Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KERCZI TYLKO PLAZMA , nie słuchaj pseudo fachowców z marketów :decayed:

Tak jest jarko :good: Oni tylko wciskają shity które zalegają im pół roku lub więcej i chcą sprzedać tzw. "Pułkowniki" :decayed:

Wiem Pablo, dlatego tak a nie inaczej napisałem :naughty:

IMHO najlepszym wyborem byłby telewizor SONY Bravia. Ale to tak jak z operatorami - jeden woli Pleja, inny Plusa a jeszcze inny Orange :gwizdanie:

Właśnie nie. Nie ważne jaka firma, najważniejsze żeby to PLAZMA była :naughty:

Karol, jak się zdecydujesz na jakiś konkretny model szajsunga to daj znać - kumpel robi w ich serwisie to sie dopytam czy to jakiś nie przypadkiem awaryjny model :)

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Patrzcie szybko w stronę rynku gł. ładnie napierniczają petardami :kox:

Opublikowano

Pancie bede chcial kupic tv 50cali - wybor padl na SAMSUNGA - teraz prosba o opinie/podpowiedz

Dlaczego akurat na Samsunga :mysli: :?: Przecież Samsung ma kiepskie głośniki, kiepski kontrast i jasność (no chyba że wysokie modele ale ich cena to też wysoka półka). IMHO najlepszym wyborem byłby telewizor SONY Bravia. Ale to tak jak z operatorami - jeden woli Pleja, inny Plusa a jeszcze inny Orange :gwizdanie:

z Bravia to sprawa jest taka, ze trzeba ogladac konkretny egzemplarz bo bardzo roznie wypada podswietlenie matrycy. wiadomo, w kazdym LCD/LED/OLED podsietlenie nie bedzie identyczne jednak w przypadku Bravii te roznice bywaja znaczne. dlatego Sony trzeba kupowac osobiscie i od razu w sklepie go sprawdzac - a nie przez internet.

Opublikowano

z Bravia to sprawa jest taka, ze trzeba ogladac konkretny egzemplarz bo bardzo roznie wypada podswietlenie matrycy. wiadomo, w kazdym LCD/LED/OLED podsietlenie nie bedzie identyczne jednak w przypadku Bravii te roznice bywaja znaczne. dlatego Sony trzeba kupowac osobiscie i od razu w sklepie go sprawdzac - a nie przez internet.

Ja moją Bravie zanim kupiłem dobrze przetestowałem w domu, pod kątem PS3, filmów Blue Ray itd, jestem bardzo zadowolony, model 2009/2010 a do dziś przebija nowsze modele tego segmentu pod względem jakości obrazu :)

Opublikowano

KERCZI TYLKO PLAZMA , nie słuchaj pseudo fachowców z marketów :decayed:

:good: :good: :good:

Właśnie nie. Nie ważne jaka firma, najważniejsze żeby to PLAZMA była :naughty:

Tu się nie zgadzam. Tylko Panasonic, żaden Samsung i reszta...

Sam mam Plazmę Panasonica 50" model z 2008 roku i jest w ch.j lepsza od LCD, LED wszystkich znajomych. Tylko warunek - musi być to jeden z wyższych modeli.

Jeśli chodzi o PS3 nie odczujesz różnicy w jakości obrazu (+ dla plazmy że nie smuży jak coś się szybko zmieni na ekranie).

Jeśli chodzi o BR (FullHD) również nie odczujesz różnicy.

Jeśli chodzi o TV w SD to odczujesz i to znacznie na korzyść dla plazmy.

Ostatnio też kupowałem kumplowi plazmę TX-P42VT30E - obraz mnie powalił...

Jak chcesz oglądnąć jakość obrazu to zapraszam do mnie :hi:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 20:54_________________________________________________Aaaaaa... i Panasonic teraz do końca stycznia bodajże przedłuża gwarancje za friko do 5 lat :)[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 20:56_________________________________________________Polecam ten model: TX-P50VT30E - naprawdę urywa d*pę! :kox:

Opublikowano
  • Autor

Pancie bede chcial kupic tv 50cali - wybor padl na SAMSUNGA - teraz prosba o opinie/podpowiedz

co kupic?

PLAZME?

LCD?

LED?

ktore modele?

do czego bedzie służył??

PLAYSTATION

TV Z UPC

INTERNET (IPLA, TVNPLAYER ITP.)

Bądź we Czwartek na spocie to Ci wszystko powiem co i jak bo nie chce mi się na całą stronę pisać :decayed:

Są podobne tematy w dziale multimedia.

Pablo expercie od Wszystkiego , trzeba było odrazu napisac ze Plazmę :gwizdanie:

Mam w domu i Plazmę i LED-a i jednak Plazma wygrywa

LED nie bardzo sobie jest w stanie poradzić z gorszym obrazem z cyfry i dosłownie nie da się tego oglądać :thumbdown:

Opublikowano

Tylko Panasonic

ja też tak myślę

czarny kolor i dobry kontrast to tylko plazma potrafi zapewnić.

Fakt że ciągnię więcej prądu się grzeje i w niektórych modelach wiatraczki od chłodzenia trochę szumią (ponoć nocą może to wkur....ać) ale jakość obrazu jest git. Ja mam szajsunga LCD-a kiedyś ponoć wyższa półka to była ale w porównaniu do teścia jeszcze starszej plazmy to mój wysiada zwłaszcza jak oglądasz coś w gorszej jakości np nasze polskie filmy to jak się szybko obraz zmienia to nie ma ostrości a na tej plazmie :good:. Generalnie jeszcze chyba dużo wody upłynie zanim technologicznie ekrany ciekłokrystalicznie dorównają wyładowczym :confused4: jak Ci kabli nie upali to bym brał plazmę zawsze można trochę zimą przyoszczędzić na opale :naughty:

Opublikowano

Lennox, panasonic to bardzo dobra firma a już szczególnie topowe modele na technologii toshiby dają naprawdę radę i mało kto może z nimi konkurować. Widziałem jednak też tańsze plazmy i jak nie masz furmanki kasy to i zwykły lg czy samsung również da radę. Jak kupujesz tv na lata to oczywiście panas, jak Ci to z lekka zwisa to tylko plazma :wink4:

Opublikowano

Lennox, panasonic to bardzo dobra firma a już szczególnie topowe modele na technologii toshiby dają naprawdę radę i mało kto może z nimi konkurować. Widziałem jednak też tańsze plazmy i jak nie masz furmanki kasy to i zwykły lg czy samsung również da radę. Jak kupujesz tv na lata to oczywiście panas, jak Ci to z lekka zwisa to tylko plazma :wink4:

Nie wiem, może za mało widziałem plazm innych firm, ale te które widziałem to porażka.

BTW, nie wiem skąd masz takie informacje o technologi plazm Panasonica że pochodzi od Toshiby.

Nic bardziej mylnego - Panasonic miał swoja tech a nową Kuro przejął od Pioniera - de facto najbardziej wypasionych TV na tamten czas. Do tego czasu Panas nie mógł się powstydzić niczego, a z technologią Pionierka to już naprawdę mega za***iste TV robi...

Opublikowano

Właśnie zastanawiałem się czy dobrze pamiętałem hehe Panas oczywiście pionka przejmował, a pionek miał wypaśne plazmy kuro :)

Opublikowano

ostatnio szukałem telewizora dla znajomej i nie wiem dlaczego ale w kazdym sklepie polecali Toshibe Leda , twierdzili ze ma najlepszą matryce i powiem szczerze ze obraz faktycznie był bardzo ładny

aha Karol jak bedziesz kupował to weź pod uwage jeden szczegół ważny.......

w Samsungu masz błyszczacą matryce i jezeli Tv ustawisz na przeciwko okna to bedzie odbijać światło i odbija tez bardzo lampy :thumbdown: wiem co mówie bo mam, natomiast szukaj kazdego z matowa matrycą mozesz wtedy ustawić jak chcesz Tv i jest lux.

Opublikowano

ostatnio szukałem telewizora dla znajomej i nie wiem dlaczego ale w kazdym sklepie polecali Toshibe Leda , twierdzili ze ma najlepszą matryce i powiem szczerze ze obraz faktycznie był bardzo ładny

1. Może akurat mieli targety do zrobienia na Toshibę

2. Mój brat kupił wypasionego LCD Sharpa Aquosa 52" - najlepszego na rynku w 2008 roku - XL2E bodajże. Wszyscy mu polecali i kupił, rzeczywiście ładny obraz, ale w porównaniu do mojego Panasa to jedyne co ma lepsze to pilota :) obszytego skórą albo czymś podobnym... :)

aha Karol jak bedziesz kupował to weź pod uwage jeden szczegół ważny.......

w Samsungu masz błyszczacą matryce i jezeli Tv ustawisz na przeciwko okna to bedzie odbijać światło i odbija tez bardzo lampy :thumbdown: wiem co mówie bo mam, natomiast szukaj kazdego z matowa matrycą mozesz wtedy ustawić jak chcesz Tv i jest lux.

True. To ważna rzecz. Jeśli bardzo nasłoneczniony pokój to z Plazmami już tak łatwo nie będzie, ale to trzeba sprawdzić organoleptycznie :naughty:

Opublikowano

Nie wiem, może za mało widziałem plazm innych firm, ale te które widziałem to porażka.

Ot pierwszy z brzegu przyklad, tania plazma Cubra a obraz naprawdę bardzo fajny.

Nie widziałem słabej plazmy, ale to zapewne ja mało widziałem :) Ciekawe czy Przemka plazma to jakiś z górnej półki produkt bo obraz również miała fajowy :)

Opublikowano

Kuźwa ale dyskusję dziś utworzyłem :decayed:

Opublikowano

Kuźwa ale dyskusję dziś utworzyłem :decayed:

Ty ? Przecież to Karol o tv zapytał :mysli:

1325622915_by_Sadek1992.jpg?1325664037

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Ty ? Przecież to Karol o tv zapytał :mysli:

Miałem na myśli wcześniejszy temat :decayed:

Opublikowano

a to Przemian nie ma tej 50 tki Leda :blink: tylko plazme ? :mysli:

Jarko ja widziałem słabą plazme jak chciałem kupić duży TV to była w media plazma 50 cali za 2 tys zł. :shocked: ale jak gość puścił na niej obraz to kupiłem co innego bo strasznie rozmywała obraz i nienaturalne kolory, fakt bez ustawien pod siebie, gośc z obsługi powiedział ze jak chce miec duzy ekran ale bez rewelacji to zebym ją kupił a jak chce lepszy obraz to lepiej wziąść mniejszy a lepszy i tak tez zrobiłem.

Opublikowano

Łukasz, przecież napisałem że mało widziałem :naughty:

Przemek do mnie mówił że ma plazmę, a co ma naprawdę :rolleyes: nie świeciło to jak led :mysli:

Opublikowano

fakt :cool: mało widziałeś, zwłaszcza w kuchni mrużyłeś oczka :naughty:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 23:20_________________________________________________Panowie ! moze powtórka z rozrywki..... :naughty:

w piątek mam wolny wieczór i zapraszam do siebie na Game's night :kox:

Moja ma zapowiedziane ze jedzie do mamusi tak ze przemyśleć temat prosze, a obgadamy to na spocie czwartkowym co Wy na to :mysli:

dobra uciekam pograć w COD3 :kox: jakoś bardziej mi sie podoba od BF3

Opublikowano

Haha, ale przynajmniej filmików nie musiałem kręcić :naughty:

A komentarz Twój w trakcie filmowania :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.