Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam rumik Pampero!

z colą - delicje... :naughty:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Polecam rumik Pampero!

z colą - delicje... :naughty:

ja dziś piwkuje w domku bo jutro niestety praca...

właśnie oglądam Colombiana fajna ta laseczka :good:

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 23:47_________________________________________________ :hi: do spania :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Kurde ale mnie ta zima wku..... wkoncu by przyszła sypneła śniegiem na miesiąc i poszła wp***u :kox:

Opublikowano

:siema:

Kurde ale mnie ta zima wku..... wkoncu by przyszła sypneła śniegiem na miesiąc i poszła wp***u :kox:

No dokładnie, jak bym miał quattro to pasowało by chwile bokami poszaleć na pasie a tak to lipa :thumbdown:

Jak dalej tak klimat się będzie zmieniał to nie długo tylko w góry będzie trzeba jeździć by coś pośmigać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jak bym wiedział ze tak bedzie to bym zimówek nie zakładał :decayed:

Opublikowano

:hi: :hi:

Wiecie jak na Ukrainie kombinuja?

Kupuja w DE albo PL, gdziekolwiek samochody dostawcze i przywoza do kraju bo na osobowe jest MYTO

i w kraju przerabiaja na osobowe :kox: i jezdza na nielegalu.

Bardziej im sie oplaca taka kombinacja i pozniej kara niz zaplacenie podatku na granicy....kosmos

Opublikowano

Panowie jak by ktoś planował przenieść się do Play to proszę o kontakt, gwarantuje dodatkowe 50 lub 100 minut przez 6 miesięcy do wykorzystania do wszystkich.

Opublikowano

Boseron nawet w pracy o wódce myśli :kox::polew: :polew: :polew:

388776_302952906406836_100000763862941_735461_1085856546_n.jpg

Opublikowano

:siema:

No dokładnie, jak bym miał quattro to pasowało by chwile bokami poszaleć na pasie a tak to lipa :thumbdown:

Jak dalej tak klimat się będzie zmieniał to nie długo tylko w góry będzie trzeba jeździć by coś pośmigać :decayed:

:bry: Jak byłem na sylwku w górach to tam był śnieg więc coś można było bokami polatać a u nas lipa nic nie można się pobawić

Opublikowano
  • Autor

Panowie jak by ktoś planował przenieść się do Play to proszę o kontakt, gwarantuje dodatkowe 50 lub 100 minut przez 6 miesięcy do wykorzystania do wszystkich.

Pogadaj o tym z Gruszką , bo ostatnio coś wspominał o tym :decayed:

ps. Pablo a Ty co z tego bedziesz miał ? :cool1::wink4:

Opublikowano

Pogadaj o tym z Gruszką , bo ostatnio coś wspominał o tym :decayed:

Różne rabaty, nagrody z Play, mam kolegę który pracuję w tej sieci to dodatkowo dorzucę te darmowe minuty o których pisałem, jeśli ktoś nie powie że jest ode mnie to nie będzie miał tych dodatkowych minut, tylko tyle co ma w abonamencie.

Opublikowano

No chyba że zamówi sobie ekstra konsultanta na prywatne pogaduchy co mu zrobi lepszą ofertę jak ta w ulotce :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Różne rabaty, nagrody z Play, mam kolegę który pracuję w tej sieci to dodatkowo dorzucę te darmowe minuty o których pisałem, jeśli ktoś nie powie że jest ode mnie to nie będzie miał tych dodatkowych minut, tylko tyle co ma w abonamencie.

No jak to co... Kolejnego "zadowolonego klienta" i troche mleka pod nosem:decayed:

:bry:

Opublikowano

No jak to co... Kolejnego "zadowolonego klienta" i troche mleka pod nosem :decayed:

Hmmm, z mleka nie zrobisz chyba PS3, Tablet ZTE Light, Kamerę GoPro czy Netbook'a Samsung NC210, ewentualnie za uzbierane 150zł jest już do wyboru PSP, SE Xperia X8 lub LG Swift Plus:lol1: :decayed:

Opublikowano

PABLO ale to przecież każdemu dają :cool1:. Sam to dostałem a się na żadnego Pabla nie powoływałem. Trzeba sobie tylko poprzez info linię zamówić i pomarudzić :wink4:. Dają dużo lepsze oferty niż w tych posranych ajenckich punktach "PLAY-a" które właśnie te "rabaty" odbierają potem w formie gratyfikacji dla siebie. Zamawiając przez stronę www. lub tel. masz jeszcze możliwośc odstąpienia od umowy (chyba 14dni) ze względu na przepisy zawierania umowy na odległość jak by cuś :wink4:.

Opublikowano

Na pewno dostałeś te minuty darmowe (dodatkowe które najpierw wykorzystujesz) a później masz z abonamentu, sprawdź sobie lepiej bo co innego mi kumpel w salonie mówił :wink4:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 13:41_________________________________________________Tomek, co do tych minut jest tak jak mówisz ale do czego zmierzam, pomyśl ile jest osób które przychodzą do salonu i są nie świadome że mogę mieć te dodatkowe minuty, nie każdy w salonie im to powie :gwizdanie:

Co do zerwania umowy to jest tak, że możesz zerwać do 14 dni jeżeli umowa jest nie zgodna z ofertą którą przedstawiał konsultant w innym wypadku płacisz mega karę :gwizdanie:

Opublikowano

Tak dostałem 100min darmowych do wszystkich sieci prze 6 misięcy i 50 extra na cały okres umowy i miałem 600min za 75zł teraz już tylko 500 jak wyszło że to abonament Gruszki był :>

A u ajenta 450min. i nic ponad to nie chcieli mi dać.

Opublikowano

Tak dostałem 100min darmowych do wszystkich sieci prze 6 misięcy i 50 extra na cały okres umowy i miałem 600min za 75zł teraz już tylko 500 jak wyszło że to abonament Gruszki był :>

A u ajenta 450min. i nic ponad to nie chcieli mi dać.

Z tego co mi mówił za 2 najniższe abonamenty dają 50min a za 3 najwyższe już 100zł.

Tak więc panowie, jarko, Boseron i Ci co mają w play, działajcie bo czekają nagrody a jeszcze dłuugo będzie trwała ta promocja, popatrzcie jaki Tomuś cwany i odebrał nagrodę a w sumie nie wygląda na takiego :decayed:

Ja mam już 2 klientów a następni przyjdą mi z salonu od kumpla :kox::decayed:

Opublikowano

Tomek, co do tych minut jest tak jak mówisz ale do czego zmierzam, pomyśl ile jest osób które przychodzą do salonu i są nie świadome że mogę mieć te dodatkowe minuty, nie każdy w salonie im to powie :gwizdanie:

to nie salon a ajent

a co do umów na odległość to głowy nie dam ale tak jest bo zamawiając usługe przez tele. w jaki sposób możesz się zapoznać z jej umową :mysli: ktoś Ci czyta kilka stron przez słuchawkę ? po to jest ten okres że możesz się wycofać tyle że oczywiście tel. ma nie mieć oznak użytkowania jak i chyba nie możesz korzystać z usługi bo jeśli dzwoniłeś to znaczy że Ci wszystko pasiło no chyba że się odwołujesz o sprawy techniczne (bark zasięgu - a na mapie miał być itp.) [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 14:01_________________________________________________

Z tego co mi mówił za 2 najniższe abonamenty dają 50min a za 3 najwyższe już 100zł.

chyba 100min :mysli:

Opublikowano

chyba 100min :mysli:

Tak tak, 100 minut, literówka, pieprzony laptop i nie mogę się do niego przyzwyczaić w robocie :disgust:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.