Me.how Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 powitac z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam Panowie jutro aktualne bo moze bym podleciał moim black edition :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam Panowie jutro aktualne bo moze bym podleciał moim black edition :decayed: Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam Panowie jutro aktualne bo moze bym podleciał moim black edition :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 no to spoko to sie melduje tylko napewno czystym autkiem nie dam rady przyjechać bo mam kawaleczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 miodzio HTC jutro na Ciebie czeka po tuningu i elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 no to spoko to sie melduje tylko napewno czystym autkiem nie dam rady przyjechać bo mam kawaleczek :) BP po drodze będziesz miał na alejach to go za piątaka opłukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 no cos bede musial wymodzic bo to skandal brudasem podleciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 za***iste fele i za***ista jak dla mnie cena na chwile obecna :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/oryginal-audi-a4-a6-a8-18-cali-i2018669857.html http://moto.allegro.pl/oryginal-audi-a4-a6-a8-vw-18-cali-raty-i2046219373.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 za***iste fele i za***ista jak dla mnie cena na chwile obecna :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/oryginal-audi-a4-a6-a8-18-cali-i2018669857.html http://moto.allegro.pl/oryginal-audi-a4-a6-a8-vw-18-cali-raty-i2046219373.html Look i kolegi andr3i'ego Proszę http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164750.msg2870633#msg2870633 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Pablo zaczynam przygode z Forza 4 , grałeś ? da sie odrazu przejść do wypasionych furek czy musze zaczynać od citroena C1 lub toyoty Aygo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Pablo zaczynam przygode z Forza 4 , grałeś ? da sie odrazu przejść do wypasionych furek czy musze zaczynać od citroena C1 lub toyoty Aygo Grałem parę minut u kumpla ale całą uwagę skupiłem grając na Kicect'ie za***ista sprawa Nie mam pojęcia jak z tymi autami zagadaj do Flye'ra w wątku z grami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Pablo dzieki dzieki :> jest kilka typow na kolo... ale nie umiem zdecydowac sie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 dobrej nocy zycze, jutro 6 pobudka do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 nie spać zwiedzać :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 miłego dnia Panowie i coś do oglądnięcia http://www.990px.pl/index.php/2012/01/18/katastrofa-costa-concordia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam Małe pytanko mam ma ktoś moze kluczyki do RNS-E bo musze go wyciągnąć zeby wsadzić popielniczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 ..oglądałem teraz w uwadze na tvn reportaż o odpadach u nas w Krk, nie do pomyślenia jakie ryzyko było wystąpienia epidemii parę kilometrów od naszych domów Skończyło się że grozi im kilkaset tysięcy kary, sprawa w sądzie o przestępstwie. Dostali również naganę od sanepidu a właściciel polaczek sobie siedzi w Kanadzie.. "Urzędnicy nie radzą sobie z kontrolą spalarni. To nasi reporterzy pod nosem inspektorów odpowiedzialnych za bezpieczeństwo obywateli odkryli w Krakowie 150-tonową hałdę niebezpiecznych śmieci. Okazuje się, że wbrew przepisom tony zakrwawionych bandaży, strzykawek i pooperacyjnych odpadów bezprawnie przewożone są setki kilometrów." http://uwaga.tvn.pl/ Uwaga na odpady medyczne Wiecie co jest najbardziej wkurw....ce to że te same ciumry przychodza do mnie na kontrole i wymyślają takie fanaberje że szkoda gadać cokoliki przy ścianach miałem z płytek na wys. 10cm (płytki gress cięte wodą chora kasa) "nie bo ma być 12cm proszę to zmienić jak nie to mandat" - ma Pan lodówkę na odpady mecyczne ? bo nie można przechowywać odpadów medycznych więcej niż 8 godzin (więcej tylko w chłodni) nie ważne że ma Pan specjalny odzielny kosz....jak Pan nie będzie miał lodówki to mandat Musiałem kupić lodówkę wygospodarować miejsce itp. bo dla biurwy "orndung muss sein" inaczej mandat a tu proszę gość ma 150 TON!!! pod chmurką od iluś tam miesięcy urzędnicy chodza sprawdzają i jest OK kur... co za Państwo nie ma bata żeby rybuchy ktoś nie brał za to i powiedzcie jak tu się nie wkurw...ć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi