Gość trueogre Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja własnie zostawiłem swojego do delikantych poprawek lakierniczych + polerka całego autka odbieram w czwartek/Piatek :th: czyli znów w niedzielę będzie najpiękniejsze :gwizdanie: Ci to tylko zapatrzeni w te swoje B6... :naughty:
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 kur... przestańcie :gwizdanie: otwieram temat bo myślę ze coś ciekawego a tam to co zawsze... witanie,żegnanie...
Gość rob Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 kur... przestańcie :gwizdanie: otwieram temat bo myślę ze coś ciekawego a tam to co zawsze... witanie,żegnanie... lepiej byś się przywitał, a nie wpadasz i krzyczysz
jarko Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 kur... przestańcie :gwizdanie: otwieram temat bo myślę ze coś ciekawego a tam to co zawsze... witanie,żegnanie... lepiej byś się przywitał, a nie wpadasz i krzyczysz właśnie :bicz3:
Wąski Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zdjęcie zdjęcie troszeczkę nie wyszło ale...coś widać :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 nie o to mi do końca chodziło :gwizdanie: ale,są pewne niedociągnięcia
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 za***iście wygląda :th: wąski gratulacje :th:
Wąski Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 dziękuję. Tylko kolorek nie do końca taki,i jeszcze xenon w halogenach :th:
jarko Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zdjęcie średniej jakości i nie wszystko widać, oblukamy na spocie zapewne
Gość trueogre Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zdjęcie średniej jakości i nie wszystko widać, oblukamy na spocie zapewne no dokładnie, szkoda że nie zrobiłeś lepszych zdjęć, ale oblookamy na spocie.
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ale sie czepiacie o te foty :gwizdanie: przecież widać ze jest za***iście
Rekomendowane odpowiedzi