Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:bry: Krakusy :kox:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
chyba nie możesz korzystać z usługi bo jeśli dzwoniłeś to znaczy że Ci wszystko pasiło no chyba że się odwołujesz o sprawy techniczne (bark zasięgu - a na mapie miał być itp.) [br]Dopisany:

Moja dziewczyna miała taki przypadek biorąc inet w Play. Pytaliśmy się czy będzie zasięg w jej miejscu zameldowania w okolicy Busko Zdrój. Gość powiedział że tak a okazało się że nie było. Wróciliśmy więc do salonu zapytać się czy można z tego zrezygnować to powiedział że tylko przez pierwszy tydzień i tylko jeśli nie było to brane na firmę. Czy rzeczywiście byłaby jakaś podstawa do reklamacji? Oczywiście można by rozwiązać umowę ale zgodnie z jej warunkami byłaby kara.

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

:bry:

Dzień dobry :hi:

Ci co grają niech nie zapomną o dzisiejszym meczyku :gwizdanie:

Ja dzis jako kibic, po wczorajszej piłce chyba wiązadło w kolanie naderwałem ;( ;( ;(

O której gracie?

Opublikowano
  • Autor

22-ga

f*ck! Byłem na USG kolana i ............. naderwane delikatnie w miejscu przyczepu udowego wiązadło + mały krwiaczek powstał :wallbash: :wallbash: :wallbash:

6 tygodni w stabilizatorze mam chodzic :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Aż tak poważnie :shocked::wallbash:

Opublikowano

22-ga

f*ck! Byłem na USG kolana i ............. naderwane delikatnie w miejscu przyczepu udowego wiązadło + mały krwiaczek powstał :wallbash: :wallbash: :wallbash:

No tak ......kolano ;( :confused4:

Opublikowano
Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

22-ga

w takim razie szybkiego powrotu do zdrowia, ja mialem kilka razy przygode z wiazaniami i operacje nic przyjemniego... , poza tym powitac wszystkich :hi:
Opublikowano
:hi: Dobry
Opublikowano
:naughty::kox:
Opublikowano

Panowie mam takie pytanie czy któryś z was ma dostarczaną ciepłą wodę z MPEC-u chodzi mi dokładnie o koszty przesyłowe i koszt za 1m3. Jest mi to potrzebne do klakulacji co się bardziej będzie opłacało to czy terma.

Opublikowano

Johnny English Reaktywacja (Johnny English Reborn) - Zwiastun PL (Official Trailer) - Full HD 1080

Jest co na dzisiaj oglądać :kox:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 20:07_________________________________________________Nie będę wrzucać tego co jest gdzie indziej na forum to zapodam linka, gość w EVO miał niezłego farta :shocked:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=57823.msg2852892#msg2852892

Opublikowano

:naughty::kox:

prawie jak mój młody :good:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 20:28_________________________________________________Grześ sprzedane :wink4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 20:29_________________________________________________

Panowie mam takie pytanie czy któryś z was ma dostarczaną ciepłą wodę z MPEC-u chodzi mi dokładnie o koszty przesyłowe i koszt za 1m3. Jest mi to potrzebne do klakulacji co się bardziej będzie opłacało to czy terma.

zapewne zależy jak ma podpisaną umowę spółdzielnia czy wspólnota u mnie 11 zł

Opublikowano
  • Autor

No tak ......kolano ;( :confused4:

spokojnie , jest OK chodzę stabilizatorek bedzie potrzebny po to aby wizadło miało mniej "obciązenia"

ps. Ty nie byłeś przypadkiem dzisiaj u mnie w firmie ? :mysli:

w takim razie szybkiego powrotu do zdrowia, ja mialem kilka razy przygode z wiazaniami i operacje nic przyjemniego... , poza tym powitac wszystkich :hi:

spoko wiązadła całe :wink4: nie jest źle bywało gorzej , zal tylko tego ze nie pogram z chłopakami w piłk e na futsalu ;([br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 20:34_________________________________________________Robert to spoko :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.