Wąski Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 własnie wróciłem z miasta no i nie fajny wypadek był na Czarnowiejskiej Tak rozkwaszonej B7 dawno nie widziałem . Chyba nie od nas bo nie przypominam sobie kto by miał czerwoną b7 sedan w s-line. no lekko ja zachaczyl :/ pol auta nie ma jedziesz do mnie
miodzio Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 http://kontakt24.tvn.pl/artykul,wypadek-w-krakowie,147192.html To czerwone to właśnie B7
PABLO Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 [br]Dopisany: 11 Październik 2011, 12:21_________________________________________________ http://kontakt24.tvn.pl/artykul,wypadek-w-krakowie,147192.html To czerwone to właśnie B7 Za 2 tygodnie będzie na allegro, bez wypadkowa
Wąski Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Panowie nie wiecie gdzie regenerują amortyzatory w Krakowie
Cuber Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 Własnie dojechały felgi do mnie dwie opony prawie nówki bo sa z 32 tygodnia 2010 roku ale dwie do wymiany , muszę jechac do chłopaków do Biskupic poszukac pary
KERCZI Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 David i Fanti co tak Was nie widac nie slychac tylko sie czaicie, moze byscie wpadli na spota...
FANTOMAS Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Ja pier....le już nie ogarniam tych spotów wchodzę zobaczyć o której we wtorek spot a tu kur....a nowy temin czwartek to tak na stałe czy znowu będzie ankieta
david_n Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 David i Fanti co tak Was nie widac nie slychac tylko sie czaicie, moze byscie wpadli na spota... ja bylem ostatnio na spocie Ja pier....le już nie ogarniam tych spotów wchodzę zobaczyć o której we wtorek spot a tu kur....a nowy temin czwartek to tak na stałe czy znowu będzie ankieta
FANTOMAS Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 w łykend byłem w niemcowni odebrać taki sprzęcik pogadałem z kolesiem i się załamałem jakie mają ceny u nich np. zrobienie korony na zębie (sama protetyka bez leczenia) to koszt 600€ u nas 600.....zł a koszty materiałów itp. mają mniejsze niż u nas bo większość firm produkujących medykamenty w tym fachu to niemcy a potem włosi i szwajcarzy taki to pożyje
Cuber Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 Ja pier....le już nie ogarniam tych spotów wchodzę zobaczyć o której we wtorek spot a tu kur....a nowy temin czwartek to tak na stałe czy znowu będzie ankieta Podobno na stałe Jarko fochem zapodał
Gość mmcv Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 w łykend byłem w niemcowni odebrać taki sprzęcik pogadałem z kolesiem i się załamałem jakie mają ceny u nich np. zrobienie korony na zębie (sama protetyka bez leczenia) to koszt 600€ u nas 600.....zł a koszty materiałów itp. mają mniejsze niż u nas bo większość firm produkujących medykamenty w tym fachu to niemcy a potem włosi i szwajcarzy taki to pożyje tos nowosc odkryl , wyspiarze przeciez do PL lataja robic swoje czarne zeby
Wąski Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 http://moto.onet.pl/1651140,1,jak-nie-nalezy-myc-auta,artykul.html?node=2
FANTOMAS Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 to wiem bo miałem już pare osób co im się bardziej opłacało specjalnie bilet na samolot kupić i przylecieć do kraju niż robić to u angola (jeden mówił że i tak mu się dużo zwróci na fajkach jakie tam zawiezie ) ale tutaj mnie gość dobił że tak kroją a jak zaczął mi wymieniać co ile u nich kosztuje jeśli chodzi o materiały to praktycznie wszystko o 50%-75% taniej a tu u nas to wszystko po trzy lub cztery cyfry więc
Wąski Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 No to oglądamy meczyk no to oglądaj meczyk [br]Dopisany: 11 Październik 2011, 20:41_________________________________________________http://patrz.pl/filmy/jak-zachowywac-sie-na-rozmowie-kwalifikacyjnej
Cuber Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 Lennox chłopaki faktycznie pustki mają u siebie
KERCZI Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Lennox chłopaki faktycznie pustki mają u siebie podobno cisza przed burza
Rekomendowane odpowiedzi