Wąski Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 [br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 11:59_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:
Transitpower Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Ależ walka Włodarczyka Piękny nokaut w jego wykonaniu
Cuber Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Opublikowano 30 Listopada 2011 [br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 11:59_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:
jarko Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Do Anglii z Polski nikt kumaty nie wyjezdza, bo kumaty sobie tutaj poradzi. i tak i nie, znam sporo kumatych osob ktore w PL nie pracuja bo poprostu wola sporo wieksza kase dlatego siedza na wyspach/wsch. Europie. Ale fakt faktem jest to odsetek (moze z 5-10%). popieram mmcv bo ten kto kumaty to ucieka z tego gównianego kraju bo po co ZUS-y dorabiać i nic z tego na starość nie mieć a u lekarza usłyszeć że "...na ten rok się numerki skończyły" Rozumiem Marku że Ty kumaty zacząłeś od zera o Sobie radzisz Dlatego za granicę to tylko na wczasy śmigasz Chcesz wyjeźdzaj ale potem nie wracaj Kilku niech wróci - reszta niech zostaje jak górole w Chicago Witam Zapraszamy do zamawiania kalendarzy klubowych na rok 2012 Wszystkie informacje są tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232338.0 Pozdrawiam Kupujta kalendarzyki :naughty: Krakowskie fury są tam nawet edycja Dopisany: 30 Listopad 2011, 13:37 ma ktoś konto na ebyu ? Ja mam na ebuy.de
siemian Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Do Anglii z Polski nikt kumaty nie wyjezdza, bo kumaty sobie tutaj poradzi. i tak i nie, znam sporo kumatych osob ktore w PL nie pracuja bo poprostu wola sporo wieksza kase dlatego siedza na wyspach/wsch. Europie. Ale fakt faktem jest to odsetek (moze z 5-10%). popieram mmcv bo ten kto kumaty to ucieka z tego gównianego kraju bo po co ZUS-y dorabiać i nic z tego na starość nie mieć a u lekarza usłyszeć że "...na ten rok się numerki skończyły" Rozumiem Marku że Ty kumaty zacząłeś od zera o Sobie radzisz Dlatego za granicę to tylko na wczasy śmigasz nie zaczynałem od zera, ale utrzymuje się ze swoich biznesów
jarko Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 nie zaczynałem od zera, ale utrzymuje się ze swoich biznesów Nie każdy miał łatwo, nie oceniaj więc każdego równo
Transitpower Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 nie zaczynałem od zera, ale utrzymuje się ze swoich biznesów Dobrze że biznesów a nie interesu jak Pablo :polew:
nex Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 [br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 11:59_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Obczajcie też to ich wykonania, dobre chłopaki maja zioło :kox:
Wąski Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232371.0 internet prawdę powie
Cuber Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Opublikowano 30 Listopada 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232371.0 internet prawdę powie No ale Robercie wiesz jak jest , w PL liczy sie cena :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
michail55 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 kurde chyba jutro wpadne na spot tylko jak tam sie odnalezc bo bede 1 raz
Transitpower Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 kurde chyba jutro wpadne na spot tylko jak tam sie odnalezc bo bede 1 raz Zapodaj kolegom ze dwa kubełki z KFC to szybciej się zaaklimatyzujesz I koniecznie wypucuj fure żeby zawstydzić Cubera A tak na poważnie - każdy z nas kiedyś przeżywał swój "pierwszy raz". Im częściej będziesz się pojawiał - tym więcej wspólnych tematów się pojawi. Tak więc cierpliwości :gwizdanie: PS: jeszcze jedno... Ja jestem za Wisłą, Cuber za Cracovią a Jarko za Hutnikiem. Jutro mnie nie będzie, więc możesz być za Cracovią albo Hutnikiem, ale za tydzień będę :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Transit to podejrzane.... Ciebie nie bedzie... Pabla nie bedzie... czyzby Pablo aktualizowal Ci mapy w navi??? Pany zbierac dupe dzisiaj na HUTNIKA, o 21:50 gramy mecz ze Strażą pożarną....więc wpadać kibicować...
Transitpower Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Transit to podejrzane.... Ciebie nie bedzie... Pabla nie bedzie... czyzby Pablo aktualizowal Ci mapy w navi??? :bicz3: Żona mi zaktualizowała mapy Ja niestety muszę na noc do pracy iść
PABLO Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Co wy macie z tymi aktualizacjami Więcej nie będę umawiał klientów z nawigacjami na spota bo później są jakieś chore jazdy z domysłami u niektórych
michail55 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 kurde chyba jutro wpadne na spot tylko jak tam sie odnalezc bo bede 1 raz Zapodaj kolegom ze dwa kubełki z KFC to szybciej się zaaklimatyzujesz I koniecznie wypucuj fure żeby zawstydzić Cubera A tak na poważnie - każdy z nas kiedyś przeżywał swój "pierwszy raz". Im częściej będziesz się pojawiał - tym więcej wspólnych tematów się pojawi. Tak więc cierpliwości :gwizdanie: PS: jeszcze jedno... Ja jestem za Wisłą, Cuber za Cracovią a Jarko za Hutnikiem. Jutro mnie nie będzie, więc możesz być za Cracovią albo Hutnikiem, ale za tydzień będę :gwizdanie: ennoo nie nie ja kiedys latalem z bojowkami wisly ale teraz to juz nie bo sie doroslo i to poszlo w sina dal wiec mozna powiedziec ze jestem bezstronny ha
Rekomendowane odpowiedzi