Gość mmcv Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Mam kilka gałęzi, czesciowo moja firma jest od 0, a czesciowo dzieki supportowi Rodzicow - najwazniejsze co Im zawdzieczam to tzw. "psychiczny backup" - pierwsza była ta od 0 - zapieprzam od 17 roku zycia na wlasna reke - choc zupelnie nie musialem... szacun ze chciales isc na wlasna reke tak wczesnie . zwijam sie
jarko Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 A rano Wszyscy ładnie i grzecznie zamawiają kalendarzyki klubowe na 2012 rok :naughty: Siemano Siema wuwuzela
Cuber Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 Siemka Maruś [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 00:11_________________________________________________ A rano Wszyscy ładnie i grzecznie zamawiają kalendarzyki klubowe na 2012 rok :naughty: Siemano Siema wuwuzela Jarko gatek nie było w rozmiarze nawet L , pokończyły sie . Jutro może coś wiecej bede wiedział
themOn Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Oglądałem właśnie skrót środowego meczu
jarko Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 A XL oglądałeś, worki wielkie ? Kiedy gramy, w poniedziałek ?
KERCZI Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Mam kilka gałęzi, czesciowo moja firma jest od 0, a czesciowo dzieki supportowi Rodzicow - najwazniejsze co Im zawdzieczam to tzw. "psychiczny backup" - pierwsza była ta od 0 - zapieprzam od 17 roku zycia na wlasna reke - choc zupelnie nie musialem... szacun ze chciales isc na wlasna reke tak wczesnie . zwijam sie byc moze nie, ale napewno nie siedzialbym na d*pie i nie mowil ze za 1600 nie pojde do roboty bo na wyspie dostane wiecej.. KONIEC DYSKUSJI bo jak CUB napisal - rzeczywiscie to nie ma sensu. p.s. Cuber beda numerki??
boseron Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 A XL oglądałeś, worki wielkie ? Kiedy gramy, w poniedziałek ? http://www.biznesliga.pl
themOn Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 No w poniedzialek o 22:40 - Starcie tytanów
boseron Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Manie sie zamknie w szatni i po krzyku
Cuber Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 Manie sie zamknie w szatni i po krzyku Mania pauzuje za czerwoną kartke Koszulki mam ale nie ma rozmiarów L :gwizdanie: Powiem ze XL jest OK i pytanie czy Boseronku byś chciał XL [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 00:18_________________________________________________spadam w kime
themOn Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Wrzuci do pralki na 60C i zrobi się L-ka
Cuber Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 ps. Fantomasek czemu Cię nie było na spocie dzisiaj ? [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 00:19_________________________________________________ Wrzuci do pralki na 60C i zrobi się L-ka hahaha pomyśli sie
jarko Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Manie sie zamknie w szatni i po krzyku A po co, niech se krzyczy to znowu wyleci hehe
KERCZI Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 buahhhahahha...ja dopiero teraz zobaczylem wywiad :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 00:25_________________________________________________Themon przyniesc Ci wuwuzele??
FANTOMAS Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 ..... do UK i kojenych pracowników którzy skonczyli pracować u mnie i pojechali na wyspy...i niestety (niekomu nie ujmujac) 90% tych ludzi to jeden i ten sam typ człowieka. a dzwonią z życzeniami na gwiazdkę ps. Fantomasek czemu Cię nie było na spocie dzisiaj ? córa sprzedała żonie wirusa a żona mnie
PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 córa sprzedała żonie wirusa a żona mnie Czyli nie tylko nie przyjechałeś na spota z tego powodu..
Rekomendowane odpowiedzi