeżdża :decayed::wink4:

:polew: :polew: a już myślałem ze z innego powodu
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co z Tomkiem??

będę :wink4: potrzymam Cię za rekę i kask :evil:

liczy Franki :polew:

.....jeden franek .....drugi franek.....zrzuta na kiełbache dla Gruchy :naughty:

Opublikowano

Zrobiona aktualizacja listy o pana moderatora i o Oziego oraz Pavła1380 :naughty::decayed:

Myślę że po kiełbaskach można podjechać na Zakopiańską albo na Bora Komorowskiego, bo mają być dzisiaj "szybcy i wściekli" o ile niebiescy znów nie przeszkodzą :gwizdanie: :decayed:

Od kąt ykk zaczął mieszkać w Krk, wpadł w skrajny alkoholizm i znów muszę dzisiaj po niego wpaść :disgust::polew::decayed:

Opublikowano

Rozgladam sie po tym pseudo rynku w tej bylej stolicy i dziekuje Zygmuntowi, ze poszedl po rozum do glowy...ale cycatych laseczek troche juz widzialem...wszystkie takie szlachcianki :polew:

Opublikowano

jestem tu nowy, ale też postaram się wpaść jeśli nie ma nikt nic przeciwko temu :notworthy:

Opublikowano

Rozgladam sie po tym pseudo rynku w tej bylej stolicy i dziekuje Zygmuntowi, ze poszedl po rozum do glowy...ale cycatych laseczek troche juz widzialem...wszystkie takie szlachcianki :polew:

nie było Cię stać na lepsze wakacje ? :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Zobaczysz jakie czasem cycate laseczki stoją w kolejce po kiełbaski jak idą na rynek albo wracają :naughty::polew:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 17:41_________________________________________________

nie było Cię stać na lepsze wakacje ? :decayed:

:polew::decayed:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 17:41_________________________________________________

jestem tu nowy, ale też postaram się wpaść jeśli nie ma nikt nic przeciwko temu :notworthy:

Oczywiście Lukasz że nie, w końcu dostałeś zaproszenie :wink4:

Już dopisuję.

A więc robimy listę na dzisiejsze kiełbaski, godzina jak zawsze ok 21:15! :)

PABLO

sokolnh

Wąski

gruszka

OGr

Poziek :lol1: :lol1: :lol1::decayed:

Gabriel

FANTOMAS "mejbi" :decayed:

KERCZI

ykk

ozi_wells

Pavel1380 "mejbi" :decayed:

Lukasz_mk2

grzeg

Opublikowano

Ememceval Ty nie mozesz przyjechac bo z Ciebie zwykła parowa :polew: Sokole/matole stac mnie jedynie na wakacje w Knurowie :kox:

Opublikowano

:shocked::polew: :polew: :polew: :polew:

Zmień ten temat bo zaraz ykk da Ci kropka bo Cuber w Croatii :polew::decayed:

Ok ja śmigam na miasto, jak coś to dopisujcie się na listę gdyby ktoś nowy się pojawił jeszcze :good:

Opublikowano
:hi: Pancie
Opublikowano

:hi:

Uuaaa poważna lista...to ja też się pojawię na kiełbasce :wink4:

Opublikowano

Dzięki panowie za spota, frekwencja :kox: :kox: :kox:

Poziek dzięki za odwiedziny :good:

FANTOMAS takie czerwonego i wkurwionego Cię jeszcze nie widziałem :lol1:

Opublikowano

.....FANTOMAS takie czerwonego i wkurwionego Cię jeszcze nie widziałem :lol1:

kurw............a stówa w piz*u poszła w rynne na dach ja pierd...le co ja teraz zrobie bez stówy chyba pójde w ślady Lepp...apierd...le

:polew: :polew: :polew:

miałbym się czymś przejmować zawsze się taki robie jak z Karolem polemizuje :evil:

mogłem zjeść dwie bo coś już mi burczy ale może lepiej zacisnąć pasa franek 4,12

Opublikowano

Ja bym to założył i sprawdził jak będzie leżeć, się przejmujesz :gwizdanie: :evil:

Opublikowano

Ja bym to założył i sprawdził jak będzie leżeć, się przejmujesz :gwizdanie: :evil:

:polew: myślisz że nie mam innych problemów zrobie sobie z tego deskę do prasowania albo córce huśtawkę :naughty:

choćby nie wiem jakby leżało to bez pierścieni nie ma jazdy będę z jakimś MSdesign-e jeździł :cool1:

Opublikowano

No nic, ja jutro muszę walczyć o dowód by mi oddali :decayed:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 00:29_________________________________________________http://www.cda.pl/video/20162e2/-Zamieszki-w-Menchesterze-_18

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No nic, ja jutro muszę walczyć o dowód by mi oddali :decayed:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 00:29_________________________________________________http://www.cda.pl/video/20162e2/-Zamieszki-w-Menchesterze-_18

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :good:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 08:00_________________________________________________

FANTOMAS takie czerwonego i wkurwionego Cię jeszcze nie widziałem :lol1:

stało się coś :mysli: czy to opalenizna z Grecji :naughty:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 08:02_________________________________________________ spoko ceny lepiej niż samochodem

http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,10105784,Pomorze_zdobyte__Od_wrzesnia_latamy_do_Szczecina.html :good:

Opublikowano

tylko autem wygodniej i więcej zapakujesz hehe ;-)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

TO JEST SAMOCHOD !! Co jak co ale Wlosi reke do designu maja najlepsza... i ten dzwiek ... chyba jeden z najlepiej brzmiacych v8 . :kox: :kox: :kox:

Maserati GranCabrio Sport (official movie)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.