Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Do 14.00 ? Może jutro byśmy się jakoś spikneli hmmmm no jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Oki, jak coś to będę dzwonił... Nie wiem ile z prezentacją Nam jutro zejdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 10 to środek dnia, Ty młody nie potrzebujesz tyle snu , ja w Twoim wieku.......eh dajesz Pablo do mnie Hmm a nie odwrotnie przypadkiem że starszym osobom wystarczy mniej h snu Moja babka teraz w styczniu zaczyna 100 lat, śpi średnio 6h i trzyma się jak by miała pół wieku mniej :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 ale stary po zarwanej nocy dłużej dochodzi do siebie a młody regeneruje sie szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 ale stary po zarwanej nocy dłużej dochodzi do siebie a młody regeneruje sie szybciej No zgadza się W tej chwili jeszcze nie wiem co i jak Boseron, jak będę wiedział że dam radę to Ci napisze ale dzięki za zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 18:38_________________________________________________ugryźcie sie w d...e będzie więcej dla Nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Boseron nie gadaj tyle przez telefon :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Boseron nie gadaj tyle przez telefon :gwizdanie: mam wykupiony abonament w Biedronce to se gadam dzięki za telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 http://otomoto.pl/audi-coupe-C20745979.html - zobaczcie zdjecie szyberdachu - jaki solardach?! :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Dorobił sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 juz jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Kutwa, ale wczoraj był długi dzień... Niedawno wstałem i... Zrobiłem sobie grilla na balkonie na obiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 snieg :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 http://otomoto.pl/audi-coupe-C20745979.html - zobaczcie zdjecie szyberdachu - jaki solardach?! :shocked: jest se bajer nie za cztedy dychy też możesz taki se kupić z wtyczką do zaplaniczki przykleić na szybię a na tylną klapę "HYBRYDA" snieg :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: no pół godziny rano szuflowałem od razu mi radość przeszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 snieg daje rade ale k.... szkoda tylko ze jest go wiecej na mniej uczęszczanych drogach bo na głownych syf jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 od czego mamy lotniska i parkingi przy centrach handlowych masakra: http://fakty.interia.pl/swiat/news/wlochy-panika-na-statku-ludzie-skakali-do-wody,1746411 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 http://otomoto.pl/audi-coupe-C20745979.html - zobaczcie zdjecie szyberdachu - jaki solardach?! :shocked: a jednak szukasz [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 10:21_________________________________________________ od czego mamy lotniska i parkingi przy centrach handlowych masakra: http://fakty.interia.pl/swiat/news/wlochy-panika-na-statku-ludzie-skakali-do-wody,1746411 dramat Costa Concordia ładny był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 masakra: http://fakty.interia.pl/swiat/news/wlochy-panika-na-statku-ludzie-skakali-do-wody,1746411 Titanic 1912r, teraz podobna tragedia ale na mniejszą skalę w 2012r Costa Concordia W filmie 2012 też jest scena ze statkiem :gwizdanie: Zbieg okoliczności dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 z zewnatrz podobny do tego ktorym plynelismy w wakacje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Cuber teraz mnie bierze na wymioty przez Ciebie co ześ mi to pokazał :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi