Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

to co z tym spotem dzisiejszym ? :cool1:

no to byla ankieta, zrobcie czwartek tak jak wygral i juz, nikt nie bedzie mial problemow z zapamietaniem, byle nie bylo zmian co chwile...

to co z tym spotem dzisiejszym ? :cool1:

no to byla ankieta, zrobcie czwartek tak jak wygral i juz, nikt nie bedzie mial problemow z zapamietaniem, byle nie bylo zmian co chwile...

Nie kumam... :shocked:

To jest czy go nie ma dziś?

hhhaha teraz to juz nie wiadomo kiedy jest a kiedy nie ma :confused4:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cuber, jest jak jest, szkoda drążyć temat. Spoty zostają w czwartek i już. Po co się spinać.

Opublikowano
  • Autor

Cuber, jest jak jest, szkoda drążyć temat. Spoty zostają w czwartek i już. Po co się spinać.

ale mnie to rybka , mogą być i we Wtorek mi to jest obojętne dostosuje się do terminu jaki wybierze większość, Tylko zastanawiam sie po uj była ankieta wcześniejsza ? :mysli:

ps. skoro nikt się nie odezwał co do spota dzisiejszego prócz gabriela to można było napisac stwierdzenei ze spota nie ma :cool1: nikt nie zaprzeczył itd

Opublikowano

Zamysł MIXÓW byl taki, ze wygrał w ankiecie czwartek, ALE OFICJALNIE 3 osoby powiedziały ze w czwartek NIE DADZA RADY!!! Natomiast 80% powiedziało, że jest im obojetne czy CZW czy WT, natomiast nikt nie napisał NIE PASUJE MI WTOREK!! Just All Folks.

"Nie wypalily" spoty mieszane to zostaje czwartek i po co roztrzasac?!?

Opublikowano
  • Autor

spoko oko, jest ankieta i do Niedzieli może wreszcie coś ustalimy już na stałe

ps. ankieta zrestartowana :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 23:55_________________________________________________idę spać :hi:

Opublikowano

Jesli juz chcesz zrobic ankiete jeszcze raz to dorzuc opcje Obojetne czy wt czy czw.

Opublikowano

:siema: po nieobecności od wczoraj, ciężko było wytrzymać bez forum i internetu :decayed:

gucio07,boseron, gabriel z b8 ale nicka nie znam, cztery osoby. troche malo ale bylo ok

Bo te wszystkie osoby dzwoniły do mnie i powiedziałem że jest spot :polew:

A tak na serio to miło że ktoś był i że się odbył spot, bo jeszcze nie pamiętam by nie było tygodnia bez spota :)

Ja nie dałem rady bo miałem trochę roboty w domu z kompem i musiałem się wyrobić z tym dzisiaj :gwizdanie:

Cholera podjechał bym we Czwartek jak będzie WRC ale pracuję do 22:00 :wallbash:[br]Dopisany: 05 Październik 2011, 00:55_________________________________________________Ale się tego naczytałem, nie spodziewałem się że znów będzie taka dyskusja o terminach spotów, dlatego mnie też dzisiaj zdziwiły te telefony z zapytaniem czy jest spot :shocked:

Spot miał się dzisiaj odbyć i się odbył, gdyby coś się zmieniło nagle z terminem to poinformował bym wszystkich o fakcie!

Dobranoc :hi:

Opublikowano

witam,

rowniez dzieki za spotkanie.

Opublikowano

Cuber chciał bym jeszcze coś powiedzieć bo pisałeś wcześniej że ankieta pokazała czwartek i tak ludzie wybrali. Dlaczego nikt nie mówi że była ankieta z dniami tygodnia i również niedzielą i niedziela wygrała w ankiecie bijąc na głowę każdy inny dzień?? Mimo to w niedziele była po ankiecie słaba frekwencja i olaliście zdanie tych którzy głosowali właśnie na nią i daliście sobie ankiete WTOREK CZWARTEK wykluczając głosowanie na niedziele. To też było niestosowne bo wiesz dobrze że w głosowaniu ankiety WTOREK CZWARTEK NIEDZIELA wybrała niedziela i to znacząco. Te ankiety są o d*pę rozbić. Najlepiej niech PABLO zrobi wstępną listę tych ludzi którzy na dzień dzisiejszy chcą jeździć na spoty i niech wpisują jaki dzień im pasuje, np PABLO - czwartek. KERCZI - wtorek, Boseron - niedziela, Cuber - wszystko jedno itd i wtedy wyjdzie wam jaki dzień chcącym uczestniczyć w spotach pasuje najbardziej. W ankiecie może brać udział każdy nawet taki który przyjdzie ze spotów WARSZAWA i sobie kliknie a co.

Opublikowano
  • Autor

Cuber chciał bym jeszcze coś powiedzieć bo pisałeś wcześniej że ankieta pokazała czwartek i tak ludzie wybrali. Dlaczego nikt nie mówi że była ankieta z dniami tygodnia i również niedzielą i niedziela wygrała w ankiecie bijąc na głowę każdy inny dzień??

:wallbash: Tak to własnie jest, nie bywasz na spotach i k... nie wiesz OCB a późniejsz wypisujesz takie rzeczy :shocked:

Wygrała Niedziela własnie dzieki takim osobą jak Ty który przyjeźdza na spoty raz na dwa lata! :wink4: i być może dzięki głosowaniu każdego z innych regionów np. z spotów warszawskich..... ( Twoje zdanie słuszności ankiety ) :tongue4:

Mimo to w niedziele była po ankiecie słaba frekwencja i olaliście zdanie tych którzy głosowali właśnie na nią i daliście sobie ankiete WTOREK CZWARTEK wykluczając głosowanie na niedziele. To też było niestosowne bo wiesz dobrze że w głosowaniu ankiety WTOREK CZWARTEK NIEDZIELA wybrała niedziela i to znacząco.

Sam sobie odpowiedziałeś dlaczego Niedziela wypadla z glosowania wiec po uj piszesz o jakiejś niestosowności wywalenia z głosowań Niedzieli skoro w Niedziele bywały po 3-4 auta :wallbash:

z czego dwie osoby które głosowały z innym dniem :cool1:

Ustalamy w końcu jakis dzien nowy dzien czy jak ? Nowa ankieta znowu?

K... może wreszcie podejdziemy do ustalenia termiów profesionalnie i zobowiązujaca przynajmniej w jakims stopniu !

Opublikowano
:hi: z ranca Pancie i Panie
Opublikowano
  • Autor

:hi:
Opublikowano

:hi: zapomniałem wczoraj ,mam podnośnik :) a białego potwora oddałem.miał bardzo bogatą przeszłość :( więc szukam dalej :)

Opublikowano

uuuu to lipaa....a taki byl fun :/

jak sie uda to podjade zrobic z tym podnosnikiem bo mnie to irytuje...

Opublikowano

uuuu to lipaa....a taki byl fun :/

jak sie uda to podjade zrobic z tym podnosnikiem bo mnie to irytuje...

spox daj tylko cynk abym był :wink4:[br]Dopisany: 05 Październik 2011, 08:54_________________________________________________LAMPA GOTOWA :tongue4:

1dd1f38fb23d8e539654f6aef4014bc4.jpg

Opublikowano
Opublikowano

ta ktora mi wkleiles nizej? czy ta ktora mnie bardziej interesuje?? :)

Opublikowano

225/45/17 dwie sztuki ma ktoś ???moze [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 09:38_________________________________________________nie ma może ktoś klucza do gwintu pożyczyć???

Opublikowano

co do terminu spotów to tak jak Cuber się dostosuje, ale jestem za tym, aby był to jeden dzień, a nie jakieś mixy :thumbdown:

Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.