Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh, nikt nie wyłapał do tej pory :disgust: Na projekt jak patrzę to wrzesień jest walnięty, a według tego był druk także pewnie cały nakład jest walnięty... f*ck :angry:

Po to dzwoniłeś ? Spałem...

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Heh, nikt nie wyłapał do tej pory :disgust: Na projekt jak patrzę to wrzesień jest walnięty, a według tego był druk także pewnie cały nakład jest walnięty... f*ck :angry:

Właśnie po to dzwoniłem. Przepraszam, nie chciałem przeszkadzać :embarrassed:

Opublikowano

Nie, spoko - nic się nie stało. k**wa, znowu mnie choroba rozkłada :wallbash:

Opublikowano

Nie, spoko - nic się nie stało. ku***, znowu mnie choroba rozkłada :wallbash:

Znam dobry lek - przypalić trochę cukru, łyżka masełka, ćwiartka vódki, wszystko ciągle podgrzewać, pić póki ciepłe czy tam bardzo ciepłe i iść zaraz spać. Zabrać ze sobą dwie piżamy na przebranie przez noc, rano cieszyć się zdrowiem :naughty:

Opublikowano

Znam dobry lek - przypalić trochę cukru, łyżka masełka, ćwiartka vódki, wszystko ciągle podgrzewać, pić póki ciepłe czy tam bardzo ciepłe i iść zaraz spać. Zabrać ze sobą dwie piżamy na przebranie przez noc, rano cieszyć się zdrowiem :naughty:

Góralska metoda :mysli::decayed:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 23:06_________________________________________________

Ja też dzwoniłem, nie wiedziałem że śpisz..

Opublikowano

Aaa teraz widzę że dzwoniłeś :)

Nie, spoko - nic się nie stało. ku***, znowu mnie choroba rozkłada :wallbash:

Wódka zapewne jakaś się znajdzie, trza będzie przetestować :notworthy:

Opublikowano

Są wariaty wśród nas na forum :D:kox:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 23:38_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=237552.30

Dajecie :naughty:

Opublikowano

Jarko... Powiedz mi czy wszystkie kalendarze mają źle rozpisane dnie miesiąca (wrzesień 2012) czy tylko mój?? Bo okazuje się że sierpień kończy się w piątek a wrzesień rozpoczyna we czwartek (a powinien w sobote) :mysli:

A tak na marginesie dobry wieczór i dobranoc.

:hi: i :hi:

a tak na marginesie to nie tylko żle sie zaczyna ale mnie w szkole uczyli ze wrzesień ma 30 a nie 31 dni :gwizdanie:

Jarko coś Ty to robił jak miałeś 2 % w żyle ? :mysli::decayed:

Opublikowano

Nie ja robiłem projekt :gwizdanie: Poza tym jakie ma znaczenie ilość dni skoro wiadomo że jest źle miesiąc wypisany...

Opublikowano

Nie ja robiłem projekt :gwizdanie: Poza tym jakie ma znaczenie ilość dni skoro wiadomo że jest źle miesiąc wypisany...

ano w tym wypadku ma i to nawet na plus bo dzięki temu ze wrzesień ma 31 dni październik zaczyna sie tak jak ma być i dalej jest juz ok :wink4: gdyby jednego dnia brakowało to dalej by sie nie zeszło jak by miało iść według dni po koleji :cool1:

Opublikowano

Wydaje mi się że to jest wrzesień walnięty i tyle. Wkurza mnie to strasznie bo to jest tak jak się szybko coś robi...

Reniu sie pomylił, ja nie dopatrzyłem i w drukarni gdzie wszystko sprawdzali i poprawiali też nie zauważyli :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

ja bym to reklamował, tylko pytanie czy zasadna jest reklamacja kto to projektował i ustawiał do druku.... [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 00:57_________________________________________________czyli co cena przez pół i moze wisieć na ścianie :decayed:

Opublikowano

ja bym to reklamował, tylko pytanie czy zasadna jest reklamacja kto to projektował i ustawiał do druku....

Ale co zareklamujesz jak jest zgodne z projektem...

Nasz projekt, Nasz błąd, Nasza strata...

czyli co cena przez pół i moze wisieć na ścianie :decayed:

Niom. Co roku dokładam do kalendarzy to i teraz dołożę...

Opublikowano

a co Ty jestes Caritas :mysli: to co to za biznes do którego trzeba dokładać :shocked:

Opublikowano

Co poradzisz... Nie ma chętnych, w tym roku również nie było jak pytałem...

A ktoś za to zapłacić musi... W tym roku jest szansa że pierwszy raz coś zostanie z tego kasy.

Opublikowano

przykre :confused4:

uciekam spać :hi:

Opublikowano
:hi: miłego dnia :wink4:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano
  • Autor

Dzień dobry :hi:

Ci co grają niech nie zapomną o dzisiejszym meczyku :gwizdanie:

Ja dzis jako kibic, po wczorajszej piłce chyba wiązadło w kolanie naderwałem ;( ;( ;(

Opublikowano

:bry:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.